Just like that

Kom hem från träningen förut, har precis duschat och nu sitter jag och kollar runt lite och försöker hitta ''information'' om Thanksgiving. Nån som har hört om de? Inte jag iallafall, inte fram till nu.
Har det tills imorgon, ska veta lite saker om Thanksgiving osv. Det jag vet just nu är att det håller till Torsdagen 24 november, fredagen efter heter typ Black friday (nått liknande) och det är en shopping dag, kind of. Det är nått julhandlande. De va nån religös grej från början men nu firar man det för att vara snäll, nått sånt. Man äter kalkon (bland annat) och vissa ber innan maten. Hhmm.. det är allt jag kommer på just nu. Kommer förhoppningsvis klara mig imorgon.



Tycker att det har en blandning mellan påsk och jul. tss.


Dagens ♥ är ju Olivia och Fanny, utan tvekan. Jag älskar er båda två nått så enormt, hoppas ni vet de<3

Pack up

Yesterday..

Drog till kinarestaurangen med olivia felicia jennifer fanny calle isak jesper natti nikolina och bella (11 st m mig) och käkade där. Mycket trevligt. Efteråt stack jennifer felicia natti och jesper hem, resten drog vidare till fanny. Låg på hennes studsmatta hela dagen, och även om det inte låter så kul så va de faktiskt de, skratta asmycke Dessutom har jag tjänat 50 kr :) Hur? jadu.. ;)

Do it on my own

Drar till träningen nu, hörs senare.

Up to you

Har kommit hem från skolan nu, äntligt.
Har tagit med mig glass och dricka upp till rummet, måste ju förbereda mig eftersom att jag ska ta och plugga lite geografi nu. Vilket igentligen är väldigt kul :)

Imorgon händer nått speciellt i skolan (inte för att jag tycker de, men alla andra verkar ju tycka de hhmm), vadåvadåvadå tänker ni då, och då kan ju jag bara säga att jag inte orkar skriva om det nu. Får bli ett inlägg med det senare, kanske. Nu ska jag somsagt plugga, hejhej.

Way Ho

Sitter i soffan och har ett trevligt snack med Ebba, Hanna och Sara. Haha så himla roligt ;):)
Har kollat på några roliga klipp på youtube som hanna visade, haha.

Mjaa, vad ska man säga?

If it takes all night

Hittills har det vart en rätt tråkig dag, men ändå riktigt skön. Har faktiskt städat mitt rum, duktig som jag är. Plockat, dammtorkat, damsugit osv..
Ebba och pappa är iväg på fotboll så jag är själv hemma med mamma just nu, soft (:
När dom kommer hem så åker vi förhoppningsvis till Ikea, somsagt.
Får se vad jag ska hitta på tillsdess. Det är ju inte precis nått vidare fint väder ute just nu, målnigt och det snöade ju förut. Iofs inte så länge som tur va. Det har snöat tillräckligt detta året. Det va bra för längesen! Synd att snön i himlen inte fattar det. I want summer, now thanks. Would be great.

Earth Hour 2011 ♥

Hela Ebbas rum är klart nu! :) Blev klart idag efter att golvet va lagt. Blev faktiskt riktigt snyggt, snyggare än vad jag trodde att de skulle bli :) Det är helt vitt med typ beige/grått golv. Vi åker antagligen till Ikea imorgon för att köpa ny garderob. Who knows. Nu är det bara mitt rum som står på tur, jag och mamma fixaar antagligen iordning det när vi är själva hemma i två veckor jag och hon. Kommer bli nice :)
Vill ni veta mer om Ebbas rum så kan ni ju kolla hennes blogg www.ebbalouise.blogg.se, gissar att hon har skrivit lite mer om det där.

Sitter i ebbas rum med hennes dator just nu. Orkar inte hämta min egna plus att hon är i duschen just nu så jag kan ju likaväl passa på.
Solade faktiskt lite förut -som jag sa att jag skulle göra-. Inte för att det gjorde så stor skillnad på mig men de va ju riktigt härligt iallafall :) Längtar tills vi åker till Skåne och därefter Stockholm. Då kan jag sola hur mycke jag vill. Iallafall i skåne. I Stockholm blir det nog mest shopping. Jaja..

Om en kvart ungefär är det ju Earth hour, så himla mysigt faktiskt. Ljus och sånt går ju likabra som lampor i taket. Det går tillochmed bättre eftersom att det är mycket mysigare med ljus nu på kvällen, hehe :) ♥




Glitter in the air

Har ätit världens bästa frukost, men vad det är får ni inte veta för det är hemligt :) Hehe nu blev ni allt nyfikna ;)
Har segat mig alldelles för mycke nu på morgonen. Hade tänkt att fixa mig lite och sedan ut och sola i det vackra vädret, för visst är det vackert idag. Helt awesome. Va ju tvungen att blogga lite innan jag skulle ut iallafall. Generöst av mig va? Mja jag vet.
Okey, hör väl av mig senare då. BB

Heartbreak down

Jag har äntligen dragit fram gitarren från sitt hörn, håller på att lära mig pinks låt so what just nu, har laddat ner ett stämningsprogram också så nu blir de mycke lättare :)
Ska ta och spela lite till sen får jag nog ta och byta om för träning, måste städa idag också.. hhmm.

Only the good die young

Yes! I'm back. Almost.
Lyssnar på musik och chillar just nu, Glee Cast. Typ världens bästa. Musik är bäst i världen. Chilla funkar ockå, jag ska chilla i resten av mitt liv. Allright.

Jag suger på att uppdatera, händer inget speciellt i mitt liv just nu så därför har jag ingenting roligt att skriva om. Men jag lever väl på som alla andra och jag tar dagarna som dom kommer. Inte så mycke mer än de.
Idag ska jag iallafall träna, ovanligt? inte så.
Om ni vill höra ''nyheter'' osv så kan ni ju läsa nån annans blogg, läsa tidningen eller kolla på nyheterna. Det får man nog ut mycke av. I'm with you, my blog is boring. För det mesta iallafall. Hade inte följt denna bloggen om det va nån annans. Är inte så bra på att blogga men känner inte att jag behöver bli bättre på det heller eftersom att jag själv inte behöver läsa den, ni gör det ju så bra åt mig :)
Nog om det, ska hitta på nått skoj nu. Det är ju så fint väder idag, nice :) Iofs fortfarande för kallt för att sola i bikini, men man får vara glad för det man har, inte sant?


Japp, jag är helt medveten om att ljudet suger och att
kvalitén är långt ifrån den bästa men höj och se glad ut. Peace

Make it rain

Du är tönt, jag är tönt.
Kungen är tönt, Fredrik Reinfeldt är tönt.
Alla är töntar, hela världen är en tönt.
You can't deny.

Nått mer? YES!
Eric Delko/Adam Rodriguez är snyggast i hela världen.




PR

Sitter vid ebbas data just nu, har kollat på Project Runaway en stund. Kollade mest för att jag inte hade så mycke annat att göra.



Direkt när jag kom hem så började jag städa, det har tagit de mesta utav tiden eftersom att jag städade mer än bara mitt rum. Va duktig jag är :)
Ska ta och fixa mig till träningen nu, blir nog lite tid över när jag väl är klar men jag får hitta på nått då. Det finns ju alltid saker att göra. Roliga som tråkiga.

...

Det känns som söndag, och jag är riktigt less på denna dagen. Har vart hur tråkigt som helst.
Ska ta och packa min väska till fotbollen och sedan gå och lägga mig, ska ju upp tidigt och dessutom är jag jättetrött. Godnatt.

Who says

I have something to tell you.
Förut va jag i Uddevalla, på Torp för att köpa färg och golv på Bauhaus, för jag och Ebba ska göra om våra rum :) Ebba ska ha nytt golv också. Mamma och Ebba håller på med Ebbas rum just nu. Aok nu vet ni.

Kom precis hem från Ekaråsen, har varit där uppe och letat dräkter till matchen imorgon. Kommer bli nice :) Ska spela i Vänersborg på deras konstgräs plan. Matchen börjar 10, vilket betyder att vi måste åka från ekaråsen 08:30, vilket betyder att jag senast måste gå upp 07:30. Får hoppas att de är lika fint väder imorgon som det är idag iallafall. /A

Not helpless

Orkar inte dra hela gårdagen för er, och jag orkar heller inte förklara varför jag inte bloggade. Stackars er, ni får försöka stå ut även om det är svårt.

Va på träningen förut, fast jag tränade inte. Orkar inte förklara där heller. Orkar inte skriva mer en detta just nu. Hejhej.

Love Letter

Kollar på SCI Miami just nu, eftersom att de är reklam nu så passar jag på att skriva här sålänge. Har väl inget mer att berätta. BB

fssfsf

...

One shot

Jag har en sak att bekänna..
Är hemma just nu efter att ha vart och badat med skolan (det som jag har tjatat om de sista) och jag måste erkänna att de va rätt skoj faktiskt. Va ju med Jennifer och Nikolina hela tiden, i love both of you.
Problemet är att nu när jag äntligen har kommit hem så har jag ingenting att göra, får försöka hitta nått att fördriva tiden med. Afscheid

Misery

Drog hem från skolan idag för att jag hade ont i huvet osv. Fast jag kommer imorn, olyckligtvis. Somsagt så blir det bad, inte min favorit. Inte min 2# favorit heller för den delen. Måste packa klart och så ikväll, så jag kommer väl ha fullt upp..


Move on, orkar inte prata om detta längre.
Kan ju också säga att jag har fått ny foundation och ny mascara, även om de inte va så intressant.


Japp, de är exakt som sakerna på bilderna som jag har köpt. Eller som mamma har köpt till mig*

2 school 4 cool

Nu drar jag till skolan, önska mig lycka till.

How i look today.

Ja, överskriften ska vara så.

Hit the lights

Klockan är nu 17:27 och jag har precis kommit på att jag behöver en ny bikini, eller precis och precis.. har tänkt på det fram och tillbaka men det är ju bätte att jag köper en i sommar, annars hinner jag ändra mig 235 gånger.
Hade iofs vart bra om jag hade nån snygg på onsdag eftersom att det blir bad med skolan (sigh) menmen, får ta vad jag har och det blir säkert nice.


Iallafall! Ska dra iväg till ett möte med fotbollen strax, kan också berätta att jag är hyfsad klar med kristendomsgrejen, nice va? :)
Nu ska jag byta om och lite annat skoj, LAATTEEEEERR!

För att min kärlek till låten är enorm



Nu blir det träning, peace.

Sun in my pocket

Steg upp ur sängen för drygt en timmasen, har iofs inte sovit hela tiden, la mig med datorn. Slappt.
Har fått på mig lite kläder och har till och med hunnit plugga på morgondagens inlämning. Slipper att göra den ikväll nu woho. Håller på att plugga på kristendom's grejen som är tills tisdag, har pratat om den innan. Det står olika saker på en och samma sida (?) Eller så är det kanske helt enkelt jag som inte fattar? Hhmm.. ne. Får försöka hitta nån sida som stämmer.

Vid 5 så blir det träning i hjärtum, vilket är väldigt bra för då händer det ju iallafall någonting och dessutom är det kul att träna, speciellt ute som det är idag. Jaja nu ska jag sluta tjata och fortsätta med mitt. Vi hörs sen kompis.

Well Done, Eric

Även om jag ville att Swingfly skulle ta hem alltihop (vilket jag igentligen inte trodde) så måste jag säga Grattis till Eric och alla som röstade på honom, du är värd det. Även om du inte är min idol ^^
Har en väldigt intressant konversation på facebook right now om just Eric Saade, får se hur den slutar.. Den verkar bli oändligt lång iallafall.
Det va nog allt för mig denna kväll, ha det bra. Ska snart gå och lägga mig också så kan passa på med att säga godnatt. Godnatt! :)♥

Göteborg

Det var så stressigt imorses så jag hann inte blogga över huvetaget. Vilket igentligen va tänkt.
Jag vaknade 8 idag, nån som vet varför? Har aldrig vaknat såhär tidigt innan. Kunde iallafall inte somna om men jag låg kvar i sängen ända till 10 i 9. Hade ställt klockan på 9 men 10 minuter hit och dit, vad spelar det för roll? Fixade mig iallafall och åt sedan frukost tillsammans med Ebba, Sara och Hanna. Tiden rann iväg alldeless för snabbt så när vi va färdiga hemma stressade vi oss iväg till frisören. Har nämligen klippt mig idag ;) Iaf, när jag va klar där så gick jag hem igen -själv denna gången-. Hann inte mycket mer än att komma innanför dörren hemma för jag och mamma åkte själva in till stan i Göteborg. Mycket trevligt faktiskt :) Kollade efter ett par svarta chinos, hittade ett par som va precis sånna som jag ville ha men fanns inte i min storlek, alla va nämligen förstora. Hittade också ett linne på MQ men även det var förstort. Minsta storleken va S och jag behövde ju iallafall XS, så det blev inte nått med något.
Nått som va väldigt roligt va att gå i Saluhallen (okej ''väldigt roligt'' är väl lite överdrivet, men trevligt va det allt, bortsett från allt folk som stog i vägen). Mamma köpte massa bröd och nått kött, lite oliver och fetaost, även nån marmelad (?) osv.. Inte så intressant kanske, men nu vet ni iallafall.



Va inne på Cappuccino och tog en fika också :)


Crazy

Nicholas och Sebastian har vart här en stund nu, dom är världens sötaste kusiner :)


Jag, Nicholas och Sebastian. Love you ♥

Visst är jag och Nicholas söta? :)


Nu är det dax för fotbollsträning (det är därför jag har träningskläderna på mig)
Vi hörs när jag kommer hem. SEEEEUUU :)

Put my hands up in the air

Fick gå hem i detta väder, disgusting. Finns iofs både för- och nackdelar med detta väder. fördelen är väl att snön försvinner fortare, nackdelen är att det enda som finns kvar är slask plus att det är blött överallt.
Är så himla trött på detta nu!

Nått annat jag är trött på är folk som säger att Justin Bieber är bög, att han sjunger dåligt osv.
För det första så kan han inte vara bög, han är tillsammans med Selena Gomez för er som har missat det. Och dessutom, vad spelar det för roll om han nu hade vart det? Herregud lägg av. Det blir ni som framstår som idioter. Ni som inte vet vad bög är kan ju söka på google eller slå upp det i en ordbok. Grow up.
För det andra så säger folk att han sjunger dåligt. Hmm.. hur menar ni då? Om han hade sjungt dåligt så hade han inte haft några fans, han hade inte varit artist och inte fått skivkontrakt. Visst att man inte gillar hans låtar eller så, jag lyssnar heller inte på dom så ofta och jag är verkligen inget fan utav honom. Men jag tycker ändå att man kan försöka tänka till lite. Alla har olika smak på musik, vilket är väldigt bra eftersom att det inte hade varit så roligt om alla satt och lyssnade på Bon Jovi året om tillexempel. Hade blivit lite tråkigt. Men att säga att nån är bög/sjunger dåligt när den inte ens gör det.. där går gränsen för mig. Det blir bara så töntigt. Det säger mer om er än honom.



''As much as I'm NOT a crazy Bieber fan, I have to admit he's got a lot of talent for how young he is. Thumbs up, Justin!''

''As soon as he started to sing i hit the like button lol :) i love this song this just shows that haters dont matter to him, and that what doesnt kill him makes him stronger. And THATS inspiration and talent were viewing right here. :) God Bless and nice video''

Mello

Yo
Dagen? Som vanligt för det mesta.
Ni ska faktiskt få ta och lyssna på lite låtar, om ni känner för det.
Lyssna iallafall på refrängerna i båda låtarna :)

Eric Saade - Popular Melodifestivalen 2011

Melodifestivalen 1984

Lika huh? Refrängen är likadan, nästan det enda som skiljer sig är texten :)
Taget från musiken

Kvinnodagen

''Idag är det den internationella kvinnodagen. Runt om i bloggvärlden kryllar det av coola, kreativa, vackra, ambitiösa kvinnor som är värda att uppmärksamas.''
Håller helt med blogg.se alltså.

Igår? Hmm.. vad gjorde jag igår? Igår va det måndag och då gjorde jag ingenting speciellt. Gick upp till mamma efter skolan, va där en stund och sedan gick jag hem.

Idag så har jag heller inte gjort så mycke. Jag, Isak och Jennifer stannade kvar i skolan en stund för att spela pingis. Gick hem med Jennifer sen, och nu sitter jag här. Har väldigt tråkigt för stunden. Om en timma ungefär ska jag fixa mig till träningen och sedan gå till Jennifer. Ciao Amigos!

All she write

Ligger faktiskt i sängen i skrivande stund.
Har fått mycket gjort denna söndag, hjälpte till med att tvätta bilen förut faktiskt. Efter det så åkte jag på träning. Har nu hunnit duscha och ätit, kollade även på solsidan förut. Pluggade snabbt innan jag la mig.
Jaja orkar inte skriva mer nu, är för trött. Godnatt

Me and my drum ♥

Jag vet exakt varför jag inte har uppdaterat på ett tag.
Igår hann jag helt enkelt inte, tänkte väl inte på det så mycke heller. Jennifer va här ett tag och sedan fick jag byta kläder och fixa mig lite till bowlingen på kvällen. Kan ju även berätta att jag vann över Sarah och Olivia eftersom att det var dom jag va i lag med ;) Mycket trevlig kväll va det allt :)
Gick och la mig nästan direkt när jag kom hem, orkade inte sitta uppe. Kollade inte ens på Let's dance igår. Inte för att jag tycker att det är speciellt roligt men det är de jag brukar kolla på, det finns ju trorsallt inte så mycke annat att kolla på på fredagar.

