Nytt

Kom hem från Jennifer för längesen. Har hunnit äta och skaffat mig ett keyboard :)
Japp, it's true. Har länge velat ha ett keyboard (hhmm) som jag kan spela på när jag inte har nått annat att göra, kan ju början utav poker face också, fast det kommer jag ju inte precis långt på ^^ Kan några småsånger också. Tex blinka lilla stjärna, lille katt osv. Är faktiskt riktigt glad över mitt söta keyboard :) Det har fått sin plats vid fönstret precis brevid gitarren. Kommer att bli nice när jag har lärt mig att göra en cover utav hela poker face + Daniel Adams-ray - Gubben i lådan. Får väl se hur det blir med det ;)
Nog pratat om detta!

Förut när jag va hemma hos Jennifer så ville hon att jag skulle fixa till hennes blogg lite, och eftersom att jag är så snäll så tog jag tiden och gjorde som hon ville. Blev faktiskt rätt okej, även om jag själv inte hade valt att ha en Justin Bieber design, vilket jag även har skrivit på hennes blogg. Menmen, det är ju Jennifer vi snackar om och även om hon inte precis är ett galet fan utav honom så blev det han ändå. Jaja, hon blev nöjd iallafall och det är ju huvudsaken :)
Om ni har lusten att kolla så kan ni ju klicka här eller söka på http://jennta.blogg.se.

Ska ta mig en snabbdusch (ska faktiskt verkligen försöka att få till det till en snabbdusch) och sedan ska jag ner till soffan och kolla på Fotboll :) Milan spelar så det är ju klart att man ska kolla :)
Hörs senare eller inte alls, heh ;) LAATTEEEER! :)

-ll-

Sitter hemma hos Jennifers place just nu. Har det allt väldigt trevligt.
Har inget speciellt att skriva just nu så ni får underhålla er själva medans jag hittar på nått trevligt att komma ut med på bloggen. Hejhej :)

Rubrik

Har bokstavligt inte hunnit skriva nått på bloggen idag vilket ni kanske har sett. Har haft fullt upp hela dagen idag faktiskt.
Gick upp och åt frukost vid tio om jag minns rätt. Efter det fixade jag mig snabbt, tog bara på mig kläder och borstade tänderna osv. Tog med mig datorn ner till soffan för att sitta där och skriva ett inlägg här, hann inte så mycket längre än att sätta på datorn för farfar hade skickat bilderna från danmark till datorn där uppe så jag gick upp och kollade på dom. Sedan på nått vis så började vi i familjen prata om att börja 'renovera' trappan, eller renovera och renovera.. ta en färgskrapa och ta bort skummet med och sedan slipa den och tillslut måla den vit. Jag och Ebba hade ju inget annat för oss just då så vi kunde ju lika gärna börja, varför inte liksom? Så vi började fixa och skrapa med färgskrapan. Det var riktigt kul faktiskt :) En stund iallafall ;) Blev lite jobbigt efter ett tag men lite skillnad blev det ju allt. Kommer nog bli riktigt snyggt när allt är klart :) Jag tröttnade snabbare än Ebba så jag stack ut i köket och hjälpte mamma med maten istället.
Efter att jag hade lagt in potatisgratängen i ugnen så spelade jag och mamma nån form av monopol. Ebba va med en stund fast det gick ju inte riktigt som alla ville att det skulle gå, haha ;)
Det är ungefär det jag har sysselsatt mig med idag. Har vart en lång dag men mycket har blivit gjort.
Träningen blev inställd förut också, va ju meningen att det skulle vart uteträning men det är ju så kallt och dessutom regnade det igår och sedan frös det på så det är ju rätt halt, heh. Gick iallafall inte att träna på gruset för att det var så halt. Blir träning på torsdag istället.

Just nu kollar jag på Wallander, va igentligen inte meningen men ska bara skriva klart här och sedan ska jag upp och duscha och sedan lägga mig. Är trött och dessutom är det lika bra att lägga sig tidigt så kommer man upp lättare imorn. Även om jag vet att det igentligen inte spelar nån roll eftersom att det alltid är jobbigt att gå upp på morgonen. Dessutom blir det ju inte precis lättare när man vet att man ska till skolan också.

