Berlin

Har varit en lång dag så snart ska jag sova, skönt det. Och imorgon har jag och Ebba en stor dag att se fram emot! :D kram!

LET'S GOOO

Magic

Goodmorning!
Vaknade halv 6 imorses, inte många timmars sömn men visst är det värt de! Är tyvärr fortfarande inte helt frisk och har i skrivande stund feber. Synd, men lite får man ju räkna med :)
Om 20 minuter ska jag sitta i bilen, och för en gångsskull tycker jag faktiskt att jag har ganska koll på tiden. Tror jag bara ska borsta tänderna och sedan iväääääg. Wiho:)
 
Igår kom bästa Zaed hit en snabbis, vart tvungen att säga hejdå till honom innan jag åker. Kommer såklart sakna honom men jag kommer ju iallafall hem på Tisdag, så det blir inte så länge.
 
Tänkte bara säga att jag kommer ha internet i receptionen på hotellet, får se hur mycket uppdatering det blir men visst ska jag försöka! :) Ha en sån glad påsk!! KRAM!! :) <3

Early morning

Imorgon bär det av, wihoo!!

Feel this moment

Hej på er! :) Igår när jag kom hem från praktiken så kom jag på att jag inte hade några nycklar och fick istället sitta ute i 2 och en halv timma och vänta på Ebba tills hon kom hem från skolan haha. Så det kan gå! Som tur var så räckte internet uppkopplingen även ut till trädgården så jag roade mig med att kolla på Pettsson och Findus, ända tills jag blev kall och vart tvungen till att hoppa studsmatta eller sparka på paffa fotbollar fram och tillbaka över gräsmattan. Menmen, det löste sig tillslut och jag kom in! Får skylla mig själv som tog ur nycklarna ur jackan:)
Idag har det vart en sån skön dag. Slutade jobbet redan vid klockan 12, följde med mamma först till Apoteket och sedan till Biblioteket, tog en sväng in på Boström också.
Nu är klockan redan halv 9 och jag har inte sett till att städa mitt rum, bädda rent sängen eller duschat. Skönt att vara ledig imorgon! Och om 2 dagar åker jag och min familj till Berlin, JIPPIII!!!!! :D
 

Zucchinipasta med persiljepesto och mandelströssel

Denna veckan har vi för första gången vågat prova oss på Linas Matkasse, och än så länge så har det faktiskt funkat riktigt bra! Igår gjorde pappa Bouillabaissegratäng med lax och vitlöksost vilket blev väldigt väldigt gott. Idag vart det då min tur att laga maten och jag gjorde Zucchinipasta med persiljepesto och mandelströssel, en god vegetarisk rätt vilket passar mig rätt bra eftersom att jag inte äter griskött. Blev faktiskt ganska gott och inte helt svårt att göra alltså, så förutom att jag har varit lite förkyld så har det faktiskt varit en riktigt fin tisdag:)

Ne-Yo - Forever now

 

PRAO veckor

Hej på er! Long time ago :)
Det var ett tagsen jag skrev nu, men jag tänkte berätta att vi har gått ut på PRAO i 2 veckor. Jag spenderar dessa två veckor på Stendahls Åkeri på kontoret tillsammans med min mamma och min mormor, även dom bästa hundarna, Siri och Daisy.
Började förra veckan så jag är nu då inne på min andra, men även sista vecka. Jag måste säga att det går ritkigt bra faktiskt, och är ganska roligt! :) I början vart det så tråkigt så jag höll på att sjunka genom golvet, men tillsammans med hundarna, mormor och mamma så är vi faktiskt ett riktigt bra team! Och jag har fått göra allt som man skulle kunna tänka sig göra på ett sådant kontor. Har faktiskt jobbat riktigt hårt så att säga! ;)
Idag är jag tyvärr hemma, imorses var jag valet i kvalet om jag skulle ta på mig joggingskorna och gå hela vägen upp till kullen eller om jag skulle ta det lugnt hemma istället, men kom senare fram till att gå och lägga mig i sängen igen och stanna hemma. Dumma förkylning, kan den aldrig försvinna?? Har haft feber, hosta och ont i halsen i snart nästan 3 veckor?? Ååh. HOPPAS verkligen jag blir frisk till på Lördag då hela min familj ska åka till Berlin! Ska bli så roligt! :D

Body on ME

Godkväll! :)
Denna helgen har jag haft saker att göra hela tiden, i fredags åkte jag och min fina vän Rebecka till Trollhättan för att äta Subway träffa hennes kompis, mötte även upp Ebba och Klara när dom hade slutat deras skoldag och sedan tog vi bussen hem tillsammans alla fyra.
Träningen blev tyvärr inställd men jag hade inte kunnat träna på grund av att jag vart så jäkla förkyld, igen. Så jag, Becka och pappa var hemma och kollade på Hypnotisören, medans mamma och Ebba var i Trollhättan för att gå på ''konsert'' och kolla på Eldkvarn. Vi hade riktigt mysigt här hemma och jag fick senare på kvällen höra att Ebba och mamma hade haft det minst lika mysigt.
På lördagens morgon vaknade jag upp brevid en nyvaken men mycket vacker vän. Vi gick ner för att äta frukost och sedan skyndade vi oss med att göra iordning saker och ting lite sabbt. Vi åkte ut till Sollebrunn med pappa och Ebba till en match som jag egentligen skulle vara med och spela. Men återigen var jag sjuk. Det var svinkallt att stå brevid och kolla när jag hellre hade velat vara med. Men vad ska man göra? U can't do everything.
Jag var ändå glad, och efter matchen åkte vi till Trollhättan för att tvätta bilen i automattvätt men det var ju självklart skitlång kö, tror vi väntade i vs 45 minuter. Men vi underhöll oss i bilen och skrattade en del.
Kvällen tillbringade jag tillsammans med mamma, pappa, Ebba, Ullrika och Bendji framför melodifestivalen, så skönt att vara med familjen! Grattis till första plats Robin Stjernberg!!
Igår (söndag) var jag så lycklig, jag städa rummet vilket jag inte gjort på flera veckor, skinande rent nu!! Plockade fram gitarren och spela lite, det lilla jag faktiskt kan haha! Testade även ifall mitt keyboard fortfarande funkade och visst gick det igång! Gött som bara den. Synd att jag glömt alla låtar haha, får lära mig om allt på nytt! Alltid roligt att spela musik.
Var även lycklig för jag hittade systemkameran, och den har inte vart framme på ett tag! Jag blir så lycklig när kvällssolen hittar fram. Blev även lite tid med bästavännen, Mr. Shuffles<3 finaste.
Hoppas ni haft en fin helg och en go vecka!! Sista veckan för min del innan prao i två veckor och sedan påsklov, wohooo!!!!!!! :D

Recept för Subway kakor

Bakeday

Hej! :D Somsagt så bakade jag förut idag och det blev tillslut Subway kakor, dom blev hur goda som helst och lätta att göra. Ebba blev glad när hon kom hem och såg kakorna haha :D Finaste familjen, finns inget bättre än att göra dom lyckliga.

Studiedag med bakning

Godmiddag!! :D
Idag vaknade jag ganska sent efter en mysig kväll med bästa igår, vi kollade på matchen mellan Real Madrid och Manchester United, och sen på film och vid 1 någongång gick han hemåt.
Idag har jag studiedag, vilket innebär en glad Anna och förhoppningsvis bakning! Är så sugen på att baka, och ja, det händer ju inte så ofta så man får ju passa på ;) Blir nog Subway kakor på Ebbas beställning, vill ju göra henne glad när hon kommer hem från en jobbig skoldag så det är nog bäst att jag sätter igång! Ha en jättebra dag!! Puss och kram<3

Real Madrid

JAAAA!!! Jaa!!!!! Vi gjorde det folk trodde var omöjligt, vi slog ut Manchester United med 2-1 borta, jaaa!!!! Är så lycklig<3<3<3

Can we fix this?

Hejsan, sitter i soffan och försöker plugga hemkunskap men det går inte alls bra. Blir bara sur och börjar greja med annat, längtar till min mamma kommer hem.
 
I fredags vart det riktigt mysigt, jag, min bästa storasyster och fyra andra kompisar va hemma hos mig och firade Justin Bieber's födelsedag. Vi åt god mat och självklart en tårta, sen kollade vi på Never Say Never och nästan lipade hela högen efter att vi insett hur långt han har kommit. Jag är inte riktigt en Belieber men jag gillar har riktigt mycket och tycker att det är starkt att kommit så långt på egen hand, det är fint att se.
På lördagen åkte jag hem till mina kusiner då dom nyss kommit hem från England, vi firade Nicholas som fyllde hela 6 år. Finaste pojkarna<3
Efter kalaset åkte jag ut till Västerlanda och stannade där över natten hos Rebecka. Vi hade mysigt och kollade melodifestivalen tillsammans med Fanny och efter en stund kom även Zaed.
I söndags vart jag mest arg och besviken hela dagen, och även idag är jag arg. Varför måste folk alltid vara så elaka mot varandra hela tiden? Varför är det så viktigt när det finns människor som svälter och inte har någon medicin och barn utan föräldrar. Varför måste man fokusera på att vara elak då? Jag förstår verkligen vilken värld vi lever i och hur det kan vara okej för människor. Jag blir så arg och ledsen. Kan vi inte bara leva i fred? Pretty please.

FamILY

God eftermiddag.
Idag är inte en bra dag för min del, hade sån mensvärk i morses så jag inte visste vad jag skulle ta vägen, fick ta tabletter och la på en vetekudde och tillslut blev det bättre. Har i princip sovit hela dagen och jag är fortfarande trött.
Jag är arg och ledsen på personer som jag inte kan förstå mig på, som jag trodde förstog sig på mig. Men ändå kan jag inte vara arg, för jag vet hur lyckligt lottad jag är för att ha den FAMILJ jag har. Och min storasyster som är den bästa människan i hela mitt liv. Mina mor- och farföräldrar, deras hundar, mina kusiner. Just därför vill jag inte vara arg, för hur mycket skit folk än pratar och hur lite folk än bryr sig så vet jag att jag ändå har min bästa familj och jag är så jäkla glad för det.<3

1 Mars

Hejsansvejsan! Här ligger jag och filurar i min säng innan jag ska till träningen, idag är jag så lycklig!! Det är äntligen VÅR!! Jag är så glad och fylld med massor av vårkänslor! Jag älskar min familj och alla i min närhet, ni är dom bästa. Puss och kram!!




HÄR KAN DU SKRIVA LITE INFO OM DIG & BLOGGEN