Turkiet del 3


Vårat rum hittar ni på översta våningen, balkongen var liksom våran






Hittade en höna/tupp (vet inte vad) på taket över sofforna flera gånger, haha =)



Satte upp håret med hårspännen lite snyggt sådär medans jag badade så att det inte skulle bli blött, haha. Det funkade ju inte riktigt eftersom att vågorna kom

Wow snygging! Ser ut som att jag har ätit nått surt eller så

Här kommer det roliga, lite senare vid 2 ungefär kom det en båt (mer som en flotte) och hämtade upp skräp med nån ''fångare'' fram på båten och håvar haha. Det gick ju stora skepp (skepp, bokstavligen) ute på havet flera stycken flera gånger om dan mellan hamnen och klipporna mer åt vänster för att bada. Typ äventyrsskepp. Jaja det var inte det viktiga, tyckte bara att de va skoj att dom kommit med idén att skaffa en båt som dom hämtar upp skräpet med, för det blev faktiskt rätt smutsigt efter ett tag, låg rätt mycket saker som inte är meningen ska ligga i havet faktiskt haha.



Pizzan och äppelteet (äppelte är grymt gott! fick det i nästan varje affär man va inne i, har tillomed köpt hem haha) tog vi på samma restaurang som vi åt på första dagen, Real Brothers hette den, (åt även lunch där en gång) och drinken som nu heter Strawberry Daiguiri fick ebba eftersom att jag mamma och pappa va där kvällen innan och drack sånna (riktigt gott även de) när ebba inte var med, hon var ju tvungen att smaka när det var så gott! :)


Kommentarer
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: