Food

Give me please.

Workout in style

Rockin' ma new Vegas shirt YEE

Mango- och passionsfruktglass

Bilderna kommer från Mitt Skafferi

Långhelg

Godmorgon!
Här ligger jag i min säng och väntar på att min underbara ska vakna. Fyller år om 1 vecka och 4 dagar och jag vet inte vad jag önskar mig, hhmm..
Jag har blivit mycket bättre och kunde faktiskt gå till skolan igår för första gången på en och en halv vecka, men det var skönt att kunna uppdatera sig lite efter att ha varit borta så länge i influensa och öroninflammation.
I tisdags bestämde jag mig för att göra hemmagjort glass efter att ha varit inne på en blogg och sett ett recept på passionsfrukt- och mangoglass. Det blev jättegott och var jättelätt att göra, tog mig ca 7 minuter från att jag började tills allt var färdigt.
Idag kommer mina kusiner hit och sover här, ska bli så mysigt! Så jag ska ta mig upp ur sängen nu och fixa iordning lite, ha en fin dag! :)

The last weeks

Ååh vad härligt. Nu har jag äntligen lagt upp alla bilder som skulle synas på bloggen. Vad nöjd jag är :) Det var så längesen jag bloggade, men nu så :)
Under den tiden jag varit off här har jag varit on på många andra ställen. Tillexempel så har jag varit på ytterligare en Justin Bieber konsert i Sverige, den 22:a. Stog i kö sen halv 7 på morgonen till Golden Cirkle, alltså totalt 11 timmar. Ebba tyckte att det var värt och om hon är nöjd så är jag det också! :) Vi fick platser längst fram och vi var jättelyckliga.
Har även vart iväg på tre kalas, ett 40-års kalas och två små kusinkalas där båda blev 8 år! Så stora :) Och som jag skrev en annan gång så fick jag biljetter till PSG - Real Madrid när dom kommer hit till Göteborg för att spela. Men det fick jag när jag var inne på ett internetcafé i Berlin. Bästa bästa bästa. Kan inte beskriva känslan och jag har fortfarande inte fattat att det är sant. Jag kan inte fatta att jag ska få se Mesut, jag kan inte fatta att jag ska få kolla på en match med Real Madrid, det bästa laget någonsin. Jag är bara så lycklig. Tack mamma, pappa och Ebba och självklart mormor för att ni hjälpte mig. Ni är bäst.<3
Annars har jag spenderat väldigt mycket tid med min familj och min pojkvän. Är så glad att jag har er.<3
Denna veckan har jag varit sjuk, gick hem efter första lektionen i måndags och sen dess har jag bara legat i sängen och mått dåligt, har haft jättemycket mensvärk, feber, illamående, ont i halsen och spytt. Hoppas att jag hade min värsta dag igår för idag känns det mycket bättre. Idag kan jag sitta upp och tillexempel skriva här, det hade inte gått igår, eller någon annan dag denna veckan. Hoppas jag snart blir helt friskt igen, det hade varit skönt.
Ha en fin dag, det är trotsallt fredag. Kram! <3

You have my heart, Olympiastadion

Så vackert. Olympiastadion<3
Satt på läktaren och bara kollade ut över planen. Så vackert, en sån känsla som jag aldrig kommer kunna beskriva. Underbart.

Madame Tussauds Berlin

En utav mina favoriter, Angela Merkel
Min andra favorit!!! Barack Obama<3
Vackraste, blev så lycklig när jag såg honom. Självaste Cristiano Ronaldo i Real Madrid dräkt och allt. Kärlek<3
Relax, i got this.
Mohammed Ali
Gaga och Pepsi :)
Hey there sexyyyyyyy
En dag efter Justin Bieber konserten i O2 World stog han inne på Madame Tussauds och Ebba fick äntligen en närmare syn på honom. Så fina<3
Jahaja, vi gick förbi Madame Tussauds en dag och eftersom att jag och Ebba aldrig varit där inne så bestämde vi oss för att faktiskt få det gjort medans mamma och pappa gick iväg själva en stund. Har aldrig varit i någon sådan innan, och nu råkar jag också veta att även min absoluta number one favorite Mesut Özil kommer just dit i Berlin i Augusti. Ååh längtar så mycket, måste tillbaka och kolla läget då!
Det var jätteroligt och absolut något man vill göra, åtminstånde en gång. Så för er som aldrig varit inne i Madame Tussauds borde besöka det! :)

Slowly back on track

Nu har jag äntligen fått gjort det. Nu har jag äntligen gjort det!
Sist gång skrev jag om att jag skulle lägga upp bilderna från Berlin här på bloggen, men jag har inte orkat och inte haft så mycket tid heller för den delen. Men nu så! Jag lovade mig själv att jag inte skulle göra ett endaste litet inlägg här på bloggen tills bilderna var uppe, och nu så :) Tyvärr så får jag inte till det med små bildtexter under bilderna men det får duga. La upp bilder på blandannat Checkpoint Charlie, minnesstunden av alla judar som dog, mat & dryck, O2 World, familjen, Berlinbjörn aka Frihetsgudinnan, berlinmur osv. osv..
Ska lägga upp fler bilder på bl.a. Madame Tussauds och även min favoritplats, Olympiastadion. Kram!! :)

Berlin Photos HÄR KAN DU SKRIVA LITE INFO OM DIG & BLOGGEN