Berlin > Lilla Edet

Godmorgon Sverige!
Vaknade i min egna säng imorses, känns tråkigt. Jag vill tillbaka till Berlin igen, det har vart så himla underbart och absolut en utav de bästa resor jag någonsin varit på.
Jag har varit med om så mycket och jag har sett så mycket saker, fått mer information om Berlins historia. Vilket är så hemskt att man vill gråta. Jag har varit vid den Berlinmur som finns kvar och kollat på alla fina konstverk. Jag har gått på Friedrichstraße och kollat vid Checkpoint Charlie och varit inne i Mauermuseum som handlar just om Checkpoint Charlie, Berlinmuren, kriget osv.
Hela denna resan har verkligen varit intressant och fått mig att vakna upp, så sjukt hur världen faktiskt ser ut och har sett ut. Jag tycker verkligen att alla ni som kan verkligen borde åka till Berlin och gå till dessa ställen, man blir chockad men jag är väldigt glad att mina föräldrar tog med mig och min syster till dessa ställen, det är så viktigt för oss människor att veta dessa saker och åtminstånde ha en aning om vad som har hänt.
 
Jag har även varit med om andra riktigt stora, men även glädjestunder. Jag har tillexempel varit på Justin Bieber konsert i O2 World, besökt Olympiastadion, fått biljetter till Real Madrid vs PSG när dom spelar i Göteborg i sommar, och jag har varit vid riksdagen och Brandenburger tor som var helt fantastiskt roligt.
Senare när jag fått iordning på bilderna och lagt in dom i datorn så kommer jag lägga upp dom här, hoppas ni också har haft en underbar påsk, det har jag verkligen haft och det har varit en sån upplevelse att vara i Berlin. Kram!!

Kommentarer
Ebba

kan du inte blogga någon gång pleeeaaaseee

2013-04-06 20:27:51
URL: http://www.ebbalouise.blogg.se
Ebba

bloggggaaa dååååeee

2013-04-10 20:04:08
URL: http://www.ebbalouise.blogg.se
Ebba

HALLÅ SNÄLLA BLOGGA PLLLLZZZZ

2013-04-18 12:15:33
URL: http://www.ebbalouise.blogg.se
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: