Sämst att vara sjuk i detta vädret

Fy för att vara sjuk i detta vädret! Har legat inne sen helgen, snacka om irriterad. Har vart nära flera gånger att ta på mig vinterjackan, halsduk, mössa och vantar och sätta sig ute och sola, men nej. Allt jag vill är att bli frisk nu så jag tänker inte riskera nått. Blir crazy utav att bara ligga i soffan och kolla ut.

Tredje gången, ganska trött

Vart på vårdcentralen i måndags och det visade sig att jag hade halsfluss, igen, för tredje gången. Ganska trött på det nu, typ väldigt trött. Som grädde på moset, som man nu säger, så har jag fått världens förkyldning. Va uppe inatt för att jag inte kunde andas genom näsan och därmed inte kunde sova. Dessutom har jag läger i helgen med konfan som jag egentligen måste vara med på. Fy alltså, hoppas jag blir frisk snart!

R.I.P Whitney Houston

Nästan det värsta som hänt.

Fick en kommentar utav en tjej som ville att jag skulle lägga upp 1-2 år gamla bilder på mig. Det hade jag gärna gjort, om nu bilderna fanns kvar.
Sorterade alla mina bilder häromdagen, som ni vet. Tog ungefär 1 och en halv dag för mig. Så sjukt mycket bilder och så många minnen. Hade äntligen fått ordning på allt. Trodde jag.
Helt plötsligt kommer det fram en ruta där det står ''deletes all photos'' nått sånt, jag tänkte bara FAAN!!! NEEEJ!!!! Klickade på avbryt minst hundra gånger, tror ni det hjälpte? Så fan heller. Började lipa barnslig som jag är. Men det vart faktiskt bilder där sen jag va liten, hela min uppväxt i bilder fanns på datorn. Kom senare på att allt borde hamna i papperskorgen och slutade lipa, det var ju bara att dra tillbaka dom liksom, visst att jag vart tvungen att sortera allt igen, men det brydde jag mig inte om längre. Bara dom fanns där.
Sen när jag märker att bara NÅGRA finns så börjar jag lipa igen. VART FAN HAR DOM ANDRA TAGIT VÄGEN?!?!?!
Är fortfarande så jävla depp och jag tänker leta igenom hela datorn för dom bilderna. Hejdå.

Gamla tider

Hej på er! Hur är det med er? :)
Startade min ''gamla'' dator häromdagen, fick rensat bland alla bilder och sorterat dom, vart så himla rörigt innan. Det var därför jag vart tvungen att lägga ut bilderna på mig (för det mesta) och ebba (på vissa kort). Saknar det så otroligt mycket. Finns ingen stad i hela sverige som slår Skåne, så himla underbart♥
Kanske dyker upp bilder lite senare på mig när jag vart mindre, hahah örk. Vissa bilder går bara inte att motstå, vad höll jag på med egentligen? Tack gode gud för att min sån tid är förbi. Tack.

Just nu: Andra Avenyn

Skåne i somras


Fy vad jag saknar att vara brun, speciellt den sista bilden. Finns inget bättre än Skåne!

Godmorgon!

Godmorgon på er finisar! Eller god eftermiddag? Passar förmodligen in bättre med tiden haha!
Sjukt att klockan redan är 2? Jag menar hallååå? Gick nyss upp ur sängen liksom?
Men har faktiskt vart vaken sen 10-halv 11 ska ni veta, blev bara sur när jag upptäckte att det inte fanns någon ost och fann inte meningen med att äta någon frukost då så jag gick direkt tillbaka till sängen.

Känner mig ungefär såhär idag: inga kläder, tänker inte så mycket. Bara lever. Känns helt ok för en lördag.

Nu är det fredag alltså!

Så himla skönt, go träning och go dusch! Sitter just nu med Ebba och min goa cocosdricka i soffan och har precis satt på en film, älskar dig mest av allt Ebba<3

Getting ready for the training: hot

Ahaha örk.

Working on it

Som ni ser så har jag en annan design för stunden. (om det inte hunnit uppdaterats för er än, klicka f5)
Får se hur länge jag har kvar den, det ser så tomt ut? Gör det inte de? Och sen gillar jag inte heller när det blir stora bokstäver i överskriften automatiskt, haha aldrig nöjd. Ååååh vad jag klagar, trevligt!
Nä men faktiskt, älskar verkligen att man kan lägga in bilder i större format, så himla vackert tycker jag!Gick riktigt bra på matteprovet idag! Jag menar.. riktigt bra! Hihi så lycklig, blev alldeless till mig när jag kommit ut från klassrummet, knas. Jobbigt om jag får F nu bara, nääää! A blir det!

Klockan är redan halv fyra? Ojdö, ska snart knalla iväg för att dra på mig träningskläderna och sedan vidare till träningen, känns riktigt bra! Älskar fredagsträningar! :D
Ha det bra hörrni! :)

SWAG


Ryan ShecklerNä fy, perfekt. helt perfekt.

Tjenare hemlig gästbloggare här!

Tjenare alla läsare! Vad händer?;)från det som står i rubriken ;D

Tjenare !

Tjenare!

Goodnight every1

Äntligen fått städat hela rummet, känns sååå skönt nu efteråt!
Grymt nice att få lägga sig i en nybäddad säng med go bodylotion på sig alltsååå. Snacka om att lukta gott!

Austin Mahone ♥

Jag dör. Nu dör jag. Jag är död. Austin Mahone♥

imfancy

Hej på er! Längesen nu ju, hur är det? :)
Hemskt seg dag idag, vill bara sitta framför CSI Miami hela dagen, om det ändå vore så.. Tyvärr! Mitt rum ser verkligen inte okej ut, INTE OKEJ. Måste verkligen ta tag i det. Nu. Strax.HÄR KAN DU SKRIVA LITE INFO OM DIG & BLOGGEN