Boulogne sur Mer, france

Helloo! Tänkte bara informera er lite snabbt om att vi har bytt land. Är i Frankrike för tillfället, i Boulogne sur Mer. Sover bara här en natt för imorgon bitti åker vi vidare till PARIS! Vivre la France!

Amsterdam night

Hej på er. Efter 13 timmars bildkörning så var vi framme vid hotellet i Amsterdam klockan 7 igår kväll. Fixade oss i ordning och sedan gick vi ut på stan och åt 3 rätters på La Pampa.

Vaknade precis och ska gå iväg för att äta frukost, sedan ska vi ut på stan idag igen. Får se vad vi hittar på :) kram.

DREAMS COME TRUE

 

DREAMS COME TRUE

 
Hinner inte säga mycket mer än att detta var den bästa kvällen i mitt liv. Jag fick se mitt hjärta, Mesut Özil och hela Real Madrid ikväll. Real Madrid - Paris Saint-Germain 27 Juli Ullevi. Kommer aldrig i mitt liv glömma av denna matchen, men jag hoppas verkligen inte det var den sista. Jag har gråtit och jag har skrattat, bara glädje.
 
Tog en dusch när jag kommit hem och packat det sista. Imorgon åker jag iväg på en roadtrip i Europa och kommer inte hem förrens om 14 dagar. Godnatt<3

RMTour2013

Hej på er!
Ligger i sängen och kollar Bournemouth vs Real Madrid och bästa Real leder med 5-0 i  67;e minuten.

Doughnut

Day at the beach

Gothia Cup

Sista dagen av Gothia Cup 2013 var idag, jag har varit nere i Göteborg och kollat hela veckan. Det har varit så jäkla roligt och jag har underbara vänner som hjälpt till att göra en kaos vecka till en fantastisk vecka med många minnen.
Har aldrig spelat Gothia, inte i år heller tyvärr.
Jag har sett grymma lag från hela världen både skratta och gråta, pratat med jättemånga roliga människor hela veckan och skrattat en hel del. Har även kollat på straffdrama och själv spelat street fotboll sent på kvällen.
Är så spelsugen och avundsjuk på alla lag som fått vara med i år, hoppas jag kan ta med mitt egna lag dit något år, snart.

Mamma<3

Yesterday in pictures

Soccerday

Blää är hemma igen, home inte sweet home. Tillbaka till verkligheten, skit.
Är påväg till Göteborg med J för att kolla Gothia ye

Landet

Ute på landet, traktorsamling

Beachlife

Jul. 11, 2013

Just nu sitter jag i bilen påväg hem till Österlen från Simrishamn med mamma. Jag är alltså i Skåne för tillfället och det är för jäkla gött!
Vi har varit i Kivik och handlat gott på Kivik's musteri, även en sväng in på Stärkan. Sedan åkte vi till Simrishamn för att äta lunch vid hamnen. Har det rätt gött alltså.
Jag kom hit i Söndags, därav packningen. Har vart jättefint väder hela veckan och det verkar som att det ska hålla sig så:)
Kram på er!

Packning på G
HÄR KAN DU SKRIVA LITE INFO OM DIG & BLOGGEN