Zombies at night

Åååh klockan är 2 och jag sitter här som en jävla zombie och har hur tråkigt som helst. Är inte trött alls vilket är skitkonstigt med tanke på hur många trappor jag har sprunit upp och ner för bärandes på ungar när jag lekte med mina småkusiner. Underbara är dom iallafall, no doubt :)
Försöker hålla mig uppdaterad om vad som händer på min systers blogg men eftersom att hon aldrig skriver någonting så är ju inte det så svårt. Och du som tjatar på mig.... Pepsiii! Hoppas du ser dethär och känner skuld. Pusspuss

Young Homie

Change underkläder

 
''Nu när jag ändå sitter vid datorn tänkte jag passa på att tipsa er om Change Lingerie. Jag och Anna fick ju som sagt både bh:ar och trosor därifrån i julklapp av mamma och pappa, och vi båda är helnöjda! :) Både bh:arna och trosorna är både skitsnygga och sitter hur bra som helst. Här i Sverige så finns Change i Borås, Göteborg, Helsingborg, Kalmar, Karlstad, Kungsbacka, Lund, Örebro, Stockholm, Sundsvall, Umeå och Västerås så iväg och shoppa med er nu! :D''
 
Ebba skrev ett inlägg på hennes blogg om Change's bhar och trosor, och eftersom att hon har fått till det så bra så tänkte jag bara sno det sådär lite snyggt. Riktigt bra är dom iallafall och snygga som tusan! :D

CSI Miami

Helluu igen, senare vid 5 så ska jag iväg till mina kusiner och min moster för att äta och så, mina andra kusiner + familj kommer också, dessutom mormor och morfar. Så här sitter jag och väntar på att klockan ska bli 5 så att jag äntligen får åka dit. Fast själklart har jag tyvärr mycket att göra innan, städa, fixa mig och lite sånt. Ska även försöka kolla på lite CSI Miami avsnitt, bästa serien helt klart. Älskar Horatio Caine och jag fattar inte hur Adam Rodríguez som spelar Eric Delko kan vara så snygg. Unbelievable.

Freshhhh

God middag! Klockan är just nu då strax över halv 2. Jag har precis duschat och sitter nu i ansiktsmask. Tror ni det va längesen jag gjorde såhär eller? Haha jajamen, men hur gött som helst! :)
Varsågod här får ni en fin bild på mig som inte är så fin men vem bryr sig hejdå!

Sick mode

Hej på er kompisar. Wazzaaap? Jag är förkyld som bara den så jag vet inte hur jag gör med träningen imorgon, min hjärna vill ju självklart träna fotboll men vet inte ifall kroppen pallar. Det får vi se imorgon :)
Igår då? Åkte till trollhättan med min syster för hon övningskörde. Vi åkte till överby men det vart så jäkla mycket folk så efter 10 min åkte vi hem igen, skulle egentligen bara ha grejer till Xboxet men vi palla inte köa så vi drog hem igen. Mot kvällen så kom Jennifer till mig och det va ju så roligt att få se henne igen efter en vecka borta i Egypten. Hon stannade här över natten och vi låg och kollade film, skratta, tjöta osv osv.
Idag har jag, Ebba och Jennta suttit hela dagen och spelat gta, Bella kom hit en stund också och va med haha. Men visst har vi levlat och fått jäkligt mycket pengar, det va de värt.
Ebba vill att jag följer med henne till Ikea imorgon för hon ska ha tag på ramar, hyllor osv men jag tror inte jag orkar. Måste städa, duscha och lite sånna grejer. Skönt att ha några dagar hemma nu bara eftersom att det har varit så mycket det senaste. Vi får se hur det blir med det haha.
Ha det så bra!!

Football is my boyfriend

Jag trodde att jag hade lipat färdigt efter igår när jag fick biljetterna till Justin och för att jag skulle få åka till Berlin. Jag trodde fel.
Idag åkte vi upp till mormor för att fira en dag sen julafton tillsammans med mammas sida släkten. Vi gick runt så en och en öppnade åt gången. När det var min tur att så började jag öppna paketet som vart jättefint inslaget. Under presentpappret så va det en låda, jag öppnade lådan och hela min jul var fulländad, hela detta året vart fulländat och till och med hela nästa år. Jag såg Real Madrid tröjan ligga där, jag vände på den och ÖZIL stog det på den, jag började störtlipa medans hela släkten kollade på och skrattade åt mig haha. Världens bästa mormor och morfar har jag. Finaste julklappen, finaste mormor och morfar, och finaste Mesut Özil.<3

Juldagens morgon

Christmas Eve

Imorses så hade mamma och pappa ordning på två paket som vi skulle öppna allra sist. När jag hade dom två kvar så fick jag först öppna det ena, vilket visade sig vara lappen ovanför. Blev så jäkla glad för att jag äntligen skulle få åka till Tyskland igen! Ett av världens bästa länder, älskar verkligen Tyskland! Förmodligen ett arv från min mamma haha :) Blev iallafall överlycklig och studsade runt som en känguru, kramade mamma och pappa såklart, kramade Ebba och så haha. Sen hade vi då en sista julklapp kvar. Jag och Ebba fick varsin och vi öppnade dom samtidigt, eftersom att mamma sa att vi fick likadana grejer. Vi tog upp en papperslapp där det stog massa småtext på tyska och vi fattade ingenting. Mamma sa snabbt ''men vänd då!!'' vi vände på lappen och såg att det stog Justin Bieber live. Det var de ända jag hann läsa innan jag märkte att Ebba börja lipa som bara den, och när jag såg henne så kunde jag såklart inte hålla mig så där satt vi två och storgrina som bara den, och då kunde mamma heller inte heller hålla sig så där satt vi tre tjejer och lipade haha. Pappa satt brevid och flina och kollade på haha. Efter ett tag när vi hade samlat oss lite så läste vi lite tydligare och det visade sig vara biljetter till Justins Believe turné i Berlin, Tyskland. Så jäkla glad vart jag och nu kanske ni förstår varför jag va så glad förut, och varför jag fortfarande är så glad haha! Är så glad för min systers skull eftersom att hon verkligen älskar Justin hur mycket som helst. Så fint att se henne lycklig<3
Bästa mamma och pappa i världen har jag. Precis som alla andra säger om sina föräldrar idag på julafton haha. Men vad hade vi gjort utan våra föräldrar? Dom är ju bäst<3

Santa Claus

Julaftons morgon, lyckligare än någonsin

Godmorgon, julafton äntligen!! :D
Gick upp vid 8 imorses och åkte iväg till mina kusiner för att vara jultomte, blir så glad att se dom, dom sken upp som bara den när dom fick se jultomten och dom berätta att dom hade varit så snälla, haha finaste kusinerna finns inget bättre än att göra dom lyckliga<3 Lägger upp bilder på det senare för dom ligger på mobilen :)
När jag kom hem igen så åt jag frukost tillsammans med mamma, pappa och Ebba. Efter frukosten satte vi oss i soffan, jag hade tänt brasa och mamma eller nån hade tänt massa ljus runt om. Riktigt mysigt! Mamma och pappa fick en äppelmust låda eller vad man ska säga, riktigt fin tycker jag och jag tror att dom också blev glada :) Dom fick även Yankee Candle och en skylt där det stog ''Shoot for the moon, Even if you miss... you'll land among the stars'' Jättefin tycker jag.
Vet ni vad jag fick då? Jag kan fortfarande inte fatta det!! Jag kan säga så mycket som att detta är den bästa julafton jag nånsin haft. Så jäkla lycklig så det finns inte.
Jag tänker hålla i en julklapp ett tag, så får vi se när jag berättar för er. Men mycket annat kan jag absolut lägga upp!
Fick bh och trosor från Change, en chokladpinne eller vad man ska säga haha, man lägger den i ett glas varm mjölk så blir det riktigt fin varm choklad. Fick även en fotboll utav Ebba, även om jag visste att jag skulle få den så bllev jag så glad! Äntligen :D Och sen nästan det bästa av allt, en bok på tyska om Mesut Özil, världens finaste fotbollsspelare. Min största förebild någonsin, så jäkla lycklig.<3
 

Merry Christmas

Snabbinlägg precis innan jag ska sova. Kan börja med att säga god jul till alla där ute, klockan är ju 01:00 vilket betyder att det faktiskt är julafton :) hoppas ni alla runt om i världen får en jättefin julafton tillsammans med familjen.
Min kväll borta hos vännerna har vart roligt, gör segt med bingolotto däremot trodde aldrig det skulle ta slut. Får berätta mer imorgon om jag hinner med, stressigt som bara den kommer det bli imorgon! Ska upp jättetidigt halv 8 på julafton för att vara jultomte för mina kusiner, men vad gör man inte för dom små<3 sen måste jag få mitt rum städat på nåt sätt och efter de ska jag till farmor och farfar för att fira jul. Ojoj men ser fram emot dagen faktiskt. Speciellt vid frukost när vi i familjen ska öppna julklappar, har försökt att komma på rim för mamma och pappas julklapp men det har inte gått så bra haha. Vi får se om vi kanske skiter i det då. Jaja nu ska jag ta och sova lite, godnatt och igen god jul!<3 xx

Uppesittakväll

Godkväll people!! Jag skriver ett lite snabbare inlägg nu, bara för att snabbt berätta för er vad som händer.
Efter frukost så kom Ebba hem efter en natt hos mormor och morfar, vi satte oss och kollade på en gammal Johan Falk film, man kan bara inte få nog av dom filmerna alltså. Joel Kinnaman blir bara snyggare och snyggare för varje sekund som går. Vad hände där?
Har i vilket fall duschat och fixat mig nu, ska alldeless strax dra iväg med familjen till några vänner, vi ska spela bingolotto och köra julklappsspel. Jag har ju min Aladdin ask, ska kämpa för att få behålla den! :) Ha det fint! Julafton imorgon också, wiiie!!! :D

Silenced by the night

Hello homies! Imorses (som jag redan skrivit i tidigare inlägg) åkte jag till Ullared. Strax efter 5 gick jag upp för att fixa mig och käka för att sedan åka vid 6. Gick ganska fort ner och vi va la där efter mindre än två timmar. Vart ganska lungt på Ullared i början men efter nån timma kom det fler och fler folk hela tiden, vid 12 vart det knökat och vid sminket/parfymerna gick det knappt att komma fram. Men somsagt, dom som jobbar där hade säkert sagt att detta va en lugn dag så det hade ju faktiskt kunnat va värre.
I vilket fall så älskar jag att gå i Ullared, även om det kanske är mycker vagnar, folk som stressar fram och tillbaka, trångt osv osv. så är det ju faktiskt ganska mysigt ändå. Hittade massa fina grejer som ni kan se här under. Köpte även en sporttopp till mig själv och en Aladin ask till ett julklappsspel. Fick även bli lite julklappar till både mamma och pappa och mig själv, tack för det.
Fick bli lite julklappar till mina favorithundar också, köpte en filt till Siri och leksak till Daisy. Godisarna får dom dela på :)
 
När jag kom hem packade jag bara upp grejerna och sen la mig framför tvn och spela tvspel, alldeless för trött för någonting annat.
Kollade Real Madrid vs Málaga förut, en stor besvikelse tyvärr. Men vi fortsätter kämpa och hoppas till tusen att det är Casillas som står i mål nästa gång. Adán gjorde då inget fel, men visst vill man ha orginalet alltså. Började även kolla på när Milan spela men orkade aldrig kolla färdigt. Nä nu ska jag ta och lägga mig framför en film, ha det bra! :)

Tired....

Är på rullning hemåt, är hemma om några minuter bara. Ska bli så skönt att äntligen få komma hem efter en hel dag på Ullared bland vagnar, människor och stress. Berättar mer senare puss.

ULLARED HERE WE COME!!!!

Då va vi påväg! Yeeey, lyssnar på Justin i bilen för fulla muggar med pepsi och moster :D

Pound the alarm

Kollade precis klart på matchen mellan RM. Castilla och Elche, fy fasiken vilken sur frispark. Sista sekunden i tillägg, till och med över tillägg egentligen. Vafaasiken då! Albacar kan verkligen sin grej med frisparkar alltså....
Jaja så kan det gå, så kan det gå. Imorgon ska jag upp senast klockan 5, wihoo då vart sovmorgonen slut! Vid 6 kommer min underbara moster hit och ska hämta mig och Ebba, vi tjejor ska till Ullared och försöka få shoppat lite ;) Nä men det ska bli riktigt roligt faktiskt! Så ni kanske förstår varför jag alldeless strax ska gå och lägga mig, lite pigg vill man ju vara imorgon :) Godnatt!

Julchoklad

Fransk, tysk och gotländsk choklad mår alla bra av, nu vet ni vad jag ska hitta på resten av kvällen :)

Brand new day

Godmorgon! :) Fin fredag just nu måste jag tycka. Vaknade inte förrän halv 12 idag, brukar aldrig vakna så sent haha! Snacka om att alla behöver sova ut nu efter många veckor i skolan.
Idag då? Ska strax hoppa in i duschen och sen bege mig till frisören, ska bara klippa topparna denna gången och inte färga/slinga. Vill spara mitt hår nu på vintern så kan jag hellre göra något skoj sen på våren, fy vad jag längtar till våren alltså! När jag är klar hos frisören ska jag nästan iväg och träna med en gång, tänkte träffa några vänner idag också, vi får se vad tiden räcker till.
En bild på mig från igår, när jag väl ställde mig och tog kort på mig själv (vilket typ inte hänt sedan 2010) så fick jag äntligen bytt profilbild på facebook också, riktigt behövande.
 

So far so good

Whatever i want

Fick äntligen ställt 06:00 klockan på off, HELGÖTT ALLTSÅ!

HOLIDAY YEEEE

Hola Amigos, wazzaaap?!
Så jäkla glad idag va! Har fått mina betyg, vad säger man? Vafan helt okej faktiskt! Är hemma nu och det är JULLOV!!!!!! Happy like fucccc'
Imorgon ska denna gurly klippa sig och sedan ska hon träna, wihooo :D Hur är det med er? TAGGA JULLOV DÅÅÅ :D fuck school

Tuesday's grey and wednesday too

Igår vaknade jag tidigt utav att mamma kom in och väckte mig, vi käkade frukost och fixade oss och sen åkte jag, mamma och pappa till Göteborg. Jag behövde nya fotbollsskor och mamma skulle fixa ''hemlisar'' hhmm...
Hittade Cristiano Ronaldo's perfekta, underbara, drömfotbollsskor som jag provade ut storlek och allt i. Tyvärr finns dom bara i affärer som grässkor, och just nu behöver jag bara inneskor. Ska vänta ett tag men senare ska jag utan tvekan köpa dom som uteskor också.
Blev alltså då inga fotbollsskor över huvudtaget, dåligt med inneskor nu för tiden i affärerna tycker jag.
Mitt på dagen någon gång blev vi hungriga så vi gick till Saluhallen för att käka, trångt men visst funkar det! Nyrenoverat och allt.
Kom hem igen senare på eftermiddagen, var trött så jag gick direkt upp på mitt rum och la mig i sängen och kollade på Scary Movie 4. Tycker dessa filmer är riktigt läskiga alltså, speciellt på kvällen när man kollar själv.
 
Idag har jag vart på ungdomsavslutning med fotbollen. Vart prisutdelning och sedan visades Ice Age 4 på bioduken. Drog hem tillsammans med Jennta när filmen var slut, vi la oss hemma i sängen och kollade på ytterligare en film. Lite läskigare denna gången, The Ring 2, så vi får la se hur jag kommer sova ikväll...
 
Har precis kollat klart på matchen mellan Real Madrid och Espanyol, varken jag eller Mourinho är preciellt glada över resultatet. 2-2 blev det, ärligt talat Real, bättre än så mot Espanyol kan ni ju!
Ska nu städa mitt rum lite snabbt, byta sängkläder och lite andra sånna grejer och sen ska jag äntligen lägga mig och sova. Ska bli så skönt, denna helgen har inte precis varit någon avslappningshelg... Som tur är, så är veckan kort. Slutar redan på Torsdag och inga inlämningar, prov eller läxor har jag. Riktigt riktigt skönt måste jag säga.
Orkar förmodligen inte skriva något mer ikväll så jag slänger på ett godnatt i detta inlägg också, sov så gott inatt. Ta hand om er, godnatt❤
 

Fotboll och tacochips

Apple EarPods

Äntligen påväg hem...

Ready, Steady, GO

Ready steady är jag på just nu, har tagit på mig kläder och käkat frukost så jag la mig i sängen igen, ska inte gå förrän om 20 minuter, otroligt.
Idag är det fredag och sista skoldagen denna vecka wiihoo, ska försöka ta mig till Göteborg i helgen med hopp om nya fotbollsskor och några julklappar.
Ha en fin fredag allihopa och försök stå ut dom sista timmarna i/på skolan/jobbet :D

Stuck on replay

Dagen började med att mamma kom in och väckte mig, jag gick ner och såg att mamma hade gjort varm oboy, lagt fram mackor och varsin lussebulle. Jag tände ljus och tillsammans med mamma och Ebba så åt jag frukost. Riktigt mysig morgon, när det är lucia och allt :)
När jag kom till skolan så bjöds det på mer lussebulle, även pepparkakor och julmust. Tjockt, men det är ju faktiskt bara lucia en gång om året =)
Gjorde biologiprov förut idag, gick ganska bra. Antar att det va de sista provet denna terminen, riktigt skönt måste jag säga. Längtar som tusan till lovet nu, och till julafton! :)
Usch, Lil Wayne kommer till Stockholm 15 mars och biljetterna har redan släppts och jag kan inte lösa de så jag kommer inte kunna se på honom. Ååh...

Long Day

Hej på er! :) Haha jag som skrev imorses att jag skulle städa mitt rum och sen ''hitta på'' vad jag skulle göra. Kan ju berätta att jag har gjort typ allt förutom just att städa mitt rum ;)
Efter frukost fixade jag iordning mig och sen rensade jag hela min garderob, bar iväg 3 fulla kassar med kläder till missionskyrkan för insamling, dom tar kläderna och ger till behövande i Göteborg. Känns som att jag fick gjort något riktigt bra för en gångsskull. Jag använder dom ju ändå inte så varför ska jag ha kvar dom? :)
Efter det så hann jag knappt komma innanför dörren innan jag skulle iväg igen, åkte med pappa till Nol för att han skulle kolla vart han kunde ställa bilen i fortsättningen när han tar tåget till Stockholm eftersom att han åker dit varje vecka. Sen åkte vi till Trollhättan för att hälsa på min farfar som har lagts in på sjukhus, tycker så synd om honom. Precis när han blev utskriven därifrån så åker han in igen. Hoppas allt går bra, älskar dig<3
Åkte vidare till överby för att köpa fotbollsskor men det fanns nästan inga, fy vad dåligt tycker jag. Gick in i tre olika affärer och det fanns typ 3 par skor i varje affär och det va samma tre i alla haha. Så vi köpte alltså inga skor, påvägen hem stannade vi i Sylte för att köpa godis och sånt till ikväll.
Nu är jag äntligen hemma och det har varit en lång dag och dagen är inte slut än. Ska gå ner till familjen och några gäster är här också så ska vi käka julmat. Lite tidigt kanske? Vet inte haha.
Skriver lite senare igen, ha en fin kväll puss!

The Weekend

Uppe med tuppen! Inte riktigt, men jag vilar ut så mycket som möjligt idag inför DM i Grästorp imorgon. Första inomhuscupen i år, så jäkla taggad! Ska bli så roligt att få spela med mina tjejer! :D
Vaknade för en stundsen och jag har redan hunnit med att äta frukost, ska fixa mig lite och sen behöver jag städa mitt rum, efter det så får jag se vad jag hittar på.
 
Klarade av mina två prov igår, matteprovet gick skit men tyskan vart jag ganska nöjd med. I vilket fall så är det gött med helg så jag kan vara hemma med min familj.

Schoolwork

Klockan är redan 5 och jag har gjort absolut ingenting sen jag kom hem, har två prov imorgon som jag bara måste plugga till. Medans jag gör det ska jag lyssna på Calvin Harris feat. Ellie Goulding - I need your love, så jäkla bra.
 

A memory i won't forget

Wonderland

Snöat iprincip hela dagen idag, men jag antar att det bara är att vänja sig det är ju faktiskt december nu, vinter alltså.
Bara 19 dagar kvar till julafton, behöver fixa lite julklappar innan dess. Blir inte alls mycket julklappsköp iår, vilket jag tycker är riktigt skönt. Ska köpa något till mina föräldrar såklart och till min syster. Det viktigaste är ju trotsallt att vara tillsammans med dom man älskar, am i right? :)
Visst är det mysigt med snö, minusgrader och julafton men jag hade då inte sagt nej till en utlandsresa just nu... Fy vad jag saknar Turkiet så mycket.

Snöstorm

Försov mig imorses men lyckades ändå hinna till första lektionen smidig som man är ;)
Är nu hemma igen, har hål i 2 timmar så jag passade på att dra hem för att käka nånting. Ska snart dra iväg till skolan igen och få dom tre sista lektionerna avklarade.
Så jäkla kallt det är ute, och det slutar ju aldrig snöa heller haha! Fick plocka fram mina UGG's imorses och visst blev det lite bättre iallafall! :)
Usch, vill bara vara kvar hemma resten av dagen... behöver få gjort massa plugg inför 2 prov på fredag. Nu vet ni vad jag ska roa mig med senare, tyvärr.

R. Madrid vs At. Madrid

JAAAAA!!!! Matchen mellan Real och Atlético slutade 2-0 till Real efter Ronaldo's vackra frispark och Mesut Özil's grymt snygga mål. Finaste laget någonsin, fan va bra ni är<3

Första December

Godmorgon! Eller god eftermiddag kanske :)
1 December idag, känns så skönt! Snö och minusgrader, kan det bli bättre? Ja det kan det faktiskt. Igår efter träningen åkte jag och Ebba upp till mormor och morfars hundar Siri och Daisy, m&m skulle iväg på julbord +hotell en natt så jag och Ebba lovade att passa Siri & Daisy.
Vi gick kvällspromenad strax efter 8, sedan la vi oss alla fyra framför tvn och kollade X Factor.
 
Idag har vi varit ute hela dagen, har spelat fotboll med Daisy en hel del och gjort iordning vid Lucas och Bellas gravar. Svinkallt ute men med vantar, mössa och tjock jacka så blir det allt bra! :)
Mamma och pappa kommer strax och hämtar oss, vi ska åka ut till skogen med hundarna.
Ni då? Vad har ni för er första december? Jag och Ebba kollade på Julkalendern imorses, såå bra :D Ha en fin dag!




HÄR KAN DU SKRIVA LITE INFO OM DIG & BLOGGEN