Blow

Ojoj, det va inte igår du! Eller va de? Minns inte..
Sak samma, har vart på Backamo 9-19 idag, alltså hela dagen, va inte så roligt som jag hade hoppats på faktiskt. Mycket tråkigare än förra året, tyvärr.

Hoppas Liseberg imorgon blir bättre, antagligen.
Vet iofs inte riktigt vad jag ska ha på mig än, men oj vad vi bryr oss.

Bilder från Backamo;







Stek! Inget snack om saken

The Lazy Song

Klockan är då 20 i nio, kanske man skulle passa på att duscha? Tror det va.
Föressten så kommer hela dan imorn gå åt till att packa, skoj va? Mmmmhhmmmm.
Tror att jag har skrivit om detta inlägget typ fem gånger, kom aldrig fram till nått vettigt att säga, det gjorde jag inte denna gången heller men jag orkade inte sudda mer.

HEJDÅ!

My Last

Godmorgon!
Det är Morsdag idag faktiskt, mycket trevligt. Fick bli en traditionell blomma till mamma, vilken fantasi jag och min syster har! Haha nej men hon blev allt glad iallafall :)
Eftersom att vi va på en för tidig 'morsdags-middag' igår hos farmor och farfar, så är det mormor och morfars tur idag att få kungligt besök utav mig och mina assistenter (mamma, pappa, ebba).
Ska dit lite senare för att fika bara, innan ska jag helst ha städat mitt rum, bäddat rent i sängen (det är ett MÅSTE idag!) Och sen ska jag ju också ta på mig kläder och fixa mig lite.
Så jaa, jag har en del att göra. Vi hörs senare mina vänner!


Mammas morsdag present

Wonderful



Jäääklar va de regnar! Så himla fett! :)

Alla mina låtar

Matchen slutade tillslut 4-4 efter en blöt, lite sämre första halvlek och en lite torrare, bra andra halvlek. Hade vart mycket rättvist om vi vann med 4-1, but that's life, vi får väl ta nästa match så vi kommer upp i ledning igen, andra plats i serien just nu. För mycket information.

Har ändrat lite uppfattning om backamo nu faktiskt, känns lite småjobbigt att åka dit. Tror att det är matchen som jag inte kan vara med på som gör det, så himla segt. Får väl se fram emot Liseberg 1 Juni istället.

Är sådär härligt trött just nu, ska allt se till att jag sover bra inatt, den som väcker mig blir det synd om jaha. Haha ne skoja bara, gör faktiskt inget om ni skickar ett sms eller två.

Godnatt

Pick Me Up

Blabla.. matchen imorgon är inställd, flyttad till tisdag då jag inte ens kan vara med eftersom att jag ska till backamo, jaha.
Har en match idag att spela iochförsej, är nog allt just nu, förutom taggad. Hhmm..

Finns det en så finns det flera

Blir jag förvånad? Hhmm.. nej.

Liseberg 1/6

Klockan passerade just 13:37, men det gör ju inte precis fredagen roligare. Riktigt seg fredag faktiskt.. Saknar träningen som brukade vara på fredagar, då fick man ju iallafall nått att göra. Jaja det är väl bra med en ledig dag eftersom att det är match både lördag och söndag.
Slutade 10 över 11 idag, stek med sånna dagar. Blev klar med engelskan igår med, senare än vad jag hade hoppats på men klar blev den ju iallafall.

Nästa vecka har jag nog ingen tid över, har saker nästan varje dag. Roliga saker iofs :)
På måndagen måste jag packa, borde nog börja packa redan nu i helgen eftersom att jag inte har några dagar över som jag kan packa på.
Iaf, ska packa för att jag ska till backamo med skolan på tisdag, 7-19, feting kul ska de bli faktiskt :)
På onsdag ska jag till självaste Liseberg med klassen, ska steka runt med Isak Calle och Olivia är det sagt, kommer bli feting kul det med ska ni veta =)
På torsdag drar jag till äntligen till skåne igen (även det en sak jag behöver packa till). Det ska bli riktigt soft! Har allt längtat :) Skåne in my ♥



lätt att jag ska dra in i gasten, haha så jäkla fett.

Välkommen in



Drar strax på träning, det kan behövas jotack.

Blue Star - Fougère



Shit alltså, det är nu man märker att det inte är så långt kvar!
Fick hem taxfree-katalogen till resan idag, då känner man att det är nära alltså ;)
Har räknat ut att det bara är 22 dagar kvar, 3 veckor och en dag, sen är jag påväg! Ska bli så himla härligt, längtar som bara den! :)
Tänk mina vänner, om 23 dagar ligger jag på stranden och steker eller går på turkiets gator och shoppar ;) Haha sjukt..

Hotellet vi ska bo på

Snart så..

2 Steg Från Paradise

Felicia jennifer och natti hängde med hem efter skolan, haha så himla roligt har vi haft det! Ni skulle bara vart med ;)

Har uppdaterat segt på det sista, jag vet. Har inte ens orkat göra nått åt det haha. Har lovat er bilder från tjejkvällen också som inte har kommit än så det känns inte som nån stor ide att jag lägger ut dom längre. Jaja får se hur det blir, lägger inte ut nått idag iallafall, tråkig som jag är =)

One Direction


Louis Tomlinson, Zayn Malik, Harry Styles, Liam Payne & Niall Horan






Förlåt att jag aldrig sagt förlåt

Har vart på dåligt humör det mesta utav dagen så jag kände inte för att skriva nått här. Just nu är jag ju inte precis på topp men jag håller på att bli gladare, sakta men säkert. Måste vara glad till matchen sen ju (: Och nej, det har inte hänt nånting. Allmänt sur bara liksom, så tråkig är jag (:

Orkar inte börja med ett komplicerat inlägg just nu med massa bilder och sånt från tjejkvällen i Fredags. Kameran ligger dessutom nere så jag orkar inte hämta den. Ni får stå ut ett tag till kompisar.

Min moster och hennes man plus nicholas och sebastian va här nyss, mormor och morfar med. Fick nån daim grej, en tidning med ögonskugga och pengar utav mina kusiner. Mormor och dom firade ju mig i torsdags men eftersom att hille och dom inte kunde då så fick det bli idag.

Om ungefär 20 minuter ska jag dra iväg på match mot upphärad/sjuntorp i sjuntorp. Hörs antagligen när jag kommer hem! Om det inte blir för sent.. Jaja hejhej! :)

Svart

Håller på att fixa mig eftersom att jag ska på kalas om 20 minuter till mina kusiner, ska vägen om överby för att ställa in storleken på min klocka eftersom att den är förstor just nu. Men det blir nog bra :)

Lite om igår:
Jennifer och nikolina kom hit vid 5, fick en ros utav dom åså satt vi och snackade lite, sen vid 6 kom olivia och felicia, vi drog till godislagret och köpte dricka och sen till skolans plan för att kolla lite på killarnas match, kollade inte så länge eftersom att vi skulle hem för att äta. Efter maten öppnade jag mina presenter, fick två nagellack och ett läppglans utav jennifer, samma utav olivia. Utav felicia fick jag ögonskuggor och örhängen som passar till mitt halsband som jag köpte häromdan :) Av niko fick jag en blå piercing till naveln. Tack för allt tjejoor :)
Resten av kvällen va vi mest ute på studsmattan, va riktigt kul. Det får vi allt göra om nån dag :) Älskar er allihopa ♥
Bilder kommer idag kväll eller imorgon, får se vad jag hinner. Hejhej!


Bild från i Torsdags.

-

Skulle igentligen lägga ut ett hyfsat långt inlägg där jag berättar om kvällen men eftersom att jennifer drog ur strömmen och jag inte orkar skriva om alltihop så får det bli såhär. Godnatt.

Jag Kommer

Eftersom att jag brukar hålla vad jag lovar så får jag väl göra det även idag. För er som har missat så skrev jag igår att jag skulle lägga ut bilder på allt jag fick utav mamma och pappa, ebba, mormor och morfar, staffan +familj, så här har ni små vänner.


Jetset klocka = mormor och morfar
Pengar (syns inte på bild) = Staffan + familj
Bodylotion + rollon = mamma och pappa
Halsband = mamma och pappa
''Ballerinastrumpor'' = mamma och pappa
T-shirt (som är beställd) = mamma och pappa
plus att jag får en iphone när jag kommer hem från Turkiet, som ni redan vet.



Min nya kärlek♥

Min andra nya kärlek♥
Väska = Ebba

När jag ändå håller på så tror jag att jag har glömt och skriva att jag va i trollhättan med jennifer i onsdags, köpte bara ett par shorts från H&M, men ändå.



Sådär, nu måste jag faktiskt städa eftersom att mina tjejooor kommer hit lite senare för att 'fira' mig :) Älskar er♥

w/e

Jag har ångrat mig, tyvärr.
Orkar inte lägga upp några bilder på vad jag fick ikväll, inte ens skriva nått om det. Tar allt imorgon istället, om jag hinner.
Haha vad jobbig jag är..

You & Me

Dåså.. Kan ta och förklara lite mer om morgonen för er eftersom att jag är hemma nu.
Vaknade tidigt idag, runt 6? Väcktes utav att nån höll på att greja utanför min dörr, men jag somnade snabbt om igen. Vaknade sedan utav att mamma pappa och Ebba kom in och sjöng för mig, tror nästan att de va första gången jag har sovit när dom har kommit in, i alla år innan så har jag vart vaken ett tag och ''låtsasover'' när dom kommer in ;) Haha, men så var det inte denna gången iallafall! (:
Fick en rosa väska från Bikbok utav Ebba som jag själv va med och köpte ^^ Fick bodylotion, nån spraydeo, en T-shirt, ett halsband och två strumpor som man kan ha i ballerina skor. Får en Iphone efter att vi har vart i Turkiet också, mitten på juni ungefär :)
Skulle igentligen vänta tills femman kom ut men den kommer ut i USA I slutet på juli och kommer till Sverige tidigast november, senast årskiftet, men jag tycker att fyran är snyggare än femman så det får bli 4an istället. Men så kommer jag till dehär att jag inte kan bestämma färg.. ;) Vit har ju precis kommit ut så jag funderar på om jag ska ta den? Eftersom att dom allra flesta har den svarta.. Jaja får se hur jag gör, det är ju en månad kvar tills jag får den iallafall (:


Ni får bilder på sakerna jag fick senare, efter att mormor och dom har vart här så att jag kan ta kort på allt samtidigt.
Och jo, en sak till! Tack så mycket för allt Grattis på Facebook! :)

Ett år äldre!



Woho!
Vaknade utav att mamma pappa och Ebba kom in i rummet och sjöng för mig, fick frukost på sängen och presenter. Fick en jättesnygg väska utav Ebba som jag ska ha idag till idrotten eftersom att vi ska bada i badhuset. Berättar mer om vad jag fick när jag kommer hem eftersom att jag har rätt bråttom till skolan nu. Puss!

Party Rock Anthem

Woho, jag ska äntligen ställa mig i duschen :) Det är typ de jag har längtat efter hela dagen.
Dessutom så verkar det som att det ska bli bra väder på Fredag! Snacka om att jag verkligen hoppas på de! Burkar kolla på klart.se när jag vill veta vilket väder det blir, kan ju säga att jag har kollat typ tre gånger varje dag nu det senaste, e så himla nyfiken på vilket väder det blir. Det har ändrat sig från dal till berg på bara några dagar men det är ju så när det är lite längre kvar. Litar på vad som står dan innan typ ;) Hoppas verkligen det blir hyfsat bra! Utan regn iallafall, de hade vart guld :)
Nu blev ni allt nyfikna på vad jag ska hitta på på fredag ;) Men det kan ni allt undra över ett tag!
Kyyyssss

Save The World

Vaknade vid 10 idag, tog inte så speciellt lång sovmorgon.
Ebba lyckades väcka mig även idag med att smälla igen ytterdörren vid halv 8 imorses när hon drog te skolan, tack så mycke♥

Vet inte riktigt hur jag lägger upp dagen idag, skulle dra till jennifer igentligen men just nu verkar det som att hon kommer hit så jag ska väl ta och börja fixa mig ;)
Hörs sen!

Won't Stop



Du kan gråta mitt på gatan, men jag glömmer aldrig bort vad du gjort
Du får passa dig som satan, för jag glömmer aldrig bort var du bor

Higher

Äntligen är det träning, snart helt klar för att sedan bege mig ner mot Lexberg's för att få skjuts med dom till hjärtum där träningen hålls idag. Kommer bli fett :)
Hörs när jag kommer hem!

S.K

Yeah, I think they mad 'cause I’m driving in the fast lane
But i’ve been grinding for years, ask hype game
I’m all world star, I’m here to make history, I’m speakin' it real

I won’t stop, ’til I drop.
Until then, I reach the top.

They try to bring me down, but I won’t stop.
They want me in the ground, but I won’t stop.

3 days left

Klockan är redan 13:50?! Whaaat!
Tog lite sovmorgon idag så jag vaknade vid tolv, men hur kan tiden gått så fort? Får ta och snabba mig lite, har ju somsagt saker på självstudiegrejen kvar. Tex. skriva om en konstnär och läsa igenom ''Så Styrs Sverige'' och sedan svara på alla 13 frågor.
Får ta och jalla lite, hörs sen kompisar!


Nightmare

Hey!
Kom nyss hem från en dag på stan med mamma och Ebba. Mycket trevligt va det faktiskt :)
Fick köpt två toppar och en kjol (inte ofta jag köper kjolar, jag vet.. men denna är lite speciell;)) inne på Gina Tricot och ett halsband på Ur&Penn.
Både mamma och Ebba har köpt present till mig också, jag vet redan vad det är men eftersom att jag kommer få de på torsdag så får ni veta på torsdag ;)





Så snygg va jag idag btw.. haha.

At The First Page

Dåså.. har äntligen kollat klart på Eurovision Song Contest 2011, har inte så mycket att säga om det, fel låt vann.. That's it.

Kan ta och berätta om vad jag fick istället! Eftersom att det är så mycke intressantare :) naat.
Fick 500kr utav farmor och farfar plus en 'tavla' eller vad man ska kalla det, fin va den iallafall!
Utav min faster och hennes familj fick jag presentkort på Gina Tricot för 300:- och ett armband som passar perfekt till mina sommarskor! :)





Är iallafall nöjd med det jag fick, får mer på torsdag när jag fyller för då kommer mormor och morfar hit, även min moster + familj och morbror + familj. Kommer bli nice :)

Nu ska jag ta och lägga mig eftersom att jag har vart trött nästan hela dagen, imorn ska jag sova så länge jag bara kan. Tack och hej!

Me Love

Herregud vilken match, idag blev det stukad tumme för mig som just nu är tejpad, men man ska ju inte precis klaga eftersom att sarah fick åka till akuten, hoppas det går bra för dig.
2-2 blev slutresultatet, hade kunnat vara bättre. Vi får jobba med humöret tjejer.
Jaja det blev som det blev och de är inget man kan ändra på nu, i efterhand. Bra spelat ändå, allihopa.

Nu får jag ta och glömma detta i några timmar framöver och försöka va glad eftersom att pappas sida utav släkten kommer om typ 30 minuter för att fira mig eftersom att jag fyller på torsdag.
Skriver antagligen senare ikväll om vad jag fick och lite sånt. Måste faktiskt ta och fixa mig nu eftersom att jag har rätt bråttom, sitter i mjukisbyxer osminkad just nu heh. Har inte ens städat mitt rum, okej nu fick jag väldigt bråttom. Hörs!



Eenie Meenie

Färdigpackad och ska nu ge mig av mot hjärtum för en match mot Skepplanda, om jag inte minns fel. Ha de bra!

Maroon 5

Nepp, nu har jag blivit så trött så att jag känner att jag måste gå och lägga mig. Va bra att jag ska göra de då :)
Har både match och ''kalas'' för en del av släkten imorgon så det är väl bäst för alla om jag är pigg.
Godnatt, sov göött :)


Min käre vän här säger också godnatt, så ni vet.

Satan I Gatan

Äntligen hemma efter att ha invigt mina fotbollsskor i upphärad på deras gräsplan!
Så himla grym match vart de, vann med 1-0 tack vare Bella som gjorde målet, fick bli en assist för min del.
Får se hur det går imorn också, ska ju spela en match till, fast med dom äldre. Jaja de blir säkert bra :)

Grymt tråkig fredag, men vad ska man göra? Får väl hitta på nått som tidsfördriv. Hejhej :)

She Will Be Loved

Drar på match nu, Lilla Edet/Hjärtum - Upphärad/Sjuntorp, får hoppas att de går bra även om det är Fredag den 13;e. Nu tar vi dom tjejer!

Just A Dream

Kort:
Är nu hemma och ska faktiskt börja plugga, tyvärr. Har jättemycke som snart måste va klart och jag har typ bara idag och söndag på mig.
Ska redigera en bild (vet inte ens vilken bild jag ska redigera än), läsa en lång text och sen svara på massa frågor, leta upp en ''ung'' författare som jag ska skriva ner och plugga engelskaglosor som jag ska kunna tills imorn.
Kommer dö, hejhej.


If you ever loved somebody put your hands up

Replay

Hej på er!
Soft väder även idag, har vart ute nästan hela dagen idag. Gjort både de ena och de andra, man får ju passa på när man väl kan :)
Imorn är det ju skola igen också, då kan man inte precis chilla längre. Menmen, det är ju bara onsdag, torsdag och fredag sen är det helg igen :)
Föressten så kan jag ju berätta varför jag har vart ledig måndag och tisdag. Igår (måndag) va jag ledig baraför att jag gick till skolan i lördags när det va nån öppethus grej. Idag har det varit studiedag och därför har jag vart hemma även idag.
Jaja det va ju väldigt intressant. LAAATTTEEEEER!

Mine

Tränade förut, är nu färdigduschad (igentligen för längesen) och redo för sängen. Pallar inte med att gå och lägga mig ännu bara. Har iofs inget bättre för mig just nu, vet faktiskt inte vad som håller mig uppe.

Eftersom att jag är ledig även imorn så borde jag ägna dagen åt att plugga, behöver få gjort dom saker till våran självstudiedag som kommer lite längre fram, berättar mer om den en annan dag.


You'll be the prince and i'll be the princess.

S&M

Har legat på studsmattan och solat i 3 timmar, inte för att de har gjort nån större skillnad men jag har ju ändå inte haft nått bättre för mig, är riktigt nice väder ute idag.
Har sån himla huvudvärk just nu också, tror att jag dör. Har tagit en ipren men det verkar ju inte hjälpa. Hoppas det går över innan träningen så att jag iallafall jag göra nått kul idag.
Okej jag är inte så deprimerad som det låter, är faktiskt hyfsat glad, bara lite irriterad på huvudvärken, somsagt.
Föressten så fyller jag år om 10 dagar (19 maj) skoj va :)
Aokej kyyyysss

Misery

Det blev att kolla på killarnas match tillsammans med Felicia Wilma Emelie Julia Moa och Amanda, så himla roligt va de :) Grattis till er som spelade också, 10-1 till edet, Skofterbyn blev lite ägda men de va dom allt värda!

In your heeeaaaaadDDDDdddd

Sitter hemma hos Moa tillsammans med henne och amanda :)
Wilma emelie och julia drog nyss hem, aokej nu vet ni trevligt har vi iallafall.
KYYSSSSSSS

Jag är bäst /amanda
= inte sant

Adore You

Godmorgon allihopa! Sovit gott? Det har jag :)
Tog nyss en vacker dusch och ska ta o fixa mig lite granna eftersom att jag och några andra bekanta ska kolla på killarna när dom spelar sin match sen vid två, ska bli skoj :)
Det är ju så vackert väder idag också så hade igentligen velat va hemma och sola fast de ska ju bli fint väder både på måndag och tisdag så jag kan ju ta igen de då eftersom att jag är ledig dom två dagarna :)
Hörs senare!


Bild från igår

Miss Independent

Guess who's back on track?!
Är äntligen hemma från Göteborg, har somsagt vart på ikea och köpt spegeldörrar till garderoben, taklampa och papperskorg ;) Hittade ingen bra tavla som stämde med måtten osv så får ta och köpa de samtidigt jag köper gardiner och fåtölj, när de nu blir ^^


Inte världens snyggaste lampa precis, köpte bara en som inte hängde ner och hade bra ljus. Fick bli denna.


Innan ikea va vi vägen om Backaplan för att köpa fotbollsskor till mig, hittade ett par jättesnygga inne på Team Sportia. Som tur va passade dom perfekt så de va ju klart att jag köpte dom :)









Jag kommer att vara kung i domhär.
Min nya kärlek, utan tvekan.

Burn That Bridge

Det är fredag, fredag utan träning. Första gången på riktigt länge, känns lite tråkigt faktiskt.. Har sovit bort hela den tiden jag brukade träna idag, gick nämnligen rätt hem och la mig efter skolan. Väcktes vid 4? nått sånt, för att jag skulle börja städa och annat sånt tråkigt.

Imorgon ska jag till skolan 10-12 (bara för att slippa gå dit mån-tis)
Efter det drar jag mig först mot uddevalla för att äntligen köpa nya fotbollsskor, sen vidare till ikea för att köpa grejer till mitt rum, tex. tavla, garderobsdörrar, ljusrör osv.. kommer bli nice :)





You seem like the type
To love em’ and leave em’
And disappear right after this song.
So give me the night
To show you, hold you
Don’t leave me out here dancin’ alone

You can’t make up your mind, mind, mind, mind, mind
Please don’t waste my time, time, time, time, time
I’m not tryin’ to rewind, wind, wind, wind, wind
I wish our hearts could come together as one

Boxes of color




Down On Me

Hemma från träningen och har tagit en rekordsnabb dusch, ska snart lägga mig så att jag kommer upp imorn. Godnatt! :)

Don't bring flowers after i'm dead

Den längsta skoldagen på hela veckan är nu avklarad, känns väldigt bra faktiskt. Bara onsdag torsdag och fredag kvar, åhh.
Vet inte ens vad jag ska göra i helgen. Det va nån match, eller så skulle jag till trollhättan för att fixa fotbollsskor, eller till ikea för att köpa tavla och sånt så att mitt rum äntligen blir klart, vet faktiskt inte hur jag ska göra. Nya fotbollsskor behöver jag, asså typ verkligen behöver. Hade iofs vart skoj att kolla på fotbollsmatch men den kan jag faktiskt dissa framför ikea.. Får se vad som blir och inte blir av.

Har blivit kär i akon på nytt också, han är så fantastisk så de finns inte♥
Plus att Chrille i bb är king, precis som jag och Rodney. Peace!

For The First Time

Har städat klart hela mitt rum, tagit på mig min klänning och sminkat mig. Hanna håller på att fixa mig i håret just nu, det blir nog bra. Ska dra till kyrkan om en timma ungefär, är rätt stressad just nu.
Efter att ha suttit i kyrkan i 2 timmar kommer massa people hit för att äta och lite sånt, kommer bli riktigt fullt.
Jaja nu ska jag fortsätta med mitt, ha en bra söndag och även en bra 1 maj :)

King Of Anything

Har städat av det värsta med lite hjälp av Hanna, tar resten imorn för ikväll orkar jag inte mer. Har även bäddat rent i sängen och har hunnit med att duscha. Är jättetrött just nu så jag ska väl ta och lägga mig, måste ställa klockan på senast 10 imorn eftersom att jag ska vara i kyrkan klockan 2 och det kommer antagligen va riktigt mycke folk så måste va där tidigt, typ halv två. Åhh orkar inte. Godnatt.




HÄR KAN DU SKRIVA LITE INFO OM DIG & BLOGGEN