Eftersom att jag har skrivit klart nu så ska jag upp och duscha, kanske slänger in nått mer inlägg ikväll. Får se hur jag gör. Hörs! :)

Home

Kom nyss innanför dörren, har ju precis vart hos mina kusiner på kalas. Skoj va de allt, som vanligt :)
Blev att äta middag och sedan kolla på melodifestivalen med allt folk. Tyckte iofs inte att något va speciellt livfullt denna gången men dom fyra tjejerna som sjöng sist va nog bäst, tyckte iofs inte att själva låten va speciellt bra eftersom att det va samma tempo under hela låten men kläderna och skorna va snygga så de va ju ett plus :) Kanske är helt fel ute, det kanske inte va ''samma tempo'' under hela låten. Kollade/lyssnade inte så noga eftersom att jag va en hel del med Nicholas när melodifestivalen va igång.
Taxi Ullrika kom och hämtade oss när vi skulle hem, trevlig människa dedär och dessutom blev det ju väldigt billigt, haha ;):)

Det är ju alltid skönt att komma hem så jag ska ta det lite lungt nu. Ska nog lägga mig sen också, det skadar ju inte att sova lite, bara gött :)
Ha en fortsatt bra lördagkväll för det ska jag ha! Cya! :)

Allt på samma gång :)

Mår betydligt bättre idag, det är bara snuvan som hänger kvar plus att jag är tät och hade ont i halsen imorses, men snart är förhoppningsvis allt borta eller vad tror ni? :)

Är faktiskt på väldigt bra humör idag, just nu iallafall ;) Har vart framme vid elkedjan med mamma och köpte present till min kusin som ska ha kalas tillsammans med hans mamma (min moster, världens bästa moster ♥) eftersom att dom fyller år så nära varandra. Va iallafall där och sedan gick jag och mamma vidare till boström och köpte två ytterligare presenter till Nicholas (kusin) + en present till min morbror (världens bästa morbror ♥)  för att vi missade hans kalas förra helgen (?) kommer inte ihåg hur det va. Iaf så är jag hemma nu och jag har ätit Mexikansk mat, haha jag är väldigt bra på att göra sån mat om jag får säga de själv ;):)
Somsagt så är jag hemma nu så jag ska ha lite småroligt för mig själv och slå in alla presenter. Vi hörs sen! :)

Btw, GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA HILLE OCH VÄRLDENS BÄSTA NICHOLAS! Jag älskar er! :)

Både de ena och de andra

Sitter och småkollar på nån film som går på tvn just nu, The wedding crashers har jag för mig att den heter, har ju fullt upp med datorn just nu så jag kollar inte så noga på filmen, har hittat en snygg bikini fån HM som blir snygg att ha till sommarn.


Snygg va? Den är från HM. 149:- för överdelen och 99:- för underdelen om jag minns rätt. Söker även efter en svart bikini. Har hittat en från Nelly.com fast det är inte exakt en sån jag vill ha och dessutom kostar den runt 800:- och då är det inte värt de för att så värdefulla är inte bikinisar för mig, då måste dom vara väldigt väldigt speciella ;) Fast nej, inte ens då.

That's why

Jag har inte lagt ut nått på bloggen dom senaste dagarna för att jag har vart sjuk och är fortfarande, vet inte ifall det är på bättringsväg eller inte. Det är både bättre och sämre än vad det var igår och i förrgår. Har inte ont i halsen längre som jag hade i onsdags men somsagt så har det blivit värre på många andra ställen.
Igår va nog jobbigast, får väl medge att jag hade min 'otursdag' igår också. Iallafall igårlkväll. Åh vad jobbigt det var. Allt på samma gång, ingenting jag skulle vela vara med om igen, tack.
Min ''sjuka'' eller vad man nu ska kalla det (ni fattar), har förstört en del denna helgen. För det första så är det ju jobbigt att bara vara sjuk över huvutaget och just denna helgen så är det ju träning idag (vilket det är varje fredag) som jag inte kommer att kunna gå på, dessutom är det cup med 96/95 och kalas för min kusin och moster imorgon, kalaset ska jag förhoppningsvis klara av men cupen? får se om det blir nått med den, antagligen inte :( På söndag är det träning igen och jag hoppas och tror att jag kan vara med på den.

