Efter träningen

Tja! Gatt med träning alltså, gött trött nu också haha! Ska och städa rummet med tops så att det inte finns en enda dammtuss kvar!! Jovisst :) sen ska jag duscha och sova, nice.

Godmorgon!

Klockan är nu då strax efter nio och jag ska precis gå upp och börja fixa mig inför skolan, sad but true. Det är iallafall en kort dag idag med bara tre lektioner, hur nice? Träning ikväll också, ännu bättre!

Nä nu måste jag städa snabbt så jag kan mysa med filten sen



Hallååå snygging...


Hello snyggisar, jag är ny här i stan, nån som kan visa mig runt?

Jag kom igår, med de planet.

På fritiden brukar jag dricka kaffe och..
..komma på bra ideér.

Jag gillar min mustasch..

..men ogillar att klippa mig.

Men när jag väl måste så kommer min onda sida fram

och brukar då bita folk.

Varför? Ingen aning.

Det var allt för mig BIATCHEES, PUSSSS!

Summer 2010



Good News

Har haft sååå mycket denna veckan! Typ den mest stressade veckan någonsin? På länge iallafall!
But finally it's done! Känns så otroligt skönt att det är fredag alltså! Prov, diagnos och förhör bara idag, även prov igår osv.. FÖRSTÅR NI?!? Hehe ok. (fick VG på matteprovet föressten, nice)
Ska strax iväg och träna, och oj vad det kan behövas då. Så himla fatass nu det senaste alltsååå, what to do?
Okej nä nu har jag faktiskt bråttom, som vanligt.. Hejdååuu!

I can't set my hopes too high 'cause every ''Hello'' ends with a ''Goodbye''




If this is love please don't break me


Lets do this!

Är så sjukt taggad nu alltså! Ska verkligen göra ALLT för att vinna idag! Nu kör vi tjejer!!! :D

Vidare till semifinal!

Wohooo! Vem har världens grymmaste lag? Jo jag! Vidare till semi-finalen imorgon, så nice! Älskar er tjejooor!
Med allt detta säger jag även godnatt, ska nämnligen försöka fylla min energi till max inför imorgon, kan behövas efter denna kväll! Godnatt! :)

Åhå modellben? Fotbollsben

Ser ut som jag gör just nu alltså, men är lika glad för det!

Bed all morning with books...

Busy nästa vecka eller vad? Mycket att plugga till och mycket att hinna med. Allt detta + cup idag, kanske cup imorn, nån träff på söndag + träning måndag, tisdag, onsdag och fredag. Åhå nice.

Before I die part 1









































Godnatt!

Cupen idag är nu då avklarad, så himla skoj att spela med F17 igen. Var allt ett tagsen... Ska börja träna med damlaget igen på tisdagar också, bra början iallafall. Back on track helt enkelt. Känns så sjukt bra!
Gick helt okej idag på cupen, första matchen oavgjord. Andra förlust med 0-1 och tredje vunnen mot tfk med 3-0, inte helt fel alltså!
Imorgon på nästa cup tar vi det tjejer!! Love you <3
Nu tänker jag sova, så himla trött efter en lång dag med skola +3 fotbollsmatcher. Godnatt!

Första uppdateringen på riktigt länge

Har vart sämst uppdatering nu det senaste, får ta hand om det efter helgen för just nu har jag riktigt bråttom.
Ska spela cup ikväll och bara 20 minuter kvar till samlingen. Imorgon är det också cup fast med ett annat lag, och om vi går vidare imorgon så spelar vi det på söndag. Och om vi inte går vidare tills på söndag så måste jag gå i kyrkan nån timma och sedan vidare till församlingshemmet och vara kvar där några timmar, skulle vara nån träff eller något sånt. Åh så tråkigt.. Dessutom bara MÅSTE jag hinna med att plugga! Har hur mycket som helst nästa vecka.
Ååh! Nej nu är jag riktigt riktigt stressad, kom nyss hem dessutom. Åh hejdå, ni är bäst!

Sötaste oskar<33

Oskar lindell är bäst i hela världen<333333333333333

Biologi

Så himla tråkigt atm, detta är min gode vän Theoboy :)

Handboll


Soft söndag idag. Mesta tiden av dagen har gått åt till att kolla på CSI Miami avsnitt, så himla bra! Nu kommer tiden gå åt till handbollen, helt ok det också.

Fredag den 13e, favoritdag

Så himla mysig kväll igår, gjorde mat tillsammans med mamma och Ebba som bestog av italienska köttbullar i tomatsås och pasta på min beställning. Så himla gott vart det! Första riktiga middagen på länge faktiskt. Kändes bra ju :) När vi hade ätit upp och dukat av osv. så bänkade vi oss framför tvn, zappade mest i början i väntan på Criminal Minds. Myskväll med tjejorna i familjen helt enkelt, eftersom att pappa är i New York, eller snarare påväg. Usch är så himla avundsjuk :( Flygresan dit är väl inte så frestande iofs, 9 timmar instängd i ett flygplan, inte det bästa. Men helt klart värt!
Idag då? Hade så tråkigt och ville göra något så jag, mamma och Ebba åkte ut till Ljungskile för att gå en liten promenad vid havet och sedan blev det en fika på ett litet café, nice huh? :D
Ikväll är det Ebba som beställt maten, vilket såklart blir klyftpotatis i ugn och kött med brunsås, håller mig till potatis och tzatziki faktiskt.. Men sjukt gott det med! :)

Feel the power

Världens finaste syster





Träffade på en söt säl som solade sig, Anna hette den.









Ebba, mamma och jag. Älskar er så mycket

Fredag den 13e, jaja

Äntligen! Hej på er:) Allt bra? Kan dra min ursäkt till att inte bloggat då om ni vill höra.
Efter helgen på kullen förra veckan så söndagen så hade jag ont i halsen på kvällen och om jag ska vara ärlig så tänkte jag på om det kankse kunde vara halsfluss igen? Fast skämtade mest om'et. Ja där fick jag för det. Började spy på måndags morgonen och fick feber, ont i huvet, mer ont i halsen osv. Ebba kände likadant, minus spyorna. Så det vart ju bara att ta sig till doktorn dagen efter och det visade sig att både jag och ebba hade, eller har(?), halsfluss. Ja men det var ju roligt! Sista dagen på lovet i höstas och sista dagen på lovet nu. Halsfluss en gång till innan okober så kanske jag får operera halsen, skoj!
Nää men så illa blir det väl inte. Mår hyffsat bra nu också, ätit frukost idag till&med! Helt otroligt nästan!
Som om att det inte skulle räcka med halsfluss så blev jag förkyld igår också, kunde inte andas genom näsan hela natten och munnen vart öppen eftersom att jag hade ont och inte kunde svälja så min kudde vart nerdrägglad när jag vakna, mmhmmm nice.
Nu har jag iallfall duschat så det blev översvämning över hela badrumsgolvet, hahah alltså åååh detta händer bara inte! Men nu är det fixat med massa handdukar, det gick ju bra.
Har fått städat mitt rum idag också, så det är alltså riktigt rent hemma hos mig idag för en gångs skull! :)
Näe nu tänker jag gå ner och bara njuta av att det är Fredag, puss!

We'll see...

Förlåt för att jag inte bloggat nått, berättar imorgon om jag mår bättre.

She listens like spring and she talks like June





Nått finare har jag nog aldrig sett. Har kollat på dessa videorna nästan varje dag flera gånger i snart en vecka. Desperat? kanske. Nej så illa är det inte, det är bara så fint.♥

I'm in love with their love

Alltså, jag älskar min gitarr, det gör jag verkligen så tro inget annat. But still, hur snygga är inte vita gitarrer då? Kanske önskar mig en sån till födelsedagen iallafall? Fast jag hinner ändra mig tusen gånger tills dess så we'll se.

The last song

My favorites


Train - Drops of Jupiter

Plain White T's - Take me away

3 doors down - Believer

Plain White T's - Hey there Delilah

Justin Bieber - One Time

Jag har mina kusiner att tacka

..annars hade jag aldrig vart uppe vid 8 imorses, men det behövde jag. Måste få rätt dygnet. And i'm working on it!
Har i&försig inte sovit speciellt bra och mycket inatt. Inte alls faktiskt. Men det kan jag ta, somnar bara tidigare idag, förhoppningsvis.
Första söndagen jag inte vart i kyrkan vid 10 heller, så himla skönt! Hade glömt av hur gött det var att vara hemma på söndag morgon, hoppas att jag klarar mig ända till konfirmationen iallafall, får väl försöka.

Kullen

Hej på er, hur har ni haft det idag? Inte lika stressigt som jag antar jag? Haha!
Mamma kom in och väckte mig vid 11 för att säga att säga att dom åker till Göteborg nu, visstvisst liksom också somnade jag om igen. Vid 1(?) Kom ebba in och väckte eftersom att morfar och Sebastian skulle hämta oss vid 15.00 men somnade tyvärr om där också. Vid 2 kom hon in igen, om jag minns rätt, och väckte mig, och då alltså! Då fick jag bråttom. Morfar skulle komma om en timma och jag skulle packa, städa, fixa mig, äta nått osv. Men visst hann jag! Tur för mig att han kom 20 över, det vart min räddning liksom.
Men nä! Visst mår jag bra iallafall! Mycket bra till&med! Förmodligen för att jag är med världens bästa syster som jag älskar mest i världen och med Nicholas och Sebastian plus att Siri och Daisy är här. Så himla nice, går inte att beskriva hur mycket jag tycker om er.
Dom andra sitter i TVrummet och kollar på Vasa grejen, det där skeppet. Sebastian verkar ju älska det iallafall =) Ska man gå och joina dom kanske? Känner mig så himla tråkig som sitter här..
Ha en fin lördagskväll, take care of you♥

Goodnight from me to you guys

Skulle man kanske ta och säga godnatt nu? Har legat i sängen i snart tre timmar med datorn i knät, kollar runt på youtube och gråtit över över vackra sångtexter haha. Fint sätt att avsluta dagen på.
Good things today:
Duschat check!
Ansiktsmask check!
Färgat ögonfransarna check!

To do tomorrow:
STÄDA
packa



This is the one i use, and it's really work!

Never let go, never ever.

Sista helgen innan skolan nu då eller? Usch känns så hemskt.. Nästa lov är om sisådär 6 veckor? Får väl stå ut antar jag. Ska ge allt jag har nu i slutet, jag måste.
Idag bara måste jag städa alltså, blir så himla sur när jag bara skjuter upp det hela tiden.. åh!
Imorgon åker jag upp till kullen, mormor och morfar alltså. Varför det kallas kullen? No idea, tror att det är för att det ligger på en ''kulle''? Ironiskt haha! Iallafall, ska dit och passa Nicholas och Sebastian, världens bästa och gulligaste kusiner. Ska även passa Siri och Daisy, världens bästa och gulligaste hundar.
Näe! Om man skulle sätta gång med städningen nu eller? Och sedan få duschat och samtidigt köra hårinpackning? Va rätt längesen haha! Ska försöka få till färgen till ögonfransarna också, första gången så får se hur det går ;) Puss



Har ingen bild på Daisy på denna datorn. Kommer i helgen.

What now

Försöka få iordning på mig själv

Snacka om slappardag, bara gått åt till att kolla film (smurfarna igen haha), duschat och ätit typ. Men skönt det också, man behöver ju inte vara hyper varje dag!

Imorgon ska jag försöka få ''iordning'' på mig själv, ska försöka hinna med att sola, köra en anisktsmask och förhoppningsvis(!!) färga ögonfransarna, dessutom bara MÅSTE jag städa mitt rum, bädda rent osv. Ska verkligen bli jätteskönt att få det gjort.
En annan sak som jag börjat fundera på är att färga håret brunt! Har alltid vart ''emot'' att färga mitt egna hår brunt, känns som att jag ska vara blond liksom, att det bara verkligen ska vara så. Men nu börjar min utväxt bli så mörk så det är nästan ingen ide att färga det ljust längre, måste färga det så ofta då om det inte ska bli fult, och om jag färgar ofta så blir det slitet, inte det första man vill precis.
Har inte alls bestämt mig eller så, bara en intressant tanke! Kanske tycker annat imorgon? Vem vet?
Vill liksom inte slinga mörkare eller så, nepp! Antingen eller!

Ungefär samma färg som Lindsey hade jag tänkt, snyggt va? :D

Just nu har jag typ tredje från vänster, sen blir det isåfall första från vänster! :)
Men somsagt, inte bestämt nått alls än, men nästa gång jag bokar klippning så färgar jag antingen ljusare eller mörkare! ;)

"smurf? Did you really said smurf?"

Kollat på smurfarna hela kvällen, så himla underbara! Och på nått sätt lyckades jag gråta i filmen haha :(
Kan inte göra annat än att älska smurfarna alltså.<3

Vad är lycka?

Jaa.. Vad är igentligen lycka? För mig? Ååh så mycket..
Vara med familjen och släkten, fast det är ju bara så självklart. Har grym kontakt med dom närmsta i släkten (farmor, mormor, kusiner osv osv..), vilket jag är så otroligt glad över. Jag älskar min släkt, för ni är så himla awesome, allihopa.
En annan grej jag blir så sjukt glad över är att resa. Resa mycket.. Bara vara få vara sig själv liksom, där ingen dömer en för minsta grej man gör.
Jag menar, vad är Sverige jämfört med så många andra länder? Tillexempel Turkiet, vart där förr och ska dit igen i Augusti, så himla amazing folk där, alla är så otroligt snälla och hjälpsamma och ingen dömer ut en för nånting man gör, eller gjort. Man kan liksom vara sig själv, och alla gillar alla typ.
Liksom, tänk er.. Sverige? Visst, vi har inte krig (vilket man bara kan vara glad över) och vi är rikare än många andra länder, men herregud, jag lever hellre med fattigare inkomst och lite mindre lägenhet i ett land där folk gillar en för den man är och inte för någon man borde vara liksom, istället för fint hus med rik svensson-familj MEN i ett land där man inte kan vara hur man vill, tror vi alla har fattat att man inte får vika ut sig här, speciellt inte småstäder som denna jag bor i, helt otillåtet liksom, vem tror att man kan gå och se ut som man vill och göra som man vill? Herregud vem är man då liksom? (Förstå min ironi)
Nä! Jag och förmodligen många andra mår bättre av att kunna göra som man vill utan att bli dömt för minsta lilla grej, åh! Så trött på sån skit.
Dessutom är allt så mycket billigare i Turkiet, heh soft! Men ja, kortfattat, resa över huvudtaget är så himla soft och man får sån kick liksom.

En annan sak jag blir så sjukt lycklig av är fotboll, hör och häpna! Nää ni kanske inte blir så förvånade, men ni som känner mig vet ju att jag inte spelar så mycket längre, börjar nästan gråta när jag tänker påt haha.
Men på riktigt, började spela med min egen åldersklass i början, och när började jag spela då? När jag var 6 tror jag, nått sånt. Efter några år fick jag vara med och spela i ett 96 lag, vilket var med folk som vart två år äldre än jag, till en början vart det ju helcoolt liksom, jag va liten och spela med tjejer som va två år äldre va helt otroligt. Nu känns det inte alls lika stort haha, vilket det inte är heller. Men iallafall! För inte så längesen sa tränaren för 96laget till mig att gå upp och träna med damlagen, det vart helt sjuk! Trodde inte mina öron typ, jag menar DAMLAGET?!?! Herregud! Typ lyckligaste 13 åringen som får träna med ett damlag? Det vart helt sjukt.
Efter fyra träningar eller så blev jag uttagen till en sjukt viktig match, tragiskt att jag inte ens kommer ihåg vilka vi mötte haha, men ja, blev uttagen och det vart ju ännu bättre liksom! Gick på moln typ, men jag förstog ju att jag inte blev uttagen för att jag var så ''duktig'', visst var jag duktig för min ålder, men jämfört med dom så va det ju inte så mycket. Blev uttagen för att dom saknade folk, dom är inte så många i LE:s damlag alltså. Men det spelade ingen roll för vilken anledning jag blev uttagen för, vart bara så sjukt glad över att jag faktikt fick vara med!
Spelade väl ca 20 sista minuter eller något den matchen, och ja, eftersom att jag inte ens hade förväntat mig så mycket, för jag menar.. jag hade spelat typ 3 träningar med dom?,
Efter matchen kom deras tränare fram till mig och sa att det gick ju bra, antog att jag höll med honom, det gick helt ok alltså.
Fortsatte träna med dom, och allt vart rätt okej än sålänge.
Ju längre tiden gick blev det liksom tråkigare och tråkigare, tyckte att det gick dåligare och dåligare på träningarna även om jag gav allt. Blev bara besviken efter varje träning och det kändes mer som att jag var tvungen att gå på träningarna tillslut, tappade lusten och allt sånt, hade ångest hela veckan ända tills träningsdagarna kom.
Sen på höstlovet tror jag det var, åkte jag till Stockholm, kommer ni ihåg det? Har skrivit om det.. Då jag blev sjuk och allt sånt ni vet? Tog sjukt lång tid på sjukhuset och blir trött bara jag tänker på det.
Iallfall, fick gå på pencilin och alla möjliga tabletter i typ 10 dagar eller vad det var. Vilket gjorde att jag heller inte fick träna. Fast det var ju iofs bara skönt då, hade ju liksom nått att skylla på eftersom att jag faktiskt inte FICK träna. Men dom tio dagarna gick ju rätt fort, kom tillbaks till skolan igen och kunde vara med på idrotten osv osv..
Men orkade fortfaranade inte gå på träningarna, blev trött bara jag tänkte på det. Så jag började skippa träningarna. Och har fortfarande inte gått på några damlagsträningar sen dess. Vilket är så sjukt synd, har tappat så otroligt mycket. Både styrka och kondition liksom.
Idag tränar jag tre dagar i veckan, med 98erna. Fast vi är inte så många så det blir liksom nästan inga ''hårda'' träningar. Löpning två dagar i veckan och bara en dag i veckan jobbar vi med bollen liksom. Det är för lite.
Anledningen till det är att det går tränare upp och ner, trist.
Efter all denna historia undrar ni nog hur fotboll kan göra mig lycklig? När jag fasade inför damlagsträningarna liksom?
Svaret på det är jag inte helt säker på att jag vet, kände mig inte hemma i damlaget helt enkelt.
Hade vart nice att bara börja om allt liksom, i ett nytt lag osv. Nått lag i Stockholm kanske? Där dom har grymma träningar med grym tränare och grymma spelare där alla mår bra tillsammans liksom.
Haha dream on tänker ni kanske? Men nej, jag tänker få det där uppfyllt nåndag. Nån dag..





Haha nån som fortfarande läser? Kanske inte, men om jag skulle säga en sista grej som gör mig så otrligt sjukt jäkla glad så är det musik. Jag menar, ''Hey, do you like music?'' ''Do you like breathing?'' Alltså, det är bara så självklart liksom. Inget liv utan musik, så är det bara.

It's kind of a funny story

Här har ni den då, ni måste kolla på den! MÅSTE!!!!! ok crazy....

Jag har världens bästa släkt, for real. Jag älskar er så otroligt allihopa.

Vann inget på bingolottot i torsdags, nån som är förvånad? Haha!
I fredags vart det tidig morgon, fick gå upp halv 8 för att sedan åka till smögen för att bada med alla kusinerna, så himla mysigt vart de. Efter det drog alla till en restaurang och åt, helt okej mat alltså, låg precis vid havet också, så sjukt fint ställe. Måste bara älska skärgården.

Denna kväll har bara gått åt till att kolla på filmer, första filmen vart nog den bästa filmen jag någonsin sett alltså, så sjukt bra! Minns inte vad den heter, vart nått långt.. Men säger till imorn när jag ändå måste gå ner för att käka frukost, kollar vad den heter då med, och kommer förmodligen kolla på den igen, haha.
Dom två andra filmerna kollade jag på tillsammans med Ebba och Hanna, först dirty dancing och sen she's the man. Bra båda två, men somsagt... Ingen film slår någonsin den första jag kolla på tillsammans med mamma Ebba och Hanna, hih.




HÄR KAN DU SKRIVA LITE INFO OM DIG & BLOGGEN