Berlin > Lilla Edet

Godmorgon Sverige!
Vaknade i min egna säng imorses, känns tråkigt. Jag vill tillbaka till Berlin igen, det har vart så himla underbart och absolut en utav de bästa resor jag någonsin varit på.
Jag har varit med om så mycket och jag har sett så mycket saker, fått mer information om Berlins historia. Vilket är så hemskt att man vill gråta. Jag har varit vid den Berlinmur som finns kvar och kollat på alla fina konstverk. Jag har gått på Friedrichstraße och kollat vid Checkpoint Charlie och varit inne i Mauermuseum som handlar just om Checkpoint Charlie, Berlinmuren, kriget osv.
Hela denna resan har verkligen varit intressant och fått mig att vakna upp, så sjukt hur världen faktiskt ser ut och har sett ut. Jag tycker verkligen att alla ni som kan verkligen borde åka till Berlin och gå till dessa ställen, man blir chockad men jag är väldigt glad att mina föräldrar tog med mig och min syster till dessa ställen, det är så viktigt för oss människor att veta dessa saker och åtminstånde ha en aning om vad som har hänt.
 
Jag har även varit med om andra riktigt stora, men även glädjestunder. Jag har tillexempel varit på Justin Bieber konsert i O2 World, besökt Olympiastadion, fått biljetter till Real Madrid vs PSG när dom spelar i Göteborg i sommar, och jag har varit vid riksdagen och Brandenburger tor som var helt fantastiskt roligt.
Senare när jag fått iordning på bilderna och lagt in dom i datorn så kommer jag lägga upp dom här, hoppas ni också har haft en underbar påsk, det har jag verkligen haft och det har varit en sån upplevelse att vara i Berlin. Kram!!

Sista heldagen i Berlin

Hej på er, jag bloggar inte så mycket som ni nog märker men jag har väldigt sällan internet och jag har mycket att göra här i Berlin:) Skriver dessutom från min Ipad för tillfället så det är lite jobbigt att skriva långa texter.
Tänkte bara säga lite snabbt att allt här är jättebra och igår va en av mina bästa kvällar i mitt liv utan tvekan. Jag var så lycklig, och när jag såg min storasyster ännu lyckligare så tar det priset. Justin var så duktig, och allt va så himla bra och fint. Går inte att beskriva, går in på lite mer detaljer och så när jag kommer hem till Sverige igen och kan skriva från min dator.
Idag (måndag) så åkte vi till Olympiastadion, det var så vackert!!!! Satt på läktaren och kollade ut över planen, det var faktiskt på riktigt. Wihoo är så lycklig, hoppas ni också är lyckliga och har haft en fin påsk.
Åker hem imorgon och måste checka ut från hotellet redan klockan 10 så det blir tidig morgon imorn, planet går inte förrän på eftermiddan så vi har tid på oss att se saker imorgon också, kram!<3
HÄR KAN DU SKRIVA LITE INFO OM DIG & BLOGGEN