Project X och pizza

Har passat hundarna hela dagen tillsammans med Ebba, finaste<3 har varit ute och lekt med dom nästan hela dagen på gården.
Just nu käkar jag pizza och kollar på Project X med fina vänner, inte mycket som kan slå en lördag som denna.

Milkshake? Eeh

Jaha här ligger jag då mitt i natten och kan inte sova.. Men det är ju faktiskt fredag (lördag om man ska vara petig, men det ska vi ju inte vara) så det är faktiskt helt okej. Vart jättegrinig på X Factor förut på grund av att Malcolm åkte ut, fy vad dom gjorde bort sig. Marie, Orup och Andreas förfan.... Är trotsallt inte lika förbannad längre, även om jag absolut inte förstår hur dom tänker och om jag hade fått bestämma så hade jag skickat hem Benny, Marie och Orup. Alla på en gång. Och tagit tillbaka Malcolm förstås.
Hhmm... Mycket att fundera på så jag sätter stopp på skrivandet här, godnatt.

Godmorgon! :)

Godmorgon på er! :)
Idag är det då onsdag... Bara 2 dagar kvar till fredag nu, håll ut!
Sitter i pyamasen just nu, ska strax ta på mig och fixa mig lite sen får jag dra mig mot skolan, vi hörs! :)

Christmas is better than you

Now and then

Godmorgon på er! :)
Härlig fredag igår måste jag säga, blev klar med alla inlämningar osv, vilket jag aldrig trodde var möjligt. Så som ni nog förstår så var det en väldigt go känsla när mamma hämtade mig efter skolan och veckan bara va avklarad, tack för det! :)

Ska iväg på julmarknad idag i Munkedal, mysigt! Bara snön som fattas sånna här dagar... + julmusik så blir det feta julkänslan =)
Hör av mig senare, puss!

Love Letters

Har så jäkla mycket plugg som ska vara inlämnat från imorgon tills fredag. Vill bara försvinna och sedan komma tillbaka på fredagskväll.

Gick upp till hundarna igår efter skolan för att få tid att tänka lite. Finaste Siri och Daisy vet precis vad som gör mig glad, genom att bara finnas där. Min kusin Sebastian som kom hem från England för några dagarsen va även där, fy vad mycket jag har saknat både han och Nicholas medans dom vart borta.
Mormor lagade jättegod tacos till Sebastian, henne och mig som vi åt tillsammans. Älskar att komma till mormor, allt blir så mycket enklare tillsammans med henne och morfar, Siri och Daisy. Mina fina hjärtan vad hade jag gjort utan er.<3

Vem trodde något annat

Som väldigt många andra har även jag kollat på fotbollsgalan ikväll, vilket betyder att nästan alla i Sverige redan vet att det vart Zlatan Ibrahimovic, för 7e gången i rad, och Lotta Schelin, för 3e gången i rad, som tog guldbollen och diamantbollen år 2012. Någon som blev förvånad? Det tror jag inte! :D
Bilden nedan är från förra årets fotbollsgala :)

Goodnight

Har fått pluggat en del idag, och som tur är så är jag klar med det viktigaste. Får ta tag i det andra i helgen tyvärr, men visst måste det göras.
Ska bli så skönt med fredag imorgon, och för en gångsskull en lugn helg med bara familjen, precis vad jag behöver. Precis vad alla behöver.
Godnatt, sov gott! :)

Plugg

Nyduschad sitter jag nu i sängen och ska börja plugga stenhårt, både inlämningar tills imorgon och nästa fredag så det gäller ju att ligga i om man säger så ;)

Team Obama

Igår vart jag riktigt glad alltså! Özil gjorde 2-2 målet genom att lägga historisk frispark, och dessutom (!!) blev det klart att Obama skulle stå kvar som president! :D sjukt kul, så glad för hans skull =)

Back on track

Kom hem vid 9 igårkväll, käkade snabbt lite pizza, kollade film och sedan la jag mig. Vart trött efter resandet, packade aldrig upp resväskan och det har jag fortfarande inte gjort. Orkar inte ta hand om det just nu för jag ska kolla gamla och nya Johan Falk filmer, käka popcorn och dricka iste, dessutom slutade jag två timmar tidigare än väntat idag, bättre måndag får man leta efter! :)

Wokhouse

Dagens lunch på Wokhouse tidigare idag, en av mina favoritrestauranger faktiskt! Rekommenderar verkligen ifall ni är i närheten, ligger precis vid Gallerian :D

Johan Falk

SJ 3000

Precis lämnat Centralstationen bakom oss och vi är påväg tillbaka hem till Lilla Edet, tyvärr. Ska dock försöka komma till Stockholm igen på jullovet som tur är.
Vi har även fått äran att få åka med nya SJ 3000, ganska gött! :)

SJ 3000

Precis lämnat Centralstationen bakom oss och vi är påväg tillbaka hem till Lilla Edet, tyvärr. Ska dock försöka komma till Stockholm igen på jullovet som tur är.
Vi har även fått äran att få åka med nya SJ 3000, ganska gött! :)

Godmorgon!

Sitter i Gallerian och dricker frapino, alla skåp på centralen vart upptagna så därför är alla resväskor här med oss också, det får äna bli skift om vem som ska sitta och passa dom medans dom andra går i affärer ;)
Tåget går vid 20 i 5 så jag är inte hemma förrän 9 ikväll tyvärr.

Macarons

Ebba har köpt Macarons som jag precis smakat på, helt okej alltså :)

Let's eat

Like a boss

Sitter på restaurangen Mosaik i Vasastan med familjen och har precis beställt mat, gör hungrig så dom får gärna snabba sig lite ifall dom inte har nåt annat för sig menar jag (:

Staden är vår för dagen

Lunch på Café House Sergel

Mobilen är äntligen tillbaka igen :)

No woman no cry

Hej på er!
Vad har ni för er? Antar att det är lov för dom flesta skolor runt om i Sverige.
Jag vet att jag har vart skitdålig på att uppdatera här det senaste men som tur är har jag en ursäkt ;) Är faktiskt i Stockholm för stunden och min mobil gick sönder för några dagarsen så vad ska man göra, är ju nästan aldrig hemma men nu när jag ändå hade tid över så lånade jag pappas dator lite snabbt för att berätta hur läget är :) Lämnade in mobilen i morses och jag fick besked om att jag skulle hämta den imorgon morra och då är bloggandet igång igen! Förhoppningsvis =) Ha en fin fredag!
En bild på One Direction, passar ju bra eftersom att dom är här i Stockholm och ska vara med live i X Factor om 15 minuter, se till att kolla då! :)



HÄR KAN DU SKRIVA LITE INFO OM DIG & BLOGGEN