♥ Gothenburg with bestie ♥

Hej på er!
Hade en rolig kväll igår tillsammans med laget, skrattade jättemycket och alla var glada :) Kom hem strax innan 12 och gick och la mig nästan med en gång.
Imorses ringde klockan redan vid halv 8, och jag åkte iväg till Göteborg vid 9 för att möta upp en kompis som jag inte träffat på flera veckor. Vi har shoppat, ätit och skrattat en hel del. Vid 3 tog jag tåget hem och hon åkte iväg till Marstrand igen, skönt att äntligen fått träffa henne igen!
Finaste mamma var avundsjuk för att Ebba fått jättegoda doftljus när hon fyllt år av kompisar, självklart skulle hon få egna att lukta på
 

Rainy saturday

Men en regning lördag kan jag allt stå ut med! :) Även om jag är rätt trött på dåligt väder nu så är det helt okej. Hade inte haft tid för att sola mig ändå förmodligen, så visst är det mysigt :)
Gårdagen blev lyckad och Ebba fick många fina presenter utav släkten som hon hade önskat sig, bland annat Carolina Gynning vinglas som jag är rätt avis på ;)
Har precis ätit frukost och fixat mig en snabbis för att gå fram till Ica med Ebba och Lollo, det blir tjejkväll ikväll för att fira Ebba en sista gång med tjejerna.
Kram på er :)
 

Sisters Birthday

Det är redan eftermiddag och jag har inte gjort någonting alls. Jag älskar att ha sommarlov men det är trist med detta vädret och att mina vänner har fullt upp med egna grejer haha.
Ändå lyckades jag för första gången på hela sommarlovet komma ut med kompisar igår en snabbis innan träningen, äntligen komma ut lite.
 
Idag fyller världens bästa storasyster år! 17 hela år! Vart tar tiden vägen..
Vi gick in och väckte henne vid 7 imorses för att ge presenter och gratta henne innan hon skulle iväg till jobbet.
 Imorgon ska släkten komma hit och fira henne, och eftersom att alla andra i famlijen jobbar nu för tiden så är det jag som får börja med maten (duktig haa) ;)
Själv har jag också skaffat mig ett jobb, eller faktiskt 2 jobb men inte en ända dag har jag jobbat. Ska måla hos mormor och även hos min morbror. Behöver ju faktiskt pengarna nu kan man säga så jag får nog sätta igång väldigt snart, innan hela sommaren är förbi!
 
Hoppas ni har en bra dag, och speciellt du Ebba på din födelsedag. Grattis igen! Älskar dig<3<3
I love you my sweetie and i will always do.<3

I love you

6 months left

confused

 

Boyfriend

 

Glad Midsommar!

Kram på er

Sommarväder

 
Helluu, vilket väder va? Jättemysigt söndagsväder tycker jag :)
Mitt hjärta kom hem i förmiddags från turkiet och jag blev som hel igen. Helt plötsligt står han utanför dörren utan att säga till, åh vad jag har saknat honom så mycket. Han hade med sig ett halsband och ett armband till mig som han hade köpt i turkiet, finaste<3
Vid halv 3 så drog jag mig till samlingen inför matchen, kunde tyvärr inte vara med eftersom att jag fortfarande är sjuk efter en hel vecka.. har även match imorgon men vet inte ifall jag kan vara med. Hoppas!
Edet FK vann med 3-2 mot Bergdalen, 3 goa poäng :)
Det regnade en hel del under matchen och visst håller det i sig än, men jag ligger i soffan under filten och dricker te och kollar på Wallander, mysig söndag. Och det bästa är att det är sommarlov och ingen skola imorgon. Härligt!!
Kram på er :)
 

Summerholiday

Well hello there...
Det var längesen nu, har inte orkat blogga. Men under tiden så har mitt liv faktiskt rullat på ganka rejält. Jag har fyllt 15 (woho) liten som jag är, min pappa har fyllt år (woho) :), mycket fotboll, varit sjuk, bokat resa, köpt nya bästa vänner, min pojkvän har åkt till Turkiet utan mig, och jag har dessutom slutat skolan för sommarlov. Idag slutade jag faktiskt, väldigt skönt. Men imorgon får jag gå upp med tuppen iallafall och ta hand om småkusinerna, men det ska ju såklart bli mysigt! :)
Skriver ett lite kortare inlägg idag och hoppas att jag kan hålla bloggen uppdaterad. Kram på er! :)
 



HÄR KAN DU SKRIVA LITE INFO OM DIG & BLOGGEN