Movies

Filmdag med Mr. Shuffles, min soulmate.

Dagen efter dagen alltså... Hur det känns? Tråkigt. Ledsamt. Fattar inte vad jag gör här, fattar inte vad någon i min familj gör här.
Ni som säger att det är varmt? ..Eeeeeeeeeeh.. Nej. Har gått med långbyxor, raggsockar och tjocktröja ända sen jag kom hem.

Vart hos frisören imorses och klippt till håret lite, ganska behövande. Ikväll åker vi upp till Trollhättan för att äta mat hos farmor och farfar, gissa vad jag har saknat dom. Men först blir det lite träning, får se vad jag klarar av, inte mycket nu för tiden. Haha go girl.

This is love

Ebba kommer fram till mig i tv-rummet och säger "hehe Annaa... Jag va med i en tävlig... Och jag vann detta" så tar hon fram händerna hon har bakom ryggen och visar mig Dirty Bass albumet, signerat, på riktigt. Va? Va? Nääää?? Wake up wake up typ.
Ebba har alltså, som jag förstår, varit med i en tävlig på nån JB sida där dom hade 12 signerade Dirty Bass album som man kunde vinna om man skrev en text om varför man skulle vinna, hon hade skrivit om när jag försökte hjälpa henne att vinna biljetter till Justin (även om vi inte vann). Visste inte alls om nåt av detta försen nån timma sen när jag fick skivan i handen, skivan som Far East Movement en gång har hållt i.
Världens bästa storasyster. Inte bara för att hon har fixat alla i FM's autograf, utan för att hon är som hon är och gör som hon gör. Jag har alltid älskat dig och kommer alltid att älska dig, föralltid. Tack för allting.<3

Home

Dåså, hemma igen då alltså... Har huvudvärk, tur att det är så lugnt nu. Godnatt.

Airport

Turkey!!!

Wohooooo!!! ÄNTLIGEN är dagen framme och vi drar till TURKIEEET!! :D Flyget går inte förrän 17:25 tyvärr, men för att ha tid på oss så får vi åka hemifrån halv 2, men det ska nog gå bra! Förutom (som vanligt) att jag har ganska bråttom, mindre än 3 timmar kvar och jag ska plocka ur och plocka i kläder från resväskan, ska även rensa lite och kolla ifall jag ska ha med mig allt, jag ska äta frukost, duscha hitta nånting att åka i och leta fram grejer till handbagaget. Woho, och istället sitter jag i sängen och skriver här. Jaja, kommer förmodligen inte ha internet i Turkiet så det får bli som det blir, ska försöka uppdatera någonstans mer (här,twitter,instagram) innan jag går på flyget. Ha det så bra!!!! Bilderna nedan är från Turkiet förra året, förutom den på mig när jag ligger nyvaken i sängen, den är tagen här och nu haha.
HÄR KAN DU SKRIVA LITE INFO OM DIG & BLOGGEN