Ibland så

Tråkigt regn väder idag? Knappast!
Har haft hur roligt som helst idag! :) Bella kom hit vid halv två, jag packade ner det sista och sen drog vi till ryrsjön. Va där ett tag, badade aldrig igentligen.. Satt på bryggan och doppade fötterna för det mesta, hade lite girltalk ;) Haha.
Det började regna efter nån timma, vi satt kvar i en halvtimma till.. Snackade lite och sådär, garvade gjorde vi verkligen. När det börja pissregna kände vi för att dra hem, sakta men säkert jotack.



Va nyss nere och kollade fotboll, tjejerna spelar ju. Tyskland mot Nigeria om jag minns rätt? Ska ner och kolla igen, tänkte bara skriva klart här.
Nått har sökt upp mig föressten! ;) Tar det imorn eller i nästa inlägg, woho! :)

Både det ena och det andra

Godmorgon! Sovit gott? :)
Jag ska skynda mig med att fixa iordning mig och sen ska jag träffa bella och vi drar nog till ryrsjön.
Idag är det faktiskt molnigt, men det är väl skönt det med så att det inte är full sol varje dag ^^
LAATTEEERR!

Freak?

Idag har jag inte rört datorn på hela dagen faktiskt, kanske ni har märkt? Gjorde ett inlägg med mobilen förut, that's it!

Vaknade vid halv 11 nångång, har faktiskt sovit rätt bra inatt! Vaknade iofs vid 7 (som jag gör varje morgon nu för tiden) när dom sätter igång arbetet utanför huset eftersom att dom ska bygga andra hus där. Ååh vad trött jag blir
Iallafall! Nicholas och Hille var precis här för att lämna present till Ebba eftersom att hon nyss har fyllt år, dom stannade på fika och Nicholas käkade mat här också.

Har pratat på att träffa Bella imorn, vet inte riktigt hur det blir än. Tar väl dagen som den kommer antar jag ^^

Föressten! - Min vita Iphone 4 har kommit! :) Leveransen tog ju inte lång tid alls? Beställde den igår faktiskt, tar ut den imorgon skulle jag tro :') Puss!

Sun in my pocket

I'm a loser baby


Freaky Like Me

Började skriva ett långt inlägg om hur mycket jag hatar värmen som kommer på kvällen inomhus men jag la ner alltihop. Bra va?


Hehe just love it.

Sunshine

Ute i solen, woho!

''Welcome to the oc, bitch''

Ello' kompisar!
Ska ta och lägga mig i sängen och kolla på OC boxen, finns inget bättre.

Mobilblogg

Gick upp kvart över 6 för att gå in till ebba och lämna en rollon, massa örhängen, bodylotion, bodyscrub, en parfym och pengar till henne eftersom att hon fyller år och mamma ville ''gratta'' henne innan hon drog iväg eftersom att dom inte träffas fören senare ikväll. Iallafall, är nu tillbaka i sängen, pisstrött och kan inte sova. Bra va? Gonatt

The Cave

Ciao signore e signori!
Har dagen vart bra för er än så länge? Klockan är ju iofs 7 redan, det har gått jättefort för mig idag!
Tog sovmorgon kan man väl säga, 10 i 1 gick jag upp om jag minns rätt. Duschade och tog på mig och sen drog jag in till stan med mamma, fick med mig massa saker till Ebba eftersom att hon fyller år imorgon =)

Jaja, har inte speciellt mycket planerat för kvällen idag. Tyvärr. Jag hittar aldrig på nått längre, får se till att umgås med folk lite mer än vad jag brukar kanske. Gillar igentligen att vara för mig själv men det blir tråkigt när det inte händer nått ^^ Jag har ju iallafall eskilscupen, danacup, skåne och ryrsjön planerat i sommar så jag ska ju inte sitta hemma hela tiden ;)
Haha, hör av er om ni har lika tråkigt som jag :')
Arrivederci

Släpat hem ända från Turkland





Ja, jag har full koll på att dom inte ''matchar'' om man säger så, men det var liksom inte meningen heller.
Köpte även två par trosor till, då vet ni.



Så fake så det finns inte haha, vem bryr sig? =)




Köpte även en vit bikini som jag har på mig på några bilder från turkiet som ligger uppe på bloggen.
Fick tillochmed hem 3 t-shirtar, varför jag inte lägger upp dom ännu får ni veta en annan gång ;) Haha.. Ha det bra! :)

Turkiet del 4





Woho! Snygg mamma! ;)




hehe posar sådär lagom mycket

jag och ebba, söta huh =)


julia hittar ni på den vänstra sidan, vill ni har lite mer action kollar ni åt höger för där finns jag

tåget hittade vi på flygplatsen i turkiet när vi var påväg hem, hah

fick en bild på en utav vakterna som hängde utanför hotellet, det blev är kass bild med en kass mobil genom ett kasst bussfönster (smutsigt igentligen heh)









bilden ovanför är på flyget påvägen till turkiet

även denna är på påvägen dit, resten är hem.

Dåsåå.. så var denna resa avklarad, har vart riktigt kul! Som ni kanske ser på bilderna =) Kommer förmodligen tillbaka.

Köpte ju även lite grejer när jag var där, lägger in bilder på det senare för nu ska jag städa, skoj va? mjaa man blir ju avis. Hörs! :)

Turkiet del 3


Vårat rum hittar ni på översta våningen, balkongen var liksom våran






Hittade en höna/tupp (vet inte vad) på taket över sofforna flera gånger, haha =)



Satte upp håret med hårspännen lite snyggt sådär medans jag badade så att det inte skulle bli blött, haha. Det funkade ju inte riktigt eftersom att vågorna kom

Wow snygging! Ser ut som att jag har ätit nått surt eller så

Här kommer det roliga, lite senare vid 2 ungefär kom det en båt (mer som en flotte) och hämtade upp skräp med nån ''fångare'' fram på båten och håvar haha. Det gick ju stora skepp (skepp, bokstavligen) ute på havet flera stycken flera gånger om dan mellan hamnen och klipporna mer åt vänster för att bada. Typ äventyrsskepp. Jaja det var inte det viktiga, tyckte bara att de va skoj att dom kommit med idén att skaffa en båt som dom hämtar upp skräpet med, för det blev faktiskt rätt smutsigt efter ett tag, låg rätt mycket saker som inte är meningen ska ligga i havet faktiskt haha.



Pizzan och äppelteet (äppelte är grymt gott! fick det i nästan varje affär man va inne i, har tillomed köpt hem haha) tog vi på samma restaurang som vi åt på första dagen, Real Brothers hette den, (åt även lunch där en gång) och drinken som nu heter Strawberry Daiguiri fick ebba eftersom att jag mamma och pappa va där kvällen innan och drack sånna (riktigt gott även de) när ebba inte var med, hon var ju tvungen att smaka när det var så gott! :)

Turkiet del 2

Precis som jag skrev i förra inlägget igår så kommer jag inte riktigt ihåg vilka bilder jag tog på exakt vilken dag men jag lägger ut på ett ungefär.





Städerskan hade fixat när hon bäddade sängarna, fattar inte hur hon orkar göra samma sak i flera hundra rum haha. Men fint var det ju =)

<-- Turk  |  Svenne -->

FG! Såååå god :)

Mosken utanför hotellet, vaknade klockan 5 nästan varje morgon utav att ''prästen'' sjöng. Haha..


Nån telefonkiosk av nått slag


Hittade en hängmatta på hotellet som jag softade i medans dom andra spelade kort, haha :)

En restaurang hette så, tyckte de va lite skoj faktiskt ^^

Vart med om nått större? skulle inte tro det

En vildkatt sov i hotellets soffa. Katten hängde vid hotellet dag in och dag ut så den va liksom nästan aldrig ute på gatorna, inte sådär jättemycket vildkatt alltså :')

Aleeeeex! En utav hotellets servetörer, grymt skön kille! :)




En kväll var det showkväll, modevisning, magdans, nån eld grej, dansare och lotteri. Det här var maten den kvällen och jodå, visst var det gott! :)





Fick tyvärr ingen bild på modevisningen, men ni överlever nog ändå :')
Den sista bilden är tagen från våran balkong föressten, grymt va? :)

Turkiet del 1

Kan börja med att säga att jag va på spa första dan, låg i en jättestor ''bastu'' på en stor platta i mitten, tog inga bilder eftersom att kameran skulle gått sönder om man tog in den i bastun där det va varmt och blött. Hittade några bilder från google som är rätt likt som ni får nöja er med =)

Somsagt, fick ligga på en platta (precis som på bilden) i ungefär en kvart

sen blåste dom upp stora säckar med skum och hällde över (även det precis som på bilden) och tog på sig en ''handske'' och skrubbade bort allt gammalt skinn

efter det blev jag sköljd med vatten och sedan fick jag gå in i ett annat rum för att få oljemassage på hela kroppen, fick även nån kräm och massage för ansiktet. Riktigt skönt var det, prefekt början på en perfekt semester! :)

Okej, dax att börja med bilderna jag själv har tagit. Enjoy!







Och här har ni oss! haha

Killen som jobbade på restaurangen, skön snubbe :) Btw så har han mina brillor på sig ;) Eller ebbas som jag lånade just den dagen ^^


Haha sjukt vilka biffar! Grymt stora, även om det inte ser ut så på bilden :)

Första shoppingen fick bli från en mataffär. Helt okej

Första dagen avklarad.
I fortsättningen kommer jag inte kunna hålla koll på vilka bilder jag tog på vilka dagar men jag försöker hålla i sär det bäst jag kan och kommer ihåg. Minnet är jättebra men väldigt kort! Eller? ;)

Kan börja med mammas födelsedag iallafall, den kommer jag väl ihåg och vet även att det var dag 2 ;) Haha just wait and see..

Alla 6 (jag, ebba, julia, ullrika, mamma och pappa) tog taxin in till hamnen för att gå runt och kolla lite. Fastnade på en trevlig restaurang och tog drinkar där =)






Väl inne på det andra stället tog vi lite att dricka där med, blev inte kvar så värst länge

Okej det var dom bilderna jag hade att erbjuda i detta inlägget, men somsagt är detta bara del 1 så det kommer självklart fler, har inte ens gått igenom hälften än ;) Kommer givetvis inte lägga upp alla bilder genom hela resan, hade tagit alldeless för lång tid! Men jag har plockat ut ungefär 90 stycken som jag kommer lägga upp här.

Ska ta och packa upp resten utav sakerna som jag inte hunnit med eftersom att jag har suttit här ;) Ha det bra kompisar!

Superhuman

Har äntligen lagt upp och sorterat bilderna från kameran till datorn nu, ska bara lägga in dom från mobilen med fast det är inte så många. Iofs så är det rätt många bilder sammanlagt som ska upp här så jag kör del 1 och 2. Om inte en 3a med? Haha jaja ska jalla lite.




Bilderna är tagna nyss, kände för att ta lite spännande kort. Lyckades tyvärr inte.

Borta bra men hemma bäst? Håller inte med

Hey bro!
Har precis kommit innanför dörren typ. Känns hemskt! Om jag hade vart kvar där så hade jag suttit och ätit middag på restaurangen just nu :( Tyvärr så får dom inga beställningar på dricka utav rum 501 och 502 idag. Ååhh! :(

Får väl sakta ta och börja packa upp alla mina grejer, har allt fått en del med mig hem. Missade iofs att köpa lite saker, typ som solglasögon, en till bikini, piercing, converse skor, converse t-shirt och coola glasögon. Fast då har jag ju en anledning att komma tillbaka iallafall =) För det kommer jag verkligen. Turkey, i'll come back someday!

Får ta och fixa iordning och sen ikväll, eller imorn? Får se vad som händer, men det kommer bilder iallafall.

Har haft jätteroligt, har träffat grymma personer som jag har skrattat tillsammans med som jag aldrig kommer glömma. Hassan, Alex och Hamdin ''Marcus'' tillexempel ;) Haha det är sjukt.

Turkiet

Hej igen! :) Kan börja med att berätta att det är 42 grader här, inte överdrivet varmt alltså.
Imorgon bär det av hemåt, tyvärr. Har vart riktigt kul här och jag kommer nog tillbaka. Hade iofs nog inte pallat va kvar en vecka till eftersom att det blir runt 50 grader då.
Har iallafall det bra, varmt bara, somsagt. Har köpt en till väska, en klänning och ett par röda Billa Bong shorts sen jag skrev sist. Riktigt nice =)

Nu vet ni iallafall hur jag har det och lite sånt. Ikväll ska jag ut på stan och shoppa slut dom sista pengarna. Måste hitta lite presenter och sånt med.

Kommer hem vid 6 imorgon kväll ungefär. Hade

Turkiet dag 3

Hej igen! Sa ju att jag kanske skulle skriva nån mer gång när jag va här! :)
Har bara legat vid stranden hela dan idag faktiskt, de va grymt stora vågor så dom flagga tillochmed rött ;) Haha men de va skitkul iallafall! :)
Har precis tagit mig en dusch så jag fick lite tid att bara softa liksom ;) Sitter och skriver här och dricker energi dricka. Finns en skitgod energi dricka här som jag aldrig sett i sverige, men den kanske finns hemma med? No idea men god va den iallafall! :) FG ´future generation´ heter den.

Har iallafall fått tag på det mesta jag var ute efter, tillexempel en OnePiece. Turkos blev det =) Köpte massa saker i den affären för det är grymt billigt där! Köpte även en Converse tjocktröja i samma affär. Mamma och ebba köpte massa grejer där med =) Ska tillbaks nån mer gång för att köpa ett par turkosa Converse, skitsnygga!

Igår drog vi in till ´city´ och gick på en stor marknad. Köpte en bikini, tre nagellack, ett par Converse shorts och en Converse väska. Haha har märkt att jag är kung på att pruta ;) Haha så himla roligt! Jag får ju ner det till det priset jag vill ha ;)

Det är grymt varmt här med, riktigt härligt! 29 grader i skuggan och 36 i solen sist jag kolla =)

Jaja precis som jag sa igår så får ni ha det så bra för det har jag! Hejdå :)

I Turkiet!

Hejsan pá er! Har ni det fint väder hemma eller? Här är det grymt fint väder! :)
Är inne pá hotellets datorer sá jag kan inte lägga in nágra bilder men jag har tagit massa som ni fár se när jag kommer hem! :)

Kom iallafall nyss hem till hotellet igen, har vart ute vid hamnen och varit runt pá olika ställen och druckit olika drinkar eftersom att mamma fyller àr idag, grattis mamma i love you!

Dom är hur gulliga som helst överallt! Även här pá hotellet, hjälper till med en gáng om det är nàtt :)
Sá jaa.. jag har det väldigt bra faktiskt! Men min timme här vid datorn är strax slut sá jag ska dra mig. Kanske skriver nátt nán mer gáng. Puss! :)

Upp om några timmar, Turkey next!




Är borta en vecka, kommer alltså hem 23;e. Bloggar då, om det inte skulle vara så att det funkar att blogga när jag är i Turkiet.
Ha det bra här hemma, jag ska iallafall ha det fett i turkiet. Goodbye!

Don't Want An Ending

Kollade precis på Gossip Girl, så himla bra!



Chace Crawford & Ed Westwick ♥

You are a shooting star, that's why you are my favorite

Home!
Yes, ni hörde rätt! Jag är äntligen hemma :)
Hinner inte dra ett lite längre inlägg just nu eftersom att jag måste börja packa med en gång, har inte packat nått över huvetaget och jag åker hemmifrån runt halv 4 imorn på morgonen för att bege mig till landvetter och sedan därifrån till Turkiet, så jaa.. jag har en del att göra!


I swear now I can't take it, knowing somebody's got my baby

Håret är nu klart efter två timmar, men resten? Ååh..

Hold My Hand

Känner mig seg eftersom att jag inte uppdaterade nått igår, haha.
Fotbollstuneringen igår gick väl hyfsat bra ändå, kul var det iallafall! :) Tränade på kvällen också, även det va ju skoj.

Ska börja packa till Turkiet snart, måste ha packat klart det mesta idag eftersom att det är skolavslutning imorgon och jag åker ju på torsdag så jag hinner ju inte packa så mycket då.
Ska bli så himla skönt att bara åka iväg det första man gör på lovet, haha :)

Påtal om skolavslutning föressten så måste jag nog dra mig nu för att duscha och sen fixa håret, har inte bestämt mig vad jag ska göra med det riktigt än men jag tror att jag ska trippla det och jag tycker att det är snyggare när man tripplar det och sen sover med det en natt istället för att det är nygjort så jag måste göra det ikväll och få det torrt efter duschen så jag får väl passa på innan det blir för sent, har ju ändå rätt långt hår så det tar ju ett tag att fixa iordning de ^^

Vi hörs iallafall senare, om jag hinner ;) haha bb!

25

Imorgon är det fotbollstunering så jag hade faktiskt tänkt att packa väskan och sen göra mig klar för sängen, soft.
Måste packa till turkiet imorn med, happ. Ska faktiskt bli kul, det är ju nått roligt jag packar till iallafall ;)
Haha godnatt.

I'll never find someone like you

Hej på er, igen :)
Väl hemma har jag börjat städa, är faktiskt redan klar med mitt eget rum men eftersom att jag är så snäll så kan jag likaväl städa badrummet med! Har ändå inget annat för mig, fast ehm jo.. det har jag. Men det tar vi senare! ;) Haha :)

Kan Inte Säga Nej

Godmorgon! Eller god förmiddag?
Hur som helst så ska jag alldelles strax iväg för att spela match, har rätt bråttom idag med eftersom att det enda jag har gjort är att äta frukost och packa väskan ;) Haha!
Jaja hoppas ni får en bra dag så hörs vi senare! :)


Precis innan träning för nån veckasen :)

On the days I can't see your eyes, I don't even want to open mine




Godnatt

Coconut Tree

Hej igen! Sitter hemma denna gången, bloggar alltså inte från Iphonen haha :)
Har haft det trevligt, mina kusiner var ju där med så hade allt lite att göra ;) Men det är alltid skoj!








Ebba matar hästarna =)

Självaste Marcus! haha :)

Update med Iphone

Sitter i Trollhättan hos farmor och farfar, har precis vart i hagen med Marcus och Ebba och matat hästarna med gräs och morötter. Ska äta efterätt snart med dom andra, hoppas ni också har det bra! :)

Bråttom? Jotack!

Kom precis ut ur duschen, har bara hunnit slänga på mig kläder och håret är fortfarande blött, ska åka till farmor och farfar om 5 minuter så jaa.. man kan väl säga att jag har bråttom haha!

How I look right now, no makeup, we like!
Hörs när jag kommer hem igen! :)

Genom Eld

Godmorgon hörrni! Sovit gott? Det har jag! :)
Har faktiskt lite saker att göra idag så jag skrev en liten ''To-Do List'' igår i mobilen ;) Haha, ni ser själva..

                               Lära mig mer om gimp                       
                                               Städa                                      
                          Packa till matchen imorgon                 


Fixa mig, duscha osv.


Göra lista för vad jag ska ha med mig till turkiet?


Beställa Iphone?


Middag hos farmor och farfar


Jaa som ni ser så har jag lite kvar att göra så jag får nog sätta igång, tyvärr..
Ha det bra kompisar! :)

Replay




Käkade ju kebab förut, ser mest ut som att jag bara geggat runt med maten haha!



Kollade på I Rymden Finns Inga Känslor med dom andra, världens bästa bildkvalité eftersom att dom är tagna med världens bästa mobilkamera på världens bästa dataskärm, ohyes!

Busy!


If I Die Young

Har precis kollat klart på I Rymden Finns Inga Känslor, tillsammans med Ida Elin och Ebba :) Har tjockat i mig massa godis och innan det så åt jag kebab så mår rätt illa nu haha, rätt åt mig antar jag ^^
Vi sitter och kollar på Talang just nu, väntar på att Wallander ska börja, dådu! :)

Ska ta och leda reda på mitt USB så jag kan lägga in bilder på datorn sen, har tagit dåliga bilder med mobilen, haha!
Vi hörs senare iaf! :)

Take It Off

Pappa fyllde 40 i fredags, wohoo! Mamma fyller 40 den 17 juni, snart alltså, när vi är i turkiet.
Deras kompisar kom och hämtade dom för nån timma sen, haha snacka om oväntat i deras fall ;) Haha snacka om att dom blev chockade, fattade ingenting! :) Dom kan allt behöva komma ut lite tycker jag!

Nu när dom har åkt iväg så är jag och ebba ensamma hemma ikväll, elin och ida kommer hit och vi ska allt ha skoj :) Ullrika kommer med pizza till mig och ebba senare, vi måste ju tjocka oss ibland. Pizza är gjort för att ätas, daah! ;)

Jaja, har gått och funderat över hur snygg jag ska va på mitt outfitkort som jag tänkte ta nu ungefär men eftersom att mamma och pappa fick med sig systemkameran och jag inte tänker använda min rosa lilla söta kamera så får jag väl vänta tills mamma kommer hem, och vem vet när det blir? haha.

Hörs senare snyggingar! :)

Sam Tsui

The Edge Of Glory

Man Down

Snacka om slapp fredag, så himla skönt. Har faktiskt inga planer för kvällen vet bara att jag måste städa mitt rum men jag skjuter väl på det precis som jag brukar göra haha. Har helgen på mig så jag får la städa lite i taget ^^

På söndag är det match mot Skepplanda, ska bli kul faktiskt. Hoppas min förkyldning går över tills dess, hade vart väldigt trevligt.

9 Juni

Ska käka glass och sen duscha, okej.

Look At Me Now

Seg dag, har regnat det mesta av dagen, behövdes tycker jag.
Iofs så är matchen som igentligen skulle spelas idag inställd pågrund av ''vattendränkt plan'', nått sånt.
Synd igentligen men jag har fotbollstunering på måndag så det jämnar nog ut sig tillslut.

Ska ta och leta upp nån vacker design till bloggen, har igentligen inte tröttat på den jag har nu, tycker den är rätt bra faktiskt. Vill bara ha lite förändring. Vill ha enklare design, igentligen ingen design över huvetaget, vitt mest. Jaja får se vad jag får ihop det till, ni märker väl när det är dax, och vem vet hur lång tid det tar tills dess..

Back To Bed




Har inte skrivit nått på hela dagen, som ni själva har märkt. Ojoj måste bättra mig..

Kom iallafall nyss hem från träningen, ska nu försöka få till den första snabbduschen i hela mitt liv, får väl se hur det går. Hörs!

Where The Girls At

Hello all the beautiful people out there!
Detta inlägget hade jag faktiskt mest tänkt att ägna mig åt bilder, är rätt kass på att lägga ut bilder annars.
Enjoy!


















När jag ändå håller på kan jag även bjuda på bilder på det jag har köpt, just watch this

Vackert.. mmhhhmmm

Hey baby, I think I wanna marry you!

Äntligen hemma efter en lång hemfärd. Tro mig, den var lång.. Nästan lika långt tog det att åka till Skåne, tyvärr. Haha ni anar inte! Ojoj.. Jag är iallafall hemma levande, tack och lov.

Det har vart riktigt soft att vara iväg ett tag, har verkligen inte hänt nånting. Va bara i Ystad en sväng och köpte en tröja och ett såntdär ''bronze powder'', jag menar varför inte?
Resten av tiden har jag bara legat stilla och tjockat mig typ. Har badat i havet lite då och då men det har ju inte blivit så att jag har legat i länge. I, doppa sig, upp. Haha.. ;)

At the moment är jag rätt seg, man blir faktiskt trött utav att vara i Skåne och inte göra nånting ska ni veta ;)
Haha nej men det är väl för att jag sov typ två timmar inatt eftersom att jag vaknade 175 gånger baraför att jag är förkyld och för att det var äckligt varmt.
Har inte sovit nånting i bilen påväg hem heller. Och oj vad man ska klaga, har jag inget bättre för mig eller? Borde packa upp min väska som står och väntar på mig, jahapp.
Ey bro, ska fixa mina saker nu åså hörs vi när jag har lusten att skriva nästa gång, peace!

Like I Love You

Har haft fullt upp hela morgonen, ledig idag eftersom att det va Backamo igår.
Har packat klart nästan allt till Skåne, resten packar jag ikväll eller imorgon eftersom att jag snart blir hämtad utav en kompis och beger mig till Liseberg med klassen. Bloggar alltså inte mer idag (om inte ikväll, men kommer hem vid 12 på natten så skulle inte tro det). Kommer faktiskt inte blogga fören på måndag eller tisdag eftersom att jag kommer hem från Skåne på Måndag. Jaja, nu har jag rätt bråttom så ska fixa det sista och sen dra mig.
Ha det bra!




HÄR KAN DU SKRIVA LITE INFO OM DIG & BLOGGEN