Just nu kollar jag på tv, eller det gör jag igentligen inte eftersom att jag skiver här men tvn står på så jag kollar lite då och då.
Är rätt trött just nu eftersom att jag inte somnade förän nån gång efter tolv igår. Kan inte andas genom näsan och det gör det svårt att somna. Tillslut somnade jag iallafall men vaknade inatt igen vid fyra, va uppe en stund och sedan tillbaka till sängen, satt på sängen en stund eftersom att problemet återigen var att jag inte kunde sova. När jag väl somnade så vaknade jag igen efter tre timmar vid 7, va uppe även då men gick sedan och la mig igen. Lättare att somna då.

Allt jag har skrivit om nu har på något sätt hängt ihop med att jag är sjuk menmen, tänkte bara berätta varför jag inte hade uppdaterat somsagt. Nu ska jag ta och kolla klart på det sista utav Ice Age bara för att den filmen är på just nu.
Dessutom är det ju fredag idag så ni får ha en mysig fredagskväll! :) Ska förhoppningsvis också ha det, bortsett från förkylningen och de.. See you later!

CSI

Kollar på CSI Miami just nu, och jag vet att det låter som att det enda jag gör är att kollar på tv men tro det eller ej men det är faktiskt inte sant, kollar oftast bara på tv på kvällarna, jag vet även att jag påpekar att jag alltid skriver om att jag kollar på tv och att jag är ganska säker på att ni som läser tycker att det är lite irriterande kanske, jag ska sluta klaga nu, oki?
Ska strax plugga lite till redovisningen imorgon, om det blir någon. Får läsa på lite innan jag lägger mig senare.
Jag ska fortsätta med att kolla på det fantastiska programet CSI Miami så vi hörs senare, hejhej :)

plugga osv

Sebastian och Nicholas kom hit igår så kvällen gick åt till att vara med dom, och det va ju lika kul som vanligt :)
Sitter just nu i soffan (haha det är väl det ända ni får höra..) och lyssnar på musik, kör nån slags musiktävling, mycket trevligt :)
Får se vad som händer senare, ska plugga lite till redovisningen imorgon, cya :)

OC & T.S.L.O.T.A.T

Ligger i soffan (ovanligt, huh) och har precis kollat klart på OC, kollar just nu på The secret life of the american teenager. Roligt värre mmhmhmhmmm.

Omw to school

Gick upp halv 7 idag så att jag inte behövde stressa så mycket nu på morgonen, fast jag blev ändå klar minst en halvtimma innan jag ska dra mig mot skolan.
Eftersom att jag blev tidigare än vanligt så slipper jag ju även stressa när jag skriver här, vilket är bra för då kanske de blir ett längre inlägg än vanligt, eller kanske inte..
Har ont i halsen idag också, nu vet ni.
Första dagen på lovet, inte lika roligt som man hade hoppats på menmen, får väl ta dagen som den kommer, allt är inte roligt här i livet. Det är ju bekräftat iallafall.
Ska sakta ta mig ner till hallen för att ta på mig min jacka osv och sedan dra mig till skolan tillsammans med Jennifer & Bella. Blir säkert nice, mhhhmmmmmmm.

Kind of..

Big Brother 2011

Har precis kollat klart på , vilket underhållande program ;)
Vilken blandning på människor måste jag säga, förstår inte varför vissa folk ens är med? Ser bara konstigt ut..
Jaja, jag måste bara säga att jag har hittat mina favoriter iallafall! :) Cilla Domstad och Christian Lundgren, vilka människor! :)
Följer ni ? Vilka är era favoriter isåfall? :)



Nu ska jag ta och sova, ska upp tidigt i morgon eftersom att lovet är slut och skolan börjar, jippi! not..
Godnatt! :)

Köpköpköp


Ska jag redan börja tänka på sånt? Kanske inte, fyller ju trots allt i maj men eftersom att jag inte har nått annat för mig plus att jag redan vet vad jag vill ha och dessutom är det ju bra att ni får veta vad jag vill ha så att ni kan ta eran egen tid som ni behöver och köpa det till mig, eller hur? :)


Chinosen + bältet, dock inte dom på bilden. Somsagt.

Holland T-shirt + shorts, we love! :)

AC Milan T-shirt + shorts (Ronaldinho), we love! :)

Alla Glee säsonger (1,2,3)

Keyboard ♥

Iphone 4, vilket jag vet att jag kommer att få om jag
fortfarande vill ha den när det väl är dax (?)

Gult Iphone 4 skal

Gucci skal till Iphone 4

Money? Ja tack!

En rekrangelformad tavla med nån form av denna bilden,
iallafall nån liknande bild med New York City.

Dåååsåå.. då vet ni vad ni har att köpa iallafall :)

Inställt (?!)

Fick nyss reda på att träningen är inställd idag, jag som ville träna :(
Eller jag ville ju kanske inte precis, men det hade vart gött och dessutom (som jag har skrivit i tidigare inlägg) så hade det ju behövts. Får ta och hitta på nått annat idag då, blir spännande och se vad det blir.. not.

Dessutom så shoppade jag ingenting i Danmark. Eller bara ett par overknee strumpor + 'presenter' (?) till andra.
Vet inte varför jag köpte mer till mig själv, iofs så va de ju jobbigt att prova varenda sak eftersom att man hade tjock vinterjacka + halsduk, vantar osv eftersom att det va så kallt att gå på stan.
Såg ett par byxer jag ville ha inne på anthon som jag igentligen skulle provat men inte orka så jag köpte dom aldrig, det va typ ett par svarta chinos med ett brunt bälte till, dom va faktiskt ganska snygga.
Ska ta och köpa mig ett par sånna här i sverige nån dag i livet. hm..
 + ett brunt smalt bälte, snyggt va?
Det är inte jag på bilden och heller inte sånna chinos jag vill ha,
det fick bli en bild så att ni skulle förstå på ett ungefär.

d.ar ♥

Vaknade för rätt längesen, har inte orkar skriva nånting här ännu.
Har kollat runt på bilddagboken lite, vilket jag aldrig brukar göra längre, hade inget annat för mig så varför inte.
Känner mig helt seg idag, blev ännu segare när jag plötsligt kom ihåg att det är träning senare vid tre, som vanligt så blir det att springa en timma först och sedan inneträning. Iofs så kan ju det behövas nu så det är väl bara att göra.

PS: Daniel Adams-ray är bäst i hela världen. Bara så du vet.

Borta bra men hemma bästa

Och då va man hemma från Danmark. Har vart rätt gött att vara iväg ett tag men ännu skönare att komma hem måste jag ju säga.
Badade bara en gång trots att vi bodde på ett poolhotell, fanns en stor pool och två små + en vattenkana och även en bubbelpool. Bubbelpoolen va ju den bästa om man säger så ;)
Iofs så fanns det ett jättestort 'uppehållsrum' som man nu kallar det med spelrum och 5 pingisbord så va mest där med Ebba och Marcus. Skoj va de allt :)
Igår va vi på ett fiskmuséum, låter lite lamt kanske, men det är verkligen jätteroligt där :) Finns hur sjuka fiskar som helst plus att det är ett galet stort akvarium som tar upp flera våningar med hajar, rockor, klumpfiskar osv. En sån klumpfisk som dom nu hette är verkligen gigantiska, dom kan bli över tre meter så ni kanske förstår ;)
Den ena datorn har gått sönder och det är den datan jag lägger in bilder på och sånt, så de kan dröja till att jag lägger in bilder ifrån Danmark, men jag lovar att det kommer så snart som möjligt :)


Bilden är snodd från google, mest för att ni skulle få se hur dom ser ut
och hur gigantiska dom faktiskt är, måste erkänna att dom är rätt
söta på nått sätt :) Ni kanske inte håller med, eller? ;)


Sitter i soffan och kollar på melodifestivalen just nu, måste säga att det va rätt låt som vann även om jag igentligen inte gillar Eric Saade's personlighet, menmen..
Ska ta och fortsätta med mitt så ni får ha det så bra så hörs vi senare :)

Påväg mot Danmark

God Morgon! :)
Nu lämnar jag Sverige och beger mig till Danmark, detta inlägget blir det sista så njut av de så länge de vara ;)
När jag kommer hem igen så har jag kameran bombad med bilder, förhoppningsvis :)
Ni får ha de bra medans jag är borta, för de ska jag ha! :)
Har inte så mycke annat att skriva mer än att jag har lite bråttom men ändå är klar med allting, plus att jag är orolig för att jag har glömt nått viktigt (och då menar jag faktiskt viktigt) vilket jag antagligen har, buhu :(
Nu ska jag ner och snabbkolla så att jag har med mig allt jag verkligen behöver, mobilen är med ända till båten sen sätter jag på flygplansläge för att kunna lyssna på musik, oki? :)
Vi hörs senare, och fortsätt sova gott eftersom att det är de ni gör just nu, klockan halv 7 på en onsdag ;)
Har fått pengar utav mamma också så nu kan jag ju shoppa en massa :) Eller inte en massa.. men en del! ;)

Allt på samma gång

Tog en snabbdusch efter att jag äntligen packat klart väskorna, är bara lite småsaker kvar, gött att jag slipper ha de hängandes över mig ;)
Hela dagen har gått åt till att packa allting + duscha, dessutom så åt jag nyss. Ebba har tjatat hela dagen om att jag ska uppdatera min blogg, och vad gör man inte för henne alltså? ;)

Sitter och kollar på skor och piercingar som jag kan ha till sommarn, jag måste ju snart skaffa nått snyggt som jag kan gå runt i, eller hur? ;)

Dessutom så har jag tänkt på en annan sak också, det börjar bli lite dåligt med bilder eller? I början tyckte jag att det funkade rätt bra och att jag va duktig på att lägga ut bilder, även om dom inte va så roliga att kolla på så va det ju ändå bilder, och en blogg blir alltid roligare med lite bilder tycker jag! :)
Bara för att jag tog upp det just nu så kan jag ju passa på att lägga upp lite bilder från sommarn 2010 eftersom att jag längtar riktigt mycket efter sommarn nu, tror iofs inte att det bara är jag som gör det, ellerhur? ;) :)

Bilden är tagen i Maj förra året, är inte så längesen igentligen men
oj vad man har förändrats ;)
Jag till vänster och Ebba till höger, jag älskar dig. Mer än vad ord
någonsin kan beskriva, kom ihåg det. ♥

Snygging där ^^


Va i hagen med hästarna




Alla bilder ovanför är tagna i skåne (förutom den första), förstår ni
varför jag längtar dit igen eller? :)

Bilderna som kommer nedanför nu är bilder från Grekland 2010




Bild på mig och mamma, älskar dig ♥



Och... DÄR! fick jag bråttom..

God morgon på er!

Sovit gott? Det har jag! :)
Har precis ätit frukost så nu ska jag ta och fixa mig och sen blir det att ta tag i den sega biten.. Packningen då,
allt detta tjöt om packning hit och dit ;)
Får ta och lägga mig tidigt idag också, eftersom att jag ska upp så extremt tidigt imorgon :(
Ska hinna med att duscha innan kvällen också, städa lite kanske?
Nu fick jag bråttom, hörs senare! :)

Gratisbio

Funderat på att bli medlem på Gratisbio?

Själv är jag medlem på Gratisbio och det är jätteroligt och funkar hur bra som helst!
Helt gratis att gå med och det är även jättelätt att skaffa poäng, kan ta endast några sekunder :)
För att få poäng så kan du ta del av olika saker, tävla i roliga tävlingar eller spela spel.
Med poängen som du tjänar ihop kan du beställa hem saker helt gratis.
Just nu kan du tillexempel vinna en resa för två till Thailand värde 20.000 kronor, presentkort på IKEA för 10.000 kronor, ett make-up set värde 1.291 kronor.

Du kan även skaffa vänner, skicka brev och få presenter på Gratisbio.
Klicka på länken för att bli medlem: http://gratisbio.se/?RecruiterID=222459
Lycka till! :)

Happy Valentines Day! eller..?

Nu har jag haft ett träningspass, gjort lite mat till mig själv och lite andra roliga grejer. Eller roliga? njaa..
Denna måndag, denna gråa måndag.. du är så tråkig så att jag inte vet vad jag ska varken säga eller skriva.
Att det är ''Alla hjärtans dag'' gör ju inte saken bättre, visst det är väl gulligt och mysigt och allt dedär om man har det som en trend och även har nån att dela dagen med, men tänk dom andra? tänk mig? Haha nää jag skoja bara ;) Jag klarar mig fint och har ju familjen :) Även om den enda som är hemma tillsammans med mig just nu bara pratar i telefon hela dagen lång så älskar jag er ändå :) Glad alla ♥ dag på er andra! :)

tvätta, packa, packa, packa, tvätta, packa

Nu är jag vaken och jag har ätit lite och tillochmed hunnit att sätta på en tvättmaskin så nu kan jag ta det lite lungt ett tag så jag ska kolla runt på internet lite, vi får väl se om jag hittar nått roligt ;)
Senare blir det somsagt packning, fast allt behöver inte vara klart idag eftersom att jag åker på onsdag så jag har hela tisdag på mig också, det kan behövas.. eller vad säger ni? ;)
Igentligen så är det ju inte så mycket som ska med, om det hade varit nån annan, men nästan allt jag äger och har packar jag med mig, även om jag innan bestämmer mig för att jag bara ska ha med mig de jag kommer att behöva, fast när det väl är dax så blir det ''åhh, den måste jag ju ha med mig'' och ''tänk om jag får användning för denhär'' osv osv.. ;)
That's life without wife, eller vad säger ni? ;)

Sova in my <3

Nu när jag har kollat klart på Wallander så ska jag inte göra något annat än att sova, det förtjänar jag verkligen efter idag. Vilket slit. Men roligt har det vart, och det är ju huvudsaken ;)
Ska lägga mig i min nybäddade vackra säng, den är bäst i hela världen just nu. Puss på den :)
Har mycket att ta tag i imorgon, ska tvätta så att jag har några kläder att packa ner till Danmark eftersom att jag åker dit på Onsdag morgon, tidigt som bara den.. menmen, ska allt bli roligt men stressigt ända tills vi är påväg, har noll koll på allt just nu. Nästan i alla fall, men det är okej ;) Det är ju lov och jag ska ta de lungt hela lovet, inte anstränga mig för mycket ;) Varje sekund jag är ledig är underbar, det går så fort bara.. Ska försöka ta del av lovet.
Somsagt så ska jag lägga mig nu, äntligen. Det har jag sett fram emot hela dagen, nästan i alla fall ;)
Godnatt :)

Skåneland

Medans det är nyheter och sånt på tvn imellan wallander så passar jag på att slänga upp lite bilder från i somras i Malmö/Ystad, åh vad jag längtar dit.. inte så långt kvar till de heller nu :)

Jag inne i Malmö med en heldag shopping :)

Haha.. Vacker bild va? ;) På stranden när vi spela volleyboll :)

Jag vid Ale stenar

Ale Stenar, där dom har spelat in Wallander filmen som går på tvn just nu :)


Nu har redan Wallander börjat, hörs sen :)

Sola, sen träning

Precis innan träningen solade jag i 30 minuter, härligt :)
Sprang först i 1 timma och körde sedan träning innomhus med laget, lite match och sånt. Va gött jobbigt att springa men nu vet man ju att man har gjort en bra sak för sig själv, för sånt behövs ju ;)
Nu ska jag in i duschen och sedan bädda rent i min säng *suck*, sen blir det ju solsidan som vanligt! Även Wallander kanske? Får se vad vi hittar på ;)

Bilden är från Grekland, för några månadersen.
Jag till vänster och min vackra storasyster till höger, i love you ♥

Fint väder, huh? :)

Vackert väder just nu, love it :)





Bra väder?

God morgon vackra människa! :)
Vaknade förut utav att det va så ljust ute, solen skiner och det droppar snö från taket :) Hoppas den försvinner så fort som möjligt! Iofs så kan jag tycka att det är ganska vackert ute när solen skiner och det är vitt överallt, det ser så härligt ut. Fast jag föredrar såklart sommarn ;)

Senare vid 3 blir det först träning en timma och sedan joggning en timma. Härligt med sånthär väder då :)
Nu ska jag ta och fixa till mig lite, hörs senare :)

Another Cinderella Story

Hemma igen, har kollat melodifestivalen, sjungt singstar, kollat film och käkat tacos.
Har vart en asnice kväll tillsammans med Elin Ida och Ebba :)
Är bara gött trött efter allt så jag ska nog ta och lägga mig snart,
vart ju tvungen att slänga in ett inlägg iallafall, allt för er ;)
Kollade på Another Cinderella Story, kollade aldrig hela men ska få låna hem den och kolla på den hemma,
filmen verkar grymt bra :)

Lill-shopping

Kom nyss hem från stan, blev en snabbtur men jag hann att shoppa ett par jeans från H&M och ett par skor från skopunkten. Skulle igentligen köpt ytterligare ett par skor från scorett för 800:- men dom fanns bara i svart och jag vill ha dom i blått så jag ska kolla när vi åker till stockholm istället, för det är ju inte så långt kvar :)



Väldigt livfulla bilder, speciellt den sista va? hm.. not.
Lovar bättre bilder nästa gång :)

Nu ska jag slänga på mig snyggare kläder och fixa mig lite extra och sedan ska jag och Ebba hem till Elin och Ida och tillbringa kvällen där, kommer bli nice :)
See you later alligator, for a while crocodile ;)

In till stan

God morgon! :)
Ska snabbt in till stan och se om jag hittar några skor jag kan ha på mig i sommar :)
Har redan kollat på ett par och jag hoppas verkligen att dom finns!
Vi hörs senare gott folk :)

Träning

Har inte rört mig från soffan ett dugg så jag ligger kvar här med min vackra dator på magen, cute huh ;)
Ska faktiskt strax upp och byta om till träningen, det ska bli skoj :) Alltså inte byta om, utan träna ;)

Blää, vädret hänger ännu kvar.. När ska detta sluta? :(

fashionclub

Hittade en ny sida att beställa kläder på, snygga va? :)




Källa: http://fashionclub.se

Frihet

Allt är äntligen färdigstädat, tack och lov ;) Jag har ingenting att plugga (eftersom att jag är så duktig och gjorde klart allt igår ;)) Så nu ska jag kolla in lite sidor på internet så jag vet vad jag har att shoppa :)
Dessutom är det ju lov nu så på onsdag åker jag till Danmark och kommer hem på lördag så det blir antagligen inga uppdateringar på bloggen dom dagarna imellan :( Får se hur vi löser det..

Som ett täcke över hela sverige, eller? Snöar det så mycket som det gör här i alla delar av landet?
Ååh, så trött på detta! :( GE MIG SOMMAR!
Jag längtar efter en Skånesommar och jag längtar efter Turkiet. Men.. Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge :) Eller hur är det man säger? ;)



Omw to school

Snabbt inlägg, like usually (hm..)
Är trött idag, vem vill gå upp 20 i 7 baraför att gå till skolan?
Jaja, får ju vara glad för att det är fredag idag, dessutom ska jag till stan imorn och shoppa ;)
Ha det bra sålänge :)

Städning o.O

Kommer ni ihåg min uppgift om hjärtat? Den som jag inte kunde skriva ut?
Inte för att det är så intressant men jag har faktiskt fått skrivit ut den nu, bara det jobbiga kvar nu, lära sig texten utantill :( Kommer aldrig att klara de..

Håller på med städningen just nu så jag slipper att göra det imorn, har ju träning så det blir lite stressigt. Dessutom är det ju fredag imorn ;) wiho :)
Slutar 20 över 12 med så det blir ju gött :)

Halv åtta hos mig

Nu blir det halv åtta hos mig, finalen idag ju ;) Efter de blir det en snabbdusch (även om det inte blir en 'snabb' dusch) ;)

SNÖ (?!) hm..

Och snön bara fortsätter komma..




Who Is

Oh I was perfect, for the circus
if she dared me, i do it
Love makes you stupid
i gave up, but i guess it was not enough
Cause she never seemed satisfied
Oohh
i know i'm not perfect
but at the end of the day, who is?
Oohh
She wanted someone thats perfect
Well Okay
but can you tell me who is?
Oohh, Oohh
 
She set the bar, just above the stars
a rocket couldn't reach it, but i still kept on reaching
She watched me try, at least thousand times
if she love me, she'd stop me but no
Oohh 

I know i'm not perfect
but at the end of the day, who is?
Oohh
she wanted someone thats perfect
Well Okay
but can you tell me who is?
I saw something worth my future
So wrong, So wrong
In my mind i was all it took
but i guess i wasn't wrong
Oohh
I know i'm not perfect
but at the end of the day, who is?
She wanted someone thats perfect
Well Okay
But can you tell me who is?
Oohh, Oohh

http://www.youtube.com/watch?v=4Zc9B-fhyDI

Nytt

Ni som är lite uppmärksamma av er har nog sett att jag har lagt till lite grejer (kolla vänster hörn) tillexempel musik, väder, nedräkning till Turkiet osv. Nice huh? ;) Blev en snabbändring bara..
Stödjer även Rosa Bandet längst upp i höger hörn :)
Ska jobba mer med designen, den funkar än så länge men jag tror att jag kommer att tröttna på den snabbt och jag hade velat ha en annan, en bättre. Ni får nöja er med det jag har sålänge! ;)
Kolla även in ''Min Gästbok'' som ligger under vädret, skriv gärna vad ni tycker om min blogg, ifall jag borde bättra på nått eller även ändra saker så att jag vet vad ni tycker :)

Pucko..

Jäklar va de snöar :( Trodde våren va påväg nu.. Orkar inte med denna snö längre :(
HOOME FROOM SCHOOL :) Nice!
Somsagt så kom jag nyss hem, sitter och dricker pucko just nu ;) Love it!
Ska plugga senare på engelskaglosorna som är tills imorgon, fast det tar jag senare om jag ens hittar dom.. oops ;)






Halv åtta hos mig

Snabbt inlägg på min 'nya' blogg ;)
Ska dra och kolla på halv åtta hos mig som redan har börjat, oops..
Vi hörs!

NY BLOGG

Tjenare! Ny blogg på G :) Ville byta eftersom att namnet till min andra blogg (http://annnnnnshh.blogg.se) va så knepigt, så många n och h tyckte många ;) va tvungen att länka och lägga ut som namn på msn, blir bättre med ett lättare namn så vem som helst kan kolla när dom känner för de :)
Ska försöka få igång denhär bloggen, samt fixa till den lite snyggare ;) Har en gratisdesign från http://isabellicious.blogg.se just nu. Det blir förhoppningsvis bättre snart, i promise ;)
Vet fortfarande inte ifall jag ska ta bort http://annnnnnshh.blogg.se eftersom att det faktiskt är ganska många som läser den, blir ju iofs jobbigt att skriva på två bloggar, får väl länka denna bloggen från min andra :) okej nu blev det rörigt, hörs snart! ;)

Välkommen till min nya blogg!




HÄR KAN DU SKRIVA LITE INFO OM DIG & BLOGGEN