Idag va det ju cup på orust. Gick inte precis så jag hade hoppats på, dom flesta lagen va äldre än oss, och nej det är ingen ursäkt. Är ändå skönt att det är över efter dom timmarna som va. Behöver inte säga nått mer om det just nu.

Jag är iallafall äntligen hemma, har vart framme vid boström och köpte godis. Heh..
Lyssnar på världens underbaraste musik just nu. Ett liv utan musik är inget liv.

''Den här borde absolut vinna. Den enda låten som har en chans att slå utomlands. Det här är så olikt ngt Sverige skickat, just därför borde verkligen alla som vill att Sverige ska ha en chans, rösta på denna. Hoppas folk fattar det!!''

Hittade kommentaren på youtube. Kan inte göra annat än att hålla med.

Nikolina Danielsson

Idag är det äntligen träning igen, ute dessutom :) Har inte tränat på jättelänge nu eftersom att jag först va i Danmark och sen sjuk. Är fortfarande inte helt frisk men det ska allt gå bra ändå :)
Imorgon är det bowling med fotbollslaget + att vi ska äta pizza. Jag kan ju inte säga att jag är speciellt bra på bowling fast jag vann ju förra gången över isak olivia och pontus när vi körde med klassen, så det ska nog gå bra imorgon ändå ;)
På lördag är det cup också. Myckleby cupen tror jag. Söndag är det träning om allt är som vanligt. Jaja jag behöver ju inte dra hela veckan.

Nu ska jag göra mina special pannkakor eftersom att jag är så bra på det. Hörs! :)

Just det! Överskriften är bara för att Niko ville att jag skulle skriva om henne på min blogg idag ;)

YOUTUBE ♥

Jag hittade äntligen knappen på youtube, så nu kan jag börja lägga upp låtar igen :)



Franska

Jag blev allt godkänd idag på min redovisning om hjärtat. Kom inte ihåg exakt allt men det mesta fick jag allt med :) Gött att det är över nu iallafall, iofs så måste jag skriva massa om nån religion. Jag har valt att skriva om kristendom, så roligt ska jag ha i två veckor nu :) Hhmm.. not. Ska försöka få det gjort så snart som möjligt, vi kommer att få prov på det senare. Nog pratat om det.
Behöver nått att göra just nu, helst nått roligt. Får klura på det ett tag. Au revoir ;)

Rest in peace. Love you ♥

Duschade precis, innan det så kollade jag på CSI Miami som vanligt. Fast detta avsnittet va riktigt dåligt på ett sätt.. Den ena killen blev ju skjuten så han dog -Rest in peace ♥-, det var begravning i slutet och det är ju självklart att jag grät. Vet inte hur CSI ska klara sig utan honom helt ärligt.
Jaja nu är jag för trött för att skriva mer, ska upp tidigt imorgon plus att jag måste plugga lite nu innan jag lägger mig.
Kan ju iofs meddela att jag har lärt mig en del utav Lady Gaga's nya låt Born This Way nu. Coolt, huh? :) plus att jag börjar komma in på paparazzi :) Jaja, vem orkar lyssna på mitt keyboard tjat? inte jag iallafall. Hehe.
Somsagt så ska jag läsa igenom min text några gånger nu, änta tills den sitter. Hhmm.. kan ju ta ett tag. Nejdå. Nu ska jag iallafall sova. Snart iallafall. Godnatt :)

Hemma

Hade sällskap med Bella och Nadjija hem idag, en bit iallafall. Så ja, jag kom nästan nyss hem. Har gjort lite småsaker och nu sitter jag här. Har spelat på mitt keyboard idag faktiskt, nice :) love it ♥
Ska ta och plugga lite på min redovisning som jag har tills imorgon och sedan plugga lite engelska (?) Får se hur jag gör, engelskan ska inte in förren på fredag. Har god tid på mig, fast det kan jag ju behöva ^^
Ska ta och sysselsätta mig med nått roligt nu, det får ni också göra. Ha de bra :)




HÄR KAN DU SKRIVA LITE INFO OM DIG & BLOGGEN