Nån är hemma, wohooo?!

Kom hem sent igårkväll så skrev ju inget, orkade liksom inte för jag gick och la mig med nästan en gång.
Har haft så himla roligt denna veckan, ni anar inte! Fotbollen gick rätt bra, kom på 17 plats av typ 60 lag, åkte ur i A slutspel så jag är allt rätt nöjd ändå :)
Har ju såklart haft riktigt kul utan fotboll också, tack vare tjejerna! Ni är bäst!
Nu taggar vi Eskil istället :) Drar dit på torsdag men det varar inte så länge så åker hem redan på söndag, men de ska allt bli bra! :)

Själv har jag inte tagit så många bilder eftersom att jag inte hade kameran med mig, har tagit några med iphonen men har inte hunnit lägga över dom på datorn än, får fixa det senare. Ni får nån bild av invigningen lånad från google sålänge plus två klipp från youtube, enjoy!



Tack hej godnatt

Okejokejokej kass uppdatering jagvetjagvetjagvet! Men sånt händer. Iofs för mig alldelles för ofta.. Såhär kan jag sitta och babbla på i flera timmar, fräckt va? De är typ de jag är bäst på.
Iaaaallafall! Jag har packat klart! Wow :) De tog hela dagen plus att de mesta redan va färdigpackat, men vad gör det? Är ju klart liksom.
Imorgon drar jag till Danmark för att spela Danacup somsagt och ni hör inte av mig på flera dagar, men nu är ni väl vana antar jag.
Ska upp vid 6 imorgon så det är väl på tiden att jag går och lägger mig nu, inte sant? Jotack godnatt kompisar.


Här är min kompis igen, har visat han förut en gång men han ville gärna vara med igen :') Godnatt!

Home

Hemma från matchen, vi vann med 5-2 woho. Ska dra till mormor och morfar och käka där nu sen ska jag hem och packa klart de sista till Danmark och sen film. Ha de!

Packar! Förvånad?

Har hällt ut alla grejer från skåne och börjat packa i matchgrejer i väskan istället. Ni vill inte veta hur mitt rum ser ut just nu..
Får väl ta tag i allt när jag kommer hem för jag åker till matchen om 50 minuter, laateer.

18:21

Har kommit hem, gått till mitt rum, lagt mig i sängen och satt på mobilen. Tar hand om väskorna senare.

Påväg hem från Skåne

Två veckor i skåne avklarat. De har regnat hela tiden, bra en solig dag? Trots de så har de vart jätteskoj och besöket från frankrike va hur snälla som helst, kommer sakna allihop, men vi får väl va och hälsa på dom i frankrike nästa år :) I onsdags var jag och mamma inne i ystad, jag köpte ett linne, en tshirt, en kofta och två par jeans. Nått som jag har användning för iallafall. Jaja, jag är påväg hem till lilla edet igen nu, tyvärr. Har vart och släppt av mamma i ystad eftersom att hon ska ta tåget därifrån till malmö och imorgon drar hon vidare till tyskland. Iallafall så är jag och pappa påväg hem själva nu. När jag kommer hem så måste jag börja tvätta och packa om eftersom att jag har match imorgon och på söndag tidigt på morgonen drar jag till danmark för att spela fotbollscup. De ska allt bli skoj :) Hörs nog när jag kommer hem, om jag hinner. BB

Påväg hem med tåg! Trodde jag

Efter en lång dag i malmö med shopping (köpte 2 par short, ett linne och ett par solglasögon) tänkte jag ta mig hemåt, satte mig på tåget och de började åka, åkte i 5 minuter ungefär sen stannar de åså säger dom att de står ett tåg ivägen, vi väntar i typ 10 minuter sen säger dom att vi måste åka tillbaka till stationen i malmö för att tåget som står i vägen är trasigt så dom kan inte flytta på de. Iallafall, fick åka tillbaka till stationen och gå av där, dom sa att vi skulle ställa oss utanför för dom hade beställt ersättningsbussar, stog ute och frös och väntade på bussen en och en halv timma, när den väl kom så gick alla in men så fick alla inte plats och man fick inte stå upp så jag fick gå ut igen, stog och vänta ett tag till för dom sa att de skulle komma fler bussar men de kom inga så vi fick ta taxi ända från malmö till ystad, är iallafall påväg hem nu. Skittrött också. Skulle igentligen vart hemma senast halv 8 men är hemma lite över 9 istället, men vad ska man göra? De va min dag idag, nu ska jag hem och käka. Ha de

På tåget, Malmö next

Sitter på tåget påväg in till Malmö. Ska säga hejdå till ebba som ska ta tåget hem till göteborg igen. Det regnar just nu men jag kan väl inte säga att jag har nått emot de, är rätt mysigt faktiskt :') Byebye

Tosselilla

Hemma efter en hel dag på tosselilla. Har hängt med ebba de mesta utav dagen, åkte virvelvinden (inte för att den igentligen hette så men den va lika dan som på liseberg, fast roligare) 16 gånger och mådde aldrig illa :) nice va? Kan ju passa på att säga att jag körde go-cart med och kom 1:a! Så grym är jag ;) Imorgon drar jag in till Malmö för att släppa av ebba vid tåget eftersom att hon ska hem imorgon, sad but true. Blir ju en hel dag där så jag ska nog hitta nått snyggt som jag kan ta med hem, har sett en snygg tröja från H&M som jag får leta efter. Laateeer!

Traktor runt om i Skåne?

Har åkt traktor genom hela Skåne. Nja inte riktigt va.. Har iallafall åkt en bit med den. Just nu sitter jag i gräset nånstans, vet inte riktigt vart men jag kan ju inte påstå att jag bryr mig så mycket heller. Har vart och kollat på både kor och grisar så nu känner jag mig som en äkta skånsk bonde! Haha ne skoja bara. Åker väl härifrån igen om en halvtomma eller så, tillbaka till campingen alltså. Det blir nog bra! Kan ju passa på att säga att jag inte har badat nångång i havet sen jag kom hit, men imorgon blir det nog tosselilla så det blir antagligen lie bad där, i pool iofs ;) men ändå :) Hörs nån annan gång!

Fika på Bäckahästen

Sitter och fikar på Bäckahästen, ska snart dra vidare. Jätteskönt väder just nu! :)

Ystad

Är inne i ystad med dom andra, nu blir de shopping :-D

Skåne

Sitter ute, 2 meter från stranden ungefär. Judit (mammas kompis barn från frankrike) håller på att fixa mig i håret, hon är så söt :-D Innan torsdag så ska vi nog hinna med att cykla dressin och dra till tosselilla så att ebba kan va med på lite saker också eftersom att hon åker på torsdag. Vi lämnar henne i Malmö för att hon tar tåget där ifrån, medans vi ändå är i Malmö så blir de nog att shoppa lite också. Skoj va? :) Judit vill att jag drar ner på stranden och spelar fotboll med henne så de kan jag väl göra :) ha de bra!

Väl framme i Skåne - mobilblogg

Vägen hit gick ju bra, sov en timma och efter de så va jag ju faktiskt rätt pigg. När vi väl va framme så packade vi in alla grejer och sen satte oss och åt med resten utav släkten, tror att vi va typ 21 pers, fick äna fixa långbord. Efter vi hade ätit och allt sånt så drog jag och sebastian in i skogen, han cykla och jag gick efter. De va ju faktiskt trevligt :) drog vidare ner till stranden och körde fotboll, när dom andra börja byta om för att bada så drog jag iväg med cykeln ett tag. Har faktiskt stannat precis utanför en hage med ett försök att kunna skiva här, och de gick ju! :) som ni ser. Ska snart dra mig tillbaka till dom andra för jag har bara shorts och linne på mig så de börjar bli lite kallt ^^ Somsagt så kommer de inte bli 4 inlägg varje dag men jag bloggar när jag kan osv. Ha de bra! :)

06:52

Tänkte bara berätta att jag åker nu. Gick upp 10 över 6 imorses, så tidigt går jag inte ens upp till skolan! Jaja godnatt igen, eller god morgon.. Fortsätt sov iallafall, hejdå.

8/9 Juli

Ligger äntligen i sängen och har faktiskt fått packat allt som ska med imorgon, som tur är. Är jättetrött så det känns som en smart ide att sova, eller vad tror ni? Jotack. Drar ju somsagt till Skåne imorgon och mammas kompisar från Frankrike kommer även dit och ska vara där med oss i två veckor också, så jag kommer vara rätt busy men jag bloggar när jag kan och har internet. Det har tydligen varit bra väder i Skåne hela veckan och även imorgon ska det vara sol, tvärtemot här ;) Jaja godnatt :')

Nästan klar! Eller..?

Dagen började med strömavbrott, det kunde man nästan räknat ut. Internet, kyl & frys, datorer, hemtelefonen osv var avstängt. Ingenting funkade! Det stog tydligen på internet att över 300 hus i Lilla Edets kommun hade blivit av med strömmen?
Ringde iallafall mamma flera gånger utan att hon svarade, sen kom jag på den smarta idén att prova med pappa, tror ni han svarade? Nej. Fick ringa Ebba istället för att hon är i Stockholm just nu, och hon svarade tack o lov. Fick prata med pappa genom henne och han sa åt mig att gå ner i källarn och trycka på lite knappar, sen funkade det! Allt kom tillbaka, som tur va. Eftersom att hela min packlista låg inne på datorn och jag inte fick igång den  Så typiskt..
Iallafall! När jag strömmen väl var tillbaka i huset så startade jag datorn och började packa, har inte kommit långt precis.. Är klar med alla fotbollsgrejer till danacupen och har lagt fram de flesta kläder som ska med till skåne. Men ska ju packa ner kläder och alla andra små prylar till dana. Ååh blir aldrig klar! Är så trött på detta nu.
Ska ju bli skoj att komma iväg iofs, får väl se fram emot det istället.

I'm Not A Robot



Stay The Night

Godmorgon! Eller god eftermiddag? Iallafall! Sitter i soffan och kollar på Ellen DeGeneres Show, förvånad? Inte så va.. Men jag ska faktiskt snart upp och packa till Skåne i två veckor och även danacup i en vecka, vilket betyder att jag ska packa iordning kläder för tre veckor plus massa fotbollsgrejer, det ska äna vara klart imorgon eftersom att jag åker jättetidigt på morgonen på lördag. Så jaa.. jag har lite att göra. Laateeeer!

Butterfly fly away

Igår grät jag mig igenom den sista skivan på första säsongen utav oc, nu ligger jag och kollar på första säsongen av desperate housewives. Det är såklart inte lika bra som oc men visst funkar de :)

Orange County

Nu tänker jag kolla på OC, hehe puss.

Sometimes when it rains



Det regnar, heh ♥

Fly with me




''Half of the Jonas Fans moved on and went with Justin Bieber. But JB will always mean the Jonas Brothers.''

5 juli

Hemma från tandläkarn nu, det gick ju bra. Ligger i soffan och kollar på MTV just nu, somnar snart. Godnatt.

Genom Eld

Ligger i sängen just nu faktiskt, ska ta och sova för jag har tid hos tandläkarn 10 i 10 imorgon. Inte världens roligaste precis men det ska nog gå bra ska ni se. Godnatt!

På gång

Okej, jag erkänner. Jag suger på att uppdatera, typ riktigt värdelös. Och nej jag har väl igentligen inga anledningar till varför förutom att jag helt enkelt sitter för lite vid datorn? Haha ne jag skämta bara, har iofs inte suttit vid datorn på länge, har vart inne på iphonen om jag ska kolla Facebook eller om hade tänkt att skriva nått på msn. Iallafall! Ska försöka skärpa mig hörrni. Nästa lördag drar jag till Skåne i två veckor och veckan efter de till dana cup i Danmark. Innan de ska jag packa en hel del, både till Skåne och Danmark. Det ska iaf bli skoj att komma iväg, göra lite annat liksom. Hörs

Ey, watch this!

Hej på er, ljög för er igår när jag sa att jag skulle städa. Gjorde inte det så jag gjorde det idag istället, hoppas ni överlever :') Sitter ute på altanen med farmor och farfar. Har precis käkat mat och snart blir det efterätt. Har fortfarande inte fattat hur man lägger in bilder på bloggen från iphonen men jag ska allt experimentera lite till :') Laateer

Music is my boyfriend

Då var denna dagen slut, ska ta och lägga mig i sängen och kolla på OC. Kan inte bli bättre avslut på dagen faktiskt.
Ska bara försöka jaga ut flugan i mitt rum först, hhmm..
Ha en fortsatt bra fredag kompisar!





Only Girl

Nu ska jag städa, so whaat IT'S FRIDAAY!

Min nya kärlek..

Ojojoj.. Anna har fått en Iphone 4 vit! :)
Har börjat ladda ner massa appar och just nu sitter jag och letar efter bra musik att ladda ner, det kommer ta lååång tid innan jag är färdig med denna telefonen! ;)
Ska hitta gult skal till den med, ni anar inte hur snygg den kommer att bli när den väl är klar.. wiho :)




HÄR KAN DU SKRIVA LITE INFO OM DIG & BLOGGEN