Kick-off!

Real Madrid vs Getafe

Hold up

New York dreams

 
Förra söndagen kom äntligen mamma och pappa hem från en vecka i New York tillsammans. Verkar som att dom har varit med om mycket och tagit många fina kort. Saknade dom så mycket, åkte med Ullrika till Landvetter inför hemkomsten i söndags. Så glad att se dom igen!
 


Saturday morning

Ligger kvar i sängen och kollar CSI Miami, gör fint väder idag så jag ska försöka ta mig ut en runda lite senare :)

What all people need sometimes

Ååh fy vad skönt. Är hemma från träningen, har duschat och packat, städat rummet och fixat andra behövande grejer. Sitter just nu i sängen och kollar fotboll och har precis ätit mormors pannkakor. Hur gott som helst.

Celta de Vigo vs Espanyol

Sitter i soffan och kollar på Espanyol mot Celta, i väntan på att Real Madrid ska börja spela mot Osasuna.
Sergio Garcia gjorde precis mål i 23e minuten, det är just nu alltså 1-0 till Espanyol! Vem skulle tro det?? Men jag håller la på er då sötnosar.

Study

Godmorgon! Bra början på en lördag tycker jag :) Mina kusiner Sebastian och Nicholas stannade här över natten, hur mysigt som helst! I morses åkte mamma till Landvetter för att ta flyget till New York, pappa åker också till NY idag fast från Stockholm, usch saknar dom så mycket redan :( Have a save flight ♥ Längtar tills ni kommer hem igen.
 
Usch, skolan har börjat igen, jobbigare än någonsin och den tar död på oss alla. Två dagars ledighet?? Absolut för lite. Längtar tills nästa lov då jag åker till Stockholm med finaste vännen. Ska bli så skönt att komma här ifrån.

Fredagsmys!

Ligger i soffan och har precis kollat klart på gladiatorerna med finaste Ebba, Sebastian, Nicholas, mamma och Ullrika. Ha en mysig fredagskväll allihopa! :)

Perfect
HÄR KAN DU SKRIVA LITE INFO OM DIG & BLOGGEN