Ut på vägarna

Övningskör med Ebba, hur ska detta gå ;)

Saturday i'm in love

Började dagen med att käka frukost tillsammans med familjen, sedan åkte jag och mamma iväg till växthuset för att köpa blommor och en pumpa, tog även en sväng till ica för att köpa lite saker till dagens middag.
När vi kom hem hämtade vi bara upp Ebba, Sebastian och Nicholas och därefter åkte vi till parken för att plocka löv till en krans som mamma håller på att göra just nu. Blev även jage och lövkrig tillsammans med bästa kusinerna. :)
Är hemma nu och Ebba, Nicholas och Sebastian har åkt iväg till Munkedahl till kusinerna. Jag dricker varm oboy och sedan ska hjälpa mamma med kransen, vi ska fika och jag ska gräva i pumpan som vi köpte förut, vi får ju hoppas att det blir något fint av det ;) Ha en jättefin lördag! :)

Fredags SO

School

Sitter i skolan, har svenska och ska skriva om Farao, jaha.

Heatwave

Young Homie

Tidig morgon och hungrig som fan.

Inspiration

Thursday

Jag och mamma har bakat kladdkaka, kvällen ska jag ägna mig åt att äta upp den! :)

Sick and tired

Ligger i soffan i väntan på bättre tider, typ. Mår inte alls bra men ska ändå försöka plugga lite inför minst två prov nästa vecka. Hhmm..

Happy home

Dagen idag tillbringade jag med Sebastian och mormor ute vid kusten, käkade lax på en ganska omysig men jättegod restaurang och sen iväg för att kolla kläder, vart hemma nångång efter 6 och sen dess har jag bara druckit te och försökt att plugga till mitt 4e prov denna veckan, längtar rätt mycket till fredag om man säger så.
Ligger i sängen för stunden och ska så snart plocka fram engelskan och gå igenom den igen tills imorgon, ska försöka sova så snabbt som möjligt ikväll, inte jättepigg just nu om man säger så... Godnatt!

Fredag kväll med dom jag älskar

Sverige - Färöarna är på tvn och det kollar jag på tillsammans med min syster och dom två bästa hundarna i världen. Fin fredagskväll<3

onsdag 10 oktober

Eftersom Anna aldrig bloggar så får jag göra det åt henne. Såhär snygg var hon för någon vecka sen när vi hade skoj med photobooth. Vad Anna gör nu har jag tyvärr ingen aning om, men jag antar att hon har lektion. Dock sitter hon förmodligen och leker med sin iPad i stället för att plugga. Ska försöka säga till henne sen att hon får ta tag i sin lilla blogg, för jag antar att jag inte är den enda som går in varenda dag och blir sur när det inte finns något nytt inlägg. Haha.
 
Nu börjar strax min urtrista lektion så jag måste avsluta. Hejhej!
/Anonym

Project X

Ligger i soffan och kollar på project X med Ebba, go film haha! Lär bli en lång kväll med massa filmer tillsammans med min fina syster, bästa som finns!

Winter

Godmorgon på er! Äntligen Lördag, ellerhur? Bästa dagen på hela veckan är äntligen här, synd bara att den går så fort..
Ebba, mamma och pappa har dratt sig iväg på körskolelektion för Ebba, så passa er för snart ska min syster ut på vägarna och köra ;) Haha nää det ska nog gå bra! :)
Idag blir det helt enkelt att försöka plugga lite, lyssna på Joshua Radin och bara ta det lugnt i myskläder, passar mig perfekt just idag. Och sen till något helt annat, bytte design för några dagarsen, har haft den innan och då vart den helt okej, men nu då? Tar ca 15 minuter för att ens komma in på min blogg, ska försöka fixa det idag men min starka sida är inte precis att fixa design till bloggar osv. Men jag ska jobba på det! Har en bra dag allihopa! :)

Stockholm i mitt hjärta

Det är måndagkväll och jag har gått och blivit sjuk. Vart hemma hela dagen idag, mått illa och haft sjukt ont i huvudet. Hoppas det blir bättre tills imorgon, inte världens bästa att vara sjuk precis..
Medans jag ändå varit hemma och legat i soffan med täcke hela dagen har jag hunnit med att sova (för det mesta), kollat på tv en del och även kollat på bilder från Stockholm. Längtar så otroligt mycket till höstlovet då jag bokat in en resa tillsammans med familjen. Äntligen! Vart där senast i våras i Maj och det känns som en evighetsen, fin fina Stockholm<3HÄR KAN DU SKRIVA LITE INFO OM DIG & BLOGGEN