Sista heldagen i Berlin

Hej på er, jag bloggar inte så mycket som ni nog märker men jag har väldigt sällan internet och jag har mycket att göra här i Berlin:) Skriver dessutom från min Ipad för tillfället så det är lite jobbigt att skriva långa texter.
Tänkte bara säga lite snabbt att allt här är jättebra och igår va en av mina bästa kvällar i mitt liv utan tvekan. Jag var så lycklig, och när jag såg min storasyster ännu lyckligare så tar det priset. Justin var så duktig, och allt va så himla bra och fint. Går inte att beskriva, går in på lite mer detaljer och så när jag kommer hem till Sverige igen och kan skriva från min dator.
Idag (måndag) så åkte vi till Olympiastadion, det var så vackert!!!! Satt på läktaren och kollade ut över planen, det var faktiskt på riktigt. Wihoo är så lycklig, hoppas ni också är lyckliga och har haft en fin påsk.
Åker hem imorgon och måste checka ut från hotellet redan klockan 10 så det blir tidig morgon imorn, planet går inte förrän på eftermiddan så vi har tid på oss att se saker imorgon också, kram!<3


Kommentarer